Casatorii
|
11 Jun 2010, 17:08
|||
|
|||
Pai o data ce terminam cu pregatirile, ne luati din camera de zi (vedeti voi cum, ne dati cu ceva in cap sau ne puneti doi saci in cap
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|||
11 Jun 2010, 17:21
|||
|
|||
zile si celorlalti treaba asta
![]() |
|||
11 Jun 2010, 17:33
|||
|
|||
deci in sfarsit ne spune si noua unul dintre miri cum ar vrea sa se desfasoare nunta
pana acum Bell,Rose,Stefan,Aly si mai putin eu ne-am ocupat de mucutele detalii[nici chiar in toatlitate] sa mai posteze cineva la nunta ca sa pot sa scriu si eu va rog Opusul iubirii e indiferenta, nu ura. Daca ma urasti, inseamna ca inca iti mai pasa
de mine si ca eu pot sa te modelez cum vreau. ![]() |
|||
11 Jun 2010, 17:46
|||
|
|||
Eu nu mai plec.
![]() Ok, deci continuati cu pregatirile etc. etc. exact cum a spus si Matt.. ![]() OFF: ah.. 6. iunie.. ![]() ![]() ON: Oricum, nu e neaparat sa fie o zi anume.. Oricum nu vom continua la RPG numai intr-o zi.. Dar.. Matt.. luni imi schimb numele in Carter.. ![]() ![]() ![]() You run. I con.
Tiger don't change their stripes.
|
|||
11 Jun 2010, 18:37
|||
|
|||
Isabella Luminita Carter? :->
suna bine deci, o asteptam pe Bell sa continue la Nunta, sau Stefan, sau Rose eu am niste idei super tari pentru petrecerea din Marea sala, si faza cu concertul, si abia astept sa le scriu ![]() |
|||
12 Jun 2010, 16:34
|||
|
|||
Dap, si suna atat de bine incat imi schimb numele de.. acum.
![]() Am vorbit cu Matt despre asta si este chiar foarte incantat.. ![]() So.. Finally.. Matt I. Carter & Isabella L. Carter ![]() ![]() You run. I con.
|
|||
12 Jun 2010, 16:40
|||
|
|||
felicitari
suna super bine atat numele tau, cat si numele voastre impreuna ce se mai poate spune? ca eu nu am mai asistat la o schimbare de nume pana acum ![]() |
|||
12 Jun 2010, 16:41
|||
|
|||
Ah, in sfarsit a venit si aceasta zi
![]() ![]() ![]() "Pana cand moartea ne va desparti?" ![]() ![]() ![]() ![]() |
|||
12 Jun 2010, 16:42
|||
|
|||
cum adica domnisoara?
dak sia schimbat numele ii poti spune dna Carter imi place mult poza! imi aduce aminte de titanic ![]() |
|||
12 Jun 2010, 16:43
|||
|
|||
''Pana cand moartea ne va desparti.''
![]() Si eu te iubesc, domnule Carter. ![]() Alice.. stie el de ce imi spune ''doamnisoara Carter''. ![]() ![]() You run. I con.
|
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|
Possibly Related Threads… | |||||
Thread | Author | Replies | Views | Last Post | |
Casatorii II | Isabella River | 52 | 7,838 |
01 Jan 2012, 22:39 Last Post: Agnes Marie Lovel |