Casatorii
|
09 Jun 2010, 01:21
|||
|
|||
Uff.. am vorbit, Matt, despre orice altceva, dar despre nunta.. deloc.
Asa.. cand o facem pana la urma? Stiu sigur ca vineri si sambata [excursie] nu o sa pot.. Duminica nu sunt sigura.. Luni ? Eh, mai vorbim noi pe mess.. ![]() ![]() ![]() You run. I con.
Tiger don't change their stripes.
|
|||
09 Jun 2010, 12:16
|||
|
|||
eu nu pot duminica, dar as avea o intrebare
noi ne pregatim de nunta de o saptamana si ceva, si aproape terminam oricum e RPG, asa ca va dura poate mai multe zile eu zic sa posteze toti cei implicati, si tot o iesi ceva ce merita citit ![]() |
|||
11 Jun 2010, 14:24
|||
|
|||
am si eu o mica intrebare
Cand se mai face nunta? nu am mai vorbit de zile bune despre nunta, se mai face? normal ca se mai face dar cand? astept de mult ca unul dintre miri sa intre si sa spuna cand Opusul iubirii e indiferenta, nu ura. Daca ma urasti, inseamna ca inca iti mai pasa
de mine si ca eu pot sa te modelez cum vreau. ![]() |
|||
11 Jun 2010, 14:32
|||
|
|||
eu una plec week-end'ul asta in excursie cu Rose..deci faceti nunta fara nasa si domnisoara de onoare principala
si cred ca si fara mireasa, Isa parca pleca |
|||
11 Jun 2010, 14:43
|||
|
|||
Isa nu mai pleaca
si Rose parca ducea inelele oricum, Bell, poti sa continui tu la RPG? Opusul iubirii e indiferenta, nu ura. Daca ma urasti, inseamna ca inca iti mai pasa
|||
11 Jun 2010, 15:34
|||
|
|||
Bun, daca asteptam sa fie toti membrii on nu mai facem nicio nunta. Asa ca cel mai bine ar fi sa scrieti in continuare la RPG, terminam cu pregatirile si apoi incepe nunta
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|||
11 Jun 2010, 15:47
|||
|
|||
asa mi se pare cel mai bine
bn ca ai venit tu Ichi, ca daca nu, noi eram complet pierduti si dezorientati BTW:Azi la scoala ai luat prima mentiune BV Opusul iubirii e indiferenta, nu ura. Daca ma urasti, inseamna ca inca iti mai pasa
|||
11 Jun 2010, 15:50
|||
|
|||
Ah, stiu Si un premiu de 5 lei Mananc 2 zile din banii aia =))))) Defapt doar 2 ore dar mna
![]() ![]() ![]() |
|||
11 Jun 2010, 16:10
|||
|
|||
dar de ce n-ai venit, a trebuit sa ia Cosmin premiul tau
si iar fac prea mult off-topic cum ai vrea sa decurga nunta ca sa stiu ce sa scriem la rpg Opusul iubirii e indiferenta, nu ura. Daca ma urasti, inseamna ca inca iti mai pasa
|||
11 Jun 2010, 16:21
|||
|
|||
Matt Ichigo Carter Wrote:Asa ca cel mai bine ar fi sa scrieti in continuare la RPG, terminam cu pregatirile si apoi incepe nuntaeu ce tot zic de vreo 2 pagini incoace? dar nu, voi Batman de pe 6 iunie nu a mai postat nimeni la nunta Bell, cear fi daca ai continua tu? ![]() |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|
Possibly Related Threads… | |||||
Thread | Author | Replies | Views | Last Post | |
Casatorii II | Isabella River | 52 | 7,844 |
01 Jan 2012, 22:39 Last Post: Agnes Marie Lovel |