some love
07 Jun 2010, 16:29
Lizzie Craig Wrote:O intreabre... pare complicata si ciudata...
Te poti indragosti de un necunoscut? Adica, mai intai ti'a placut si incerci sa afli lucruri despre el. Descoper ca iti place din ce in ce mai mult, pana cand iti dai seama ca te'ai indragostit? El habar n'are de existenta ta, totusi... iar tu incerci sa te faci observata Thinking

O data ce vorbesti cu el si de indragostesti de el nu mai e necunoscut. Toate persoanele din viata cuiva sunt necunosti la un moment dat.

Sophia Mason Wrote:stiu ca sata e doar o parere de moment
poate in viitor voi avea si eu norocul tau Ada
dar acum nu mi se mai pare rentabil sa-ti dai sufletul pe tava si dupaia sa nu mai primesti nici un telefon si nici macar un mesaj

N-ai de unde stii niciodata peste cine dai. Poate ca nu va fi nefoie sa ramai fara inima ta o data ce o oferi cuiva.

@Ada, ma bucur ca esti asa fericita Happywide Esti un exemplu demn de admirat.

Visit this user's website Find all posts by this user
Quote this message in a reply
07 Jun 2010, 17:18
Raizen Isildur Wrote:N-ai de unde stii niciodata peste cine dai. Poate ca nu va fi nefoie sa ramai fara inima ta o data ce o oferi cuiva.

stiu ca nu toti baietii sunt asa
dar eu chiar crezusem ca am dat peste persoana perfecta
dar bum, dupa o mica neintelegere, a disparut
n-a mai dat nici un semn cum ca i-ar pasa de mine

Opusul iubirii e indiferenta, nu ura. Daca ma urasti, inseamna ca inca iti mai pasa

de mine si ca eu pot sa te modelez cum vreau.

[Image: Signature_by_AliceMorris.jpg]
Find all posts by this user
07 Jun 2010, 17:27 (This post was last modified: 12 May 2011, 20:29 by Bell Evans.)
sophia, am patit acelasi lucru ca si tine
domnul s'a speriat la un moment dat si si'a bagat picioarele in tot ce construisem impreuna pana atunci.
10 Jun 2010, 20:19
Pfff...a trecut atata vreme.Intre timp s-a intamplat ceva destul de important dar de care sunt foaaarte embarassed.
Pai tineti minte cand va ziceam ca vad un tip la scoala care e super dragut si bla bla si ca el nici nu stie ca exist?
Ei bine acum stie...
Intr-o vineri seara cand deobicei dam un party a venit si el si..am vorbit si eram gen "OMG E ELBigeyes" si ma rog am baut putin ca sa am vorbele la mine si ma rog eram pe-afara si era super frig si mi-a dat hanoracul lui si el a ramas in tricou si tremura si ne-am imbratisat si am stat asa o vreme..apoi am mai vorbit o vreme si m-a pupat pe obraz si eram gen "WTF" si pana la urma ne-am sarutat ma rog bla bla si pe la 12(cred) a zis ca trebuie sa plece si a plecat si ma rog a 2a zi eram ceva gen "clar.el crede ca a fost un one night stand" si nu i-am mai zis nimic plus ca stia ca plec o saptamana in egipt si..n-am mai vorbit.
Azi m-am intors la scoala(toata treaba asta s-a intamplat acum 2 saptamani) si nu stiu..astept intr-un fel sa-l vad..sa vad ce face.Desi incerc sa-l uit si sa zic ca-s o proasta..parca tot sunt curioasa sa aud ce are de spus adica pana mea daca-mi dadea un mesaj in care ma injura tot era mai bine ca intelegeam de-o treaba.Plus ca dupa ce a plecat el m-am imbatat rau si nu stiu cum s-a intamplat ca a 2a zi am vazut ca il sunasem de vro 3 ori pe la 2 si raspunsese dar doar pentru cateva secunde si ma simt ca o proasta! si faza e ca nici macar nu sunt tipul asta de fata
Ma intreb daca ma vede ce-o sa faca..si chiar nu am nici o idee.Chiar mai intainte ma uitam la poza mea cu el langa o sticla de vodka si eram gen "geez:-<"
Sunt super-proasta asa-i?:-/

[Image: Harry-Potter-7-GIF.gif]
10 Jun 2010, 20:28
Anna,nu esti proasta
nu vreau sa-i jignesc pe baietii care sunt pe forum[voi oricum sunteti cei mai tari]
dar majoritatea baietilor pe care ii cunosc sunt niste idioti cu Imare de la idiot
nu le pasa decat de sex si de felul in care fetele arata.
nu mai conteaza daca nu au nici o picatura de creier in cap
daca are fund si[scuzati cuvantul dar n-am ce face, asa e] tate merge
ei nu sunt dispusi sa dea totul pentru o fata se cred prea importanti
inca o data vreau sa le spun baietilor de pe site ca ei nu intra in categoria asta

Opusul iubirii e indiferenta, nu ura. Daca ma urasti, inseamna ca inca iti mai pasa

de mine si ca eu pot sa te modelez cum vreau.

[Image: Signature_by_AliceMorris.jpg]
10 Jun 2010, 23:50
baietii din categoria pe care o pomenesti tu Sophie, se cred prea importanti incat sa puna mana pe o carte
dapai HP
si, iar incepem sa vorbim despre mult discutatii "obsedati"[discutati de mn, Izzie si Ichi][dati vreo cateva pagini inapoi]
din fericire exista si baieti cu picioarele pe pamant, care sunt si pe placul meu
dar din cate am inteles de la tine, Anna, baiatul pe care il pomenesti nu e deloc genul "obsedat" sau "cocalar juvenil"[leam gasit o noua denumire][eu vam zis ca am inspiratie la ore tarzii]

EDIT:cititi paginile 17-18

[Image: 2igkmd1.png]
11 Jun 2010, 09:18
Anna, ma bucur ca ai mai dat si tu pe aici Uite, eu zic ca nu e totul pierdut. Daca v-ati sarutat inseamna ca ceva i-a placut la tine si ti-a placut ceva la el. Poti face tu primul pas si sa vorbesti cu el. Poti sa te prefaci sa nu s-a intamplat nimic in seara aia si sa o iei de la capat cu el. Poate ca el a considerat ca a fost o greseala seara aia.. si tu trebuie sa-i arati ca n-a fost

11 Jun 2010, 16:51
Raiz, esti foarte priceput la chestii legate dee romante, si relatii, si dai sfaturi super extraordinare.
Vroiam sa te intreb: cum de te pricepi asa de bine?
ori multa experienta, ori ai potential de psiholog, dar tot ar trebui sa stii despre ce vorbesti, deci ma intorc la prima varianta.

[Image: 2igkmd1.png]
11 Jun 2010, 18:59
Experienta nu am asa multa.. pur si simplu gandesc.. plus ca stiu astea din tot ce am citit si am vazut la altii.. experienta altora e si experienta mea plus ca, atunci cand nu esti implicat propriu-zis in relatia respectiva poti sa dai sfaturi foarte bune.. cand esti indragostit nu mai vezi calumea lucrurile.

11 Jun 2010, 19:00
Raizen Isildur Wrote:.. cand esti indragostit nu mai vezi calumea lucrurile.

Sunt de acord.. Finna

You run. I con.
Tiger don't change their stripes.