Going Under
|
11 Jun 2010, 16:40
|||
|
|||
Desiree Rose Goth Wrote:Ichi,e cea mai mare postare pe care am vazut-o vreodata la topicul astadefapt, cred ca abia a egalat primul post din topic trebuie sa se mai straduiasca :-P acum, as avea si eu o mica-mare intrebare Cand pui nextul? ![]() |
|||
11 Jun 2010, 17:42
|||
|
|||
ce vaca sunt
sunt cea mai mare vaca de pe planeta cum am putut eu sa nu vad ca tu ai postat nextul si au trecut 4 zile de atunci te rog din sufletelul meu mic si vinovat sa ma ierti acum vreau sa-ti spun ca imi place la nebunie capitolul imi place ca in sfarsit s-a hotarat sa citeasca jurnalul foarte tare, cel mai tare hai cu nextul Opusul iubirii e indiferenta, nu ura. Daca ma urasti, inseamna ca inca iti mai pasa
de mine si ca eu pot sa te modelez cum vreau. ![]() |
|||
11 Jun 2010, 18:36
|||
|
|||
Urmatorul next pe care il scriu e la ficul asta
Desi s-ar putea sa dureze ceva Mi-e mai greu sa scriu aici decat la Equinox sau la ficul horror Nu stiu de ce
and the crashes are heavy for a sinner like me ~
![]() ![]() You're too pretty for your own good. That's why you destroy everything you touch. Love you, Bells.
|
|||
11 Jun 2010, 18:48
|||
|
|||
Pai, posteaza intai unde termini nextul, si toata lumea e multumita
noi avem next-uri, si tu scrii doar cand ai inspiratie, si nu te strofoci atat sati storci creierii ar fi pacat ![]() |
|||
12 Jun 2010, 19:38
|||
|
|||
Chapter 9-Scared and lonely
![]() I know there's something out there I think I hear it move I've never felt like this before ( http://www.youtube.com/watch?v=mhlS0ZnTD8Q ) Luni,21 septembrie 2009
Am avut un cosmar atat de ciudat. In vis,fugeam intr-o ceata deansa de niste umbre infometate ce nu le puteam vedea.Priveam cu ochii mintii un camin plin de siguranta…insa nu stiam unde era.Pur si simplu alergam de parca as fi fost urmarita de ceva real.Sufletul meu era atat de nesigur,atat de vulnerabil si s-a frans deodata in mii de cioburi sparte. Alergam in noapte,auzeam soapte ratacitoare in agonia mea…si tot nu imi gaseam caminul.Mainile imi erau pline de sange,picioarele imi erau zgariate din cauza frunzelor aspre ale crengilor. Iar acel loc plin de siguranta era atat de departe…atat de departe…. Luna isi oglindea stralucirea fantomatica peste firele de iarba,iar vantul le indoia trupurile firave in intuneric.Ceva se misca in noapte,niste pasi,cateva voci murmurate.. Umbre,necunoscute si infometate,vroiau sa-mi despoaie sufletul,sa-l faca una cu intunericul… Gafaiam si plangeam cu suspine intretaiate,infricosata de momentul in care voi fi prinsa…Un trunchi de copac se ivi in calea mea si m-am trezit trantita la pamant,intre firele de iarba. Bataile inimii imi reverberau pana in varful degetelor,cu fiecare moment ce trecea..umbrele se adunau in jurul meu,triumfatoare… S-a terminat?Nu pot castiga. Iar sufletul meu va fi pierdut in eternitate. Vineri,25 septembrie 2009
Inca nu ma simt mai bine. Sunt speriata si…atat de singura.Nu m-am mai simtit in viata mea atat de singura. Incerc sa ignor toate astea.Chiar incerc,in ciuda piedicilor. Dar nu pot sa ma mint singura.Cu fiecare zi ce trece,inima imi bate tot mai obosita,fara chef de viata.Fata mea e trasa si palida,iar ochii incercanati de durere. Nu ma pot minti pe mine.Si nici macar pe cei din jur. Viitorul,viata,dragostea,toate se prabusesc… Marti,29 septembrie 2009
Acum nu mai sunt speriata.Doar singura. Alex…parca ma evita.De fapt,sunt sigura ca ma evita.Aproape ca ar merita sa-I spun adevarul,asta doar ca sa petrecem ultimele momente impreuna. L-am sunat de 8 ori azi-dimineata si nu m-a sunat nici macar o data inapoi.Iar telefonul lui e nou,deci nu poate spune ca I s-a stricat. Pe 28 octombrie e ziua lui si nu stiu ce sa-I iau.As vrea sa-I dau ceva care sa-I aduca aminte de mine,ceva simbolic,insa nu gasesc nimic.Si sunt si mai disperata,fiindca numai lucruri simbolice ii vor aminti de mine de acum incolo. De-ar sti…de m-ar intelege…. Vineri,2 octombrie 2009
