The last chance
11 Jun 2010, 13:59
prima
citesc si dupaia dau edit

EDIT: gata am citit
ce dura a fost faza de la sfarsit
"care imi va umbri pentru totdeauna existenta"
hmmm...ca tot vorbeam de suspans
ai creat destul
deci cand ar trebui sa incep sa te bat la cap pentru next?
hmmm....ce zici de acum?
hai cu nextul!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Opusul iubirii e indiferenta, nu ura. Daca ma urasti, inseamna ca inca iti mai pasa

de mine si ca eu pot sa te modelez cum vreau.

[Image: Signature_by_AliceMorris.jpg]
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
11 Jun 2010, 14:13
eu am citit si mi-a placut fiecare cuvintel. Ador titlul "My angel is back" ai mai imi place ca ai scris din doua puncte de vedere.
Imi place mult cum descrii. Iti multumesc ca Lisa nu a murit. Phiu!!! [img]../users/2212/45/60/95/smiles/75091.gif[/img] [img]../users/2212/45/60/95/smiles/115931.gif[/img] Ce bine ca Josh nu mai pleaca!!!!!!!!! Vor trai fericiti pana la adanci batraneti?
Apropo cum adica Josh va veni pentru un motiv banal... [ai scris intr-un post anterior ca eu te-am intrebat daca se va intoarce Josh.
Bun... deci abia astept sa pui nextul cu toate ca eu il voi citi dupa vacanta... dar lasa asa o sa pot sa-mi imaginez finalul.
In plus daca ma duc la varamiu care sta intr-un oras din apropiere o sal pot citi Wink.
Deci.. next

[Image: 2u6zhqe.jpg]

" Tu esti...nu esti tocmai dragostea vietii mele, pentru ca imi doresc sa te iubesc mult mai mult... Dragostea existentei mele. Te voi iubi pe vecie- in fiecare zi din vecie... " by Stephenie Meyer
11 Jun 2010, 15:55
Wow , l-ai pus azi! Ce as vrea sa fie asa mereu
E super , imi place ca e din doua puncte de vedere
Zic si eu ca Sophia , e cam dubios sfarsitul...Finna
"Adevarul care imi va umbri pentru totdeauna existenta.." Thinking

[Image: 10zvlg1.jpg]
I see nothing in your eyes, and the more I see the less I like.
I know nothing of your kind, and I won't reveal your evil mind.
Is it over yet? I can't win.
11 Jun 2010, 16:29
deci,[niciodata sa nu incepi o propozitie cu deci]
so,[alta treaba] imi place foarte mult
mai ales ca ai inceput sa scrii pe 2 planuri
+Ashley, se fac 3 planuri
descrierea e mai putina, si exact unde trebuie
mie imi plac pasajele tale de descrieri, fiindca sunt extrem de frumoase, dar nici sa fie doar descriere
asa cum integrezi descrierea in dialog, iti iesa perfect
sa inteleg ca pui nextul luni
oricum, repede, avand in vedere ca lai pus pe asta asa de repede

[Image: 2igkmd1.png]
11 Jun 2010, 17:05
Bell, Bell, Bell In primul rand vreau sa imi cer iertare pentru ca nu am citit ultimele doua capitole Capitolul 16 l-am citit dar nu am putut sa postez Blush Inca o data, imi pare rau Asa, te avertizez de pe acum, acest comm o sa fie..dar mai bine citeste-l pe tot Wink)

Capitolul 16

O intrebare doar: De ce? De ce iti place sa ma faci de fiecare data sa simt, la propriu, durerea si emotia celui sau celei din perspectiva caruia/careia scrii? Pur si simplu superb..nu am cuvinte Love Vreau sa spun ca acest capitol este, de departe, preferatul meu Pentru ca..ei bine..stiu eu de ce Wink) Blush

Bell Evans Wrote:...era deja un inger, nu trebuia sa se transforme intr’unul care sa fie gazduit in Rai.

Asta este prima fraza care m-a impresionat profund Pentru ca intr-un fel...:-< Genial

Bell Evans Wrote:...in bratele mele, ce puteam sa’mi doresc mai mult? Aveam un inger alaturi, un inger pe care il destinasem durerii inca dinainte sa il cunosc.

