The house of fears
|
09 Jun 2010, 23:55
|||
|
|||
Nu te'ai tinut de promisiune, nu?!
Vezi ca ma supar ![]() I love DOLLS. I love R. |
|||
10 Jun 2010, 09:11
|||
|
|||
Ah
Pur si simplu .. parca nu pot sa scriu Nu am dispozitia necesara [ defapt , asta e cea mai proasta scuza pe care am gasit'o ] Doar ca.. nu stiu Incerc astazi , dar nu mai promit - Bella Emily Rose - There's a white moon hanging in the southern sky, under the sun rising in the east, but the west wind sings for me. ![]() I love you , Dess. |
|||
10 Jun 2010, 15:33
|||
|
|||
Ok
Macar stim ca o sa-l scrii intr-un final
and the crashes are heavy for a sinner like me ~
![]() ![]() You're too pretty for your own good. That's why you destroy everything you touch. Love you, Bells.
|
|||
10 Jun 2010, 15:40
|||
|
|||
incercarea moarte n'are
am revenit doar nu credeai ca scapi de mine, nu? deci, sper sa ai inspiratie, si sa scrii cat mai repede si daca se poate, un capitol mai lung ![]() |
|||
10 Jun 2010, 19:57
|||
|
|||
Ok, ok! Inteleg ca nu esti in forma.
Inca sper ![]() ![]() I love DOLLS. I love R. |
|||
10 Jun 2010, 20:30
|||
|
|||
deci si eu ma aflu in aceiasi situatie
vreau sa scriu dar nu pot sper sa gaesti putina inspiratie si sa scrii un next nu conteaza daca e lung sau scurt numai sa fie Opusul iubirii e indiferenta, nu ura. Daca ma urasti, inseamna ca inca iti mai pasa
de mine si ca eu pot sa te modelez cum vreau. ![]() |
|||
11 Jun 2010, 08:33
|||
|
|||
Da..va multumesc mult
Acum am idei , dar nu prea am timp Azi ies cu colegii , again ..poate diseara ![]() - Bella Emily Rose - There's a white moon hanging in the southern sky, under the sun rising in the east, but the west wind sings for me. ![]() I love you , Dess. |
|||
11 Jun 2010, 13:35
|||
|
|||
nu conteaza
numai sa pui nextul odata ca mor de nerabdare sper ca inspiratia sa fie buna Opusul iubirii e indiferenta, nu ura. Daca ma urasti, inseamna ca inca iti mai pasa
de mine si ca eu pot sa te modelez cum vreau. ![]() |
|||
11 Jun 2010, 23:37
|||
|
|||
Vrem next anul asta
![]() ![]() You're too pretty for your own good. That's why you destroy everything you touch. Love you, Bells.
|
|||
12 Jun 2010, 07:46
|||
|
|||
Matt Ichigo Carter Wrote:Eu vreau next-ul saptamana asta :> Suna mai bine asa
|
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|