Cand imi amintesc de cat de normale erau lucrurile inainte sa aflu de boala…imi vine sa imi vand sufletul,numai sa ma mai simt si eu…copil.Fara griji,fara indatoriri. Acum sunt intr-o alta lume.Simt o ruptura,dar nu stiu de ce.Simt si o senzatie de neputinta in fata viitorului necunoscut…. Si furie,furie din cauza faptului ca am pierdut tot ce aveam mai de pret pe lumea asta.O viata inocenta si linistita pana la adanci batraneti. Duminica,4 octombrie 2009
Astazi m-am trezit si mi-am dat seama ca am supravietuit inca o zi.Acum,fiecare moment trait pare o minune. Mai am 2 luni pana va veni finalul. Azi cerul e de un azuriu bland,iar soarele zambeste stralucitor deasupra copacilor.Razele molesitoare zboara prin vazduh,trimitand caldura spre pamant. Soarele…mi-a amintit de frumusetea verii. E atat de placuta vara.Mi-o amintesc cu nostalgie si cu tristete melancolica. Zile lungi,calduroase,pline de veselie inocenta si necontrolata.Razele cad delicat pe parul tau,de parca ar vrea sa te gadile.Talpile ti se misca libere prin iarba,iar tu uiti de toate grijile. Si fug,alerg departe,las totul in urma mea si zambesc… Si ploile de vara!Picaturile iti aluneca racoritoare pe umar,iar tu ai vrea sa le multumesti.Si dansezi,tipi in ploaie,toata lumea iti poate citi fericirea pe chip. Niciodata nu voi mai simti o zi calduroasa de vara.Si nici ploile ei racoritoare. ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ Am uitat sa va spun ca o sa continuam cu jurnalul vreo 4 capitole Va place sau nu? P.S:N-ar fi trebuit sa va pun partea de inceput a capitolului Aia era pentru altceva
![]() ![]() You're too pretty for your own good. That's why you destroy everything you touch. Love you, Bells.
|
|||
12 Jun 2010, 20:02
|||
|
|||
prima
EDIT:in sfarsit ai pus nextul mie chiar imi place ca pui pagini din jurnal iar pagina scrisa pe 4 octombrie, te face sa realizezi cat de importanta e viata stii ce melodia s'ar fi potrivit? If today was your last day meldoia este super si se potrivesc versurile cu situatia am observat o greseala in primele randuri, ai gresit o litera, mi se pare tot in ultima "pagina" din jurnal imi place mult descrierea, si se vede cat de talentata esti la scris abia astept sa citesc mai mult[asta in loc de astept next] ![]() |
|||
12 Jun 2010, 21:44
|||
|
|||
Superb
Desiree Te iubesc pentru ceea ce faci - Bella Emily Rose - There's a white moon hanging in the southern sky, under the sun rising in the east, but the west wind sings for me. ![]() I love you , Dess. |
|||
12 Jun 2010, 22:03
|||
|
|||
Alice Morris Wrote:stii ce melodia s'ar fi potrivit? If today was your last day meldoia este super si se potrivesc versurile cu situatia E faina melodia Eu am pus Three Days Grace-Scared fiindca am ascultat-o cat timp am scris capitolul Bellatrix Cullen Wrote:Te iubesc pentru ceea ce faci Stiu
|
|||
14 Jun 2010, 22:46
|||
|
|||
Nu inteleg cum... cum reusesti sa ma emotionezi in acest fel... Nu mai pot sa citesc de fiecare data cand termin un capitol o lacrima mi se scurge pe obraz. Nuci nu-mi vine sa cred cat de frumos scrii. Oare s-ar putea intampla ce ai scris tu in fic? Sper ca nu deoarece ar fi tragic. Pe mine ma intristeaza in fic dar in viata reala... Eu incerc sa ma pun in pielea perosnajului dar imediat nu mai vreau pentru ca suferinta imi inunda corpul. Te rog din tot sufletelul meu de copilas de 11 ani(aproape)sa pui nextul maine cel tarziu miercuri pentru ca voi merge la Timisoara miercuri seara si voi ajunge joi si vreau sa mai citesc din fic nu mai am rabdare. Fac greva foamei daca nu pui nextul pana miercuri(de preferabil marti) ![]() " Tu esti...nu esti tocmai dragostea vietii mele, pentru ca imi doresc sa te iubesc mult mai mult... Dragostea existentei mele. Te voi iubi pe vecie- in fiecare zi din vecie... " by Stephenie Meyer |
|||
14 Jun 2010, 22:48
|||
|
|||
Anaella Ginny Potter Wrote:Te rog din tot sufletelul meu de copilas de 11 ani(aproape)sa pui nextul maine cel tarziu miercuri pentru ca voi merge la Timisoara miercuri seara si voi ajunge joi si vreau sa mai citesc din fic nu mai am rabdare. Fac greva foamei daca nu pui nextul pana miercuri(de preferabil marti) O sa incerc Dar nu garantez nimic
|
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|