O sa raspund eu intrebarii lui Josh Nimic, nu si-ar mai putea dori nimic Si intradevar, un inger pe care il destinase durerii, asa...:-<

Bell Evans Wrote:Dar un lucru era singur ~ eu o iubeam, si aveam sa pastrez acest sentiment curat pana la sfarsitul zilelor.
Daca acest capitol m-a impresionat atat de tare si a devenit preferatul meu, ei bine aceasta fraza...Love Love "Pana la sfarsitul zilelor mele..." si dincolo de ele Wink)

Bell Evans Wrote:Dar gelozia ma acapara aproape instantaneu, cand imaginea lui Lisa, imbracata in rochie de mireasa, in fata altarului, alaturi de alt baiat imi veni in cap.

Asa, bravo Chiar ca instantaneu

Bell Evans Wrote:Inimile noastre erau facute sa fie impreuna, nu putea exista una fara cealalta. Si totusi, distanta interpusa intre noi i’ar fi putut schimba ei sentimentele. Pentru ca mie, unul, imi era imposibil sa o uit.

Aici chiar nu am ce comenta Blush Wink) Desi as vrea Wink)

Bell Evans Wrote:In sufletul meu, rasarise soarele a doua oara..

Extraordinar Ma face sa ma gandesc la atat de multe lucruri Blush Dar nu stau sa va plictisesc cu gandurile mele Wink) >Happywide<

In concluzie, acest capitol este cel mai bun din tot fic-ul (cel putin asta este parerea mea Wink)), greseli nu exista, te-ai intors la ceea ce te pricepi tu mai bine adica descrierea, nu mai am nimci de spus Poate doar..Next, next..Dar stai Wink) Ai pus deja next-ul

Capitolul 17

Si inca o data, si apoi inca o data si tot asa o.O Bell, nu incetezi sa ma uimesti Este interesant, foarte interesant. Ai incercat sa ne dai o imagine de ansamblu a intamplarilor petrecute in subconstientul Lisei in timp ce era in coma si te-ai descurcat de minune Caderea, regretele, amintirile, durerea, sangele Totul a fost perfect.
Cand am inceput sa citesc capitolul, m-am gandit ca s-ar putea sa fie ceva in genul, adica lucrurile la care se gandea Lisa in timp ce era...pai, cel mai potrivit cuvant ar fi "moarta" Thinking? Dar dupa as fi sadic, deci taiem cuvantul asta Wink) Sa spunem, in timp ce era inconstienta sau si mai bine, in timp ce dormea, pentru ca era putin ametita de sarutul cu masina Dar nu m-as fi gandit ca o sa ne descrii cat de mult se bucura ca o sa moara, ca si cum nimanui nu i-ar fi pasat de ea Eu cred ca as fi descris cea mai mare dorinta a ei, adica intoarcerea lui Josh Wink) Dar asta nu conteaza, doar este fic-ul tau Wink)
Oricum, si acest capitol este foarte reusit dar tot Cap. 16 ramane preferatul meu So..inca o data, m-ai lasat fara cuvinte si spun...Next, next..dar stai..iar am intarziat o.O Finna) Sa trecem mai departe

Ah, ca o mica paranteza Mi-se pare putin ciudata ultima parte Wink) Blush

Bell Evans Wrote:Am deschis ochii, privind in jur. Ma intampinara mai multe zambete, dar atentia mea era indreptata doar spre unul. Josh se afla acolo..asta era tot ce conta..

Adica nu ciudata, dar putin brusca Wink) Nici nu a venit bine Josh si s-a trezit Wink) Chiar daca ma bucur ca si-a revenit..mna Ei, sa trecem peste asta :-J Doar niste zambete?! Pai, era in coma doar...si si-a revenit..si apoi intra familia si prietenii..o vad ca-i vie si doar ii zambesc..? Wink) Ei, dar nu ar trebui sa comentez Wink) Oricum nu se compara cu lucrurile destul de banale din fic-ul meu Wink) Whistle Inca o data, un capitol excelent Esti scriitoarea mea preferata, dupa...Blush ei, dupa cineva Wink) Blush

Capitolul 18

:|...

