Elementul vostru
|
05 Sep 2007, 21:46
|||
|
|||
Aici trebuie sa spuntezi in ce element va simtzitzi cel mai bn... shi sa descrietzi cum va simtzitzi
Eu una cel mai bn ma simt in apa rece... ma simt libera... ![]() |
|||
05 Sep 2007, 21:58
|||
|
|||
rece? cat de..rece?
Eu ma simt bine in mare / cada ...in apa calduta... ma simt revigorata si improspatata ![]() ![]() ![]() So would you rather live out a lie than live wondering How the fire feels while burning? |
|||
06 Sep 2007, 10:23
|||
|
|||
Eu ma simt bine in orice fel de apa! Simt ca sunt usoara! Plutesc! Este una dintre cele mai tari senzatzi! Yay! Imi place sa stau deasupra apei, sa ma uit in jos prin apa clara...Sau imi place sa stau pe fundul piscinei, si sa ma uit in sus cum se vad culorile copacilor sau a cerului. Imi place sa ma invart si sa simt ca si cum as apuca apa in maini! Sau sa ridic apa si sa se vada stropii stralucitori ca o ploaie!
![]() I have no plans, only ideas. No problems with anybody and too much imagination; so I leisurely explore days and nights and some smiles. |
|||
06 Sep 2007, 11:10
|||
|
|||
In apa nici un caz.Nu stiu sa inot.Adica stiam,dar am uitat
![]() "Imperfection is beauty, madness is genius and it's better to be absolutely ridiculous than absolutely boring."
|
|||
06 Sep 2007, 14:50
|||
|
|||
eu ma simt cel mai bn in aer! cand ma dau in leagan de exemplu. sau cand bate vantul oricum... nu ma prea pricep sa descriu
![]() Happy Holidays
![]() (by Ginny Potter) |
|||
06 Sep 2007, 14:51
|||
|
|||
Uite ca mai avem ceva in comun ...Pai aerul este ceva esential..Si e chiar frumos sa stai pe plaja si sa simti briza pe fata...
"Imperfection is beauty, madness is genius and it's better to be absolutely ridiculous than absolutely boring."
|
|||
06 Sep 2007, 23:20
|||
|
|||
in apa?neah..
![]() ![]() ![]() |
|||
12 Sep 2007, 15:04
|||
|
|||
Eu ma simt cel mai bine in apa... desi aerul e elementul meu. Dar pur si simplu sunt relaxata cand stau in apa si mai stiu si sa inot Deci elementul in care ma simt cel mai bine e apa. Si aerul dar mult mai mult apa.
|
|||
24 Oct 2007, 20:05
|||
|
|||
si yo ma simt in elementul meu cand sunt in apa...de ex cand am mers in tabara la Ocna-Sibiului,la lacurile alea ff sarate si adanci,cand pluteam pe apa aia ma simtzeam super...pana venea una si ma trezea din visare:-L...dar si cand stau pe pamant si privesc cerul(si noaptea,si ziua) ma simt relaxata...
![]() A Drama Princess..
![]() |
|||
29 Dec 2007, 15:38
|||
|
|||
eu ma simt bine in apa ( nu foarte rece ) potrivita
![]() |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|