Hmm, care este cuvantul pe care il caut? Hmm...ex..ex...(s)excursie [=))) scuze, nu am putut sa ma abtin m-am molipsit cineva :-W =))]..nu..ex..extra-oferta..nu, nici asta :|...ex..excr...eew Gata ajunge cu vanatoarea de cuvinte Blush
Extraordinar, genial, super, WOWY ZOWY etc etc Finna))
2 personaje, 2 perspective, un singur capitol care merita citit si recitit si tot asa pana ramanem fara curent Whistle
Dar un lucru nu inteleg eu si mi-se pare ciudat Cum am spus si la Cap. 17, chiar nimeni nu e impresionat ca biata fata e vie, ca si-a revenit din coma? o.O Finna)

Bell Evans Wrote:“-Semnele vitale sunt foarte bune, la fel si reflexele. Starea ta e mult mai buna, te vom muta intr’un salon” zise barbatul, zambindu’i usor.

De obicei doctorii spun: "Este...este un miracol! Merit o medalie pentru asta! \m/" Dar mna Uita ce-am spus, este super Wink)

Bell Evans Wrote:Dar in cateva zile aveam sa aflu adevarul. Adevarul care imi va umbri pentru totdeauna existenta..

Asa, spune-mi mie, in mare secret, Josh sufera de o boala incurabila sau e gay? Finna)) Blush Blush Iarta-ma, iar nu m-am putut abtine Wink) Blush Oricum, o sa astept ca toata lumea si o sa vad ce se intampla

De data asta pot spune cu mana pe inima: Next, next...\m/

PS1: Ah, scuzele mele pentru acest post kilometric Blush
PS2: Ador fic-ul tau! Finna)
PS3: Gata, va ajung atatea PS-uri Oricum cred ca te-ai plictisit de mine si de comm-urile mele Wink) Blush Whistle

[Image: xp60xv.gif]
[Image: 3kPCzyr.jpg]
11 Jun 2010, 17:08
Ichi, chiar nu ma supar
nu'mi puteam inchipui ca am o asa mare forta de influentare asupra cititorilor
ma bucur mult ca iti place
si nu ma deranjeaza cu nimic posturile tale kilometrice, le ador
11 Jun 2010, 17:15
Matt Ichigo Carter Wrote:De ce iti place sa ma faci de fiecare data sa simt, la propriu, durerea si emotia celui sau celei din perspectiva caruia/careia scrii?
Pentru ca e atat de talentata incat ne transmite tuturor sentimentele care le expune prin scris
la urma urmei, asta e treaba unui scriitor nu?

Matt Ichigo Carter Wrote:nu am putut sa ma abtin
Matt Ichigo Carter Wrote:Iarta-ma, iar nu m-am putut abtine

Iar ai gandit prea departe nu?
Matt Ichigo Carter Wrote:PS1: Ah, scuzele mele pentru acest post kilometric Blush Finna
mie chiar imi era dor de comentariile tale kilometrice
bun venit>Happywide<

[Image: 2igkmd1.png]
11 Jun 2010, 18:33
Bell
E foarte bine ca postezi zilnic
Tine-o tot asa dupa ce vii din excursie
Si e super capitolul

and the crashes are heavy for a sinner like me ~

[Image: tumblr_m672ztrjKL1qa5eu4o1_250.gif]    [Image: tumblr_m672ztrjKL1qa5eu4o2_250.gif]
You're too pretty for your own good. That's why you destroy everything you touch.

Love you, Bells.
Visit this user's website Find all posts by this user
13 Jun 2010, 10:47
Scuze de intarziere, Bell
A fost si de data asta foarte interesant Dar unele fraze mi s'au parut dea dreptul foarte dure!
Pune next'ul cand poti!

[Image: 20090723022350m.jpg]

I love DOLLS. I love R.
13 Jun 2010, 12:56
Bell
Ar trebui sa ma impusti
Iarta'ma ca am intarziat 254315 de ani
Imi place foarte mult felul prin care te exprimi
Descrierea e la ordinea zilei

P.S. : Imi place si comentariul lui Matt =]]

- Bella Emily Rose -

There's a white moon hanging in the southern sky,
under the sun rising in the east, but the west wind sings for me.

[Image: fight.png]

I love you , Dess.

Possibly Related Threads…
Thread Author Replies Views Last Post
  Chance [+16] Alice Swan 54 11,663 19 Jun 2010, 19:22
Last Post: Bell Evans