some love
11 Jun 2010, 20:31
Mersi pentru sfaturi >Happywide<
Pai nu stiu cum sa vorbesc cu el adica..nu sunt disperata..simt doar nevoia sa clarific lucrurile si toate sunt in ceata.Faza e ca stiu ca nu are credit fiindca a spus asta data trecuta cand cineva i-a cerut sa dea nu stiu ce mesaj.La scoala..l-am vazut de 2 ori si era la 5 km departare facand nu stiu ce.Simt ca daca o sa las asta prea mult chiar o sa se uite si povestea va fi incheiata.Cu toate astea,habar nu am cum sa-l abordezThinking?

[Image: Harry-Potter-7-GIF.gif]
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
11 Jun 2010, 20:51
Raizen Isildur Wrote:Experienta nu am asa multa.. pur si simplu gandesc.. plus ca stiu astea din tot ce am citit si am vazut la altii.. experienta altora e si experienta mea plus ca, atunci cand nu esti implicat propriu-zis in relatia respectiva poti sa dai sfaturi foarte bune.. cand esti indragostit nu mai vezi calumea lucrurile.
si eu eram destul de buna la dat sfaturi in materie de dragoste, tot din auzite si citit, fiindca experienta mea in acest domeniu era 0
acum nu prea mai am cui da sfaturi, dar cred ca inca sunt in stare, chiar daca "nu mai vad calumea lucrurile"

@Anna
dupa parerea mea, cred ca ar trebui sa te duci la baiatul respectiv si sai spui pur si simplu ca vrei sa vorbesti cu el, apoi sa clarificati lucrurile
nu astepta pentru un motiv sa vorbesti cu el
am incercat eu si nu prea merge
asta e doar parerea mea
pot sa pun pariu ca are si Raizen o parere, deci...

[Image: 2igkmd1.png]
11 Jun 2010, 22:28
Hmmm... ªi eu cred cã ar trebui sã vorbeºti cu bãiatul respectiv, însã sã-l prinzi fãrã prieteni în preajma lui. Întreabã-l fãrã teamã ce pãrere are el despre tine, ºi dacã seara aceia a fost doar o "joacã". Presupun cã l-ar înfunda, ºi astfel þi-ar rãspunde, evident, pozitiv. Cel puþin la mine aºa a fost.

I'll be back one day !

[Image: 420717.gif]

12 Jun 2010, 01:26
Eu cred ca ar trebui sa-l abordeze din prima pe subiectul asta..pentru ca altfel..ar reiesi "curva" din faptul ca...o sa gandeasca "na...e obisnuita cu chestii din astea si nu se simte prost..ca nu-i pasa" ... si tocmai de asta trebuie sa-i zica "wa baietel...ia vezi tu" si chestii Smile adica trebuie sa-l ia unpic mai dur nu sa fie o momaie

If you love her, you'll let her go.
I'll wait for you...
[Image: tumblrmbpe5yf4cr1rafbq6.gif]
"If the innocent are unjust, I'd rather be counted among the guilty."

Visit this user's website Find all posts by this user
12 Jun 2010, 01:48
Sunt de acord cu tine Ada.

@Ginny: ti-am zis ca e un emo cocalar da nu m-ai ascultat

12 Jun 2010, 11:37
@Ginny
eu sunt de parere ca ar trebui sal ia pe baiat din grupul lui de prieteni, si sai spuna ca vrea sa lamureasca treaba, si daca baiatului chiar ii pasa, cred ca si el tine minte ce a fost acum doua saptamani, si cred ca va fi impresionat sa vada ca si tu, Anna mai tii minte
asta daca ii pasa de tine

[Image: 2igkmd1.png]
12 Jun 2010, 11:45
mda si daca nu i'a placut.. o sa fie foaarte naspette sa refuze politicos:| zic sa inceapa conversatia si daca ala are timp si pare ca o asculta si in cazul ideal face chestiile alea..priveste/nu priveste cumva sau i se dilata pupilele..sa vina cu ce a fost atunci;; )
si daca il ia de langa prieteni nu inseamna ca tipul se grabeste si timpul e limitat? daca el subliniaza asta..e clar ca nu e klumea.pentru tine ar trebui sa aiba timp. si mai bine lasi totul asa cum este aici..mai ales daca incep aia sa isi dea coate nu stiu=)) pe mine asta ma calca pe nervi=)) cand ma luau Liz cu smara si mara si arle pe sus si ma duceau la clasa lui victor si il chemau sa vorbimFinna bine fugeau in clasa dup'aia..da era asa comic=)))

si nu pici d curva daca in final vezi ca nu ii pasa si nu mai zici nimic . daca el e neinteresat..e aiurea sa te vada pe tine scotandu'ti ochii dupa el sau nu stiuFinna
daar cred ca o sa fie okSmile
12 Jun 2010, 12:18
Si daca are prieteni in jur nu conteaza, il tragi si tu deoparte si discuti calumea cu el E simplu.

12 Jun 2010, 12:46
cre ca s'ar simti presat daca ai incepe sa vorbesti despre ce a fost acum nu stiu cat timp..nu aduce vorba de asta din primaHappywide adica daca incepi sa vorbesti cu el..il saluti si il intrebi ce mai face first si in cel mai rau caz te evita..
si uneori..nu stiu..faptul e consumat si parca e pacat sa incerci ceva ce a fost frumos si a trecut.acum nu stiu daca el simte ca a fost mai mult de un gen de ons:|
poate ii explici si faza cu telefoanele=)) cunoosc cazuri la fel de nefericite=))) sau..mai nefericite:-ss

eu m'am plictisit deja de andrei:| cat de tare mi s'a parut in prima zi.trebea sa il cunosc cat de cat inainte..sa imi dau seama cat de laudaros si cretin si repezit si exact tipul la care se refereau Alice si Sophia si blabla e.acu asta e.
hell yeah stiu ca trec foarte subtil de la un subiect la altulCool n'am mai postat de o vreme pe aiciFinna
12 Jun 2010, 16:17
Bai... era un secret pe care trebuiau sa il stie doar fostii 6B si fostii 7B!

PS. Uite un caz foarte rar al unei BFF. L'a intalnit de doi ani si il place de foarte multe luni. Problema e ca, o data cu ea, si cea mai buna prietena a acesteia era indragostita de acelasi baiat. Toata vara trecuta a avut norocul sau ghinionul sa fie la tenis impreuna cu el. O nebuna i'a spus intr'una din zile ca ea il place. Dintr'o data, si'a schimbat comportamentul fata de toate persoanele care o inconjurau. Pe ea - wow - a inceput sa o salute, ceea ce nu se mai intamplase pana acum. Dar l'a ignorat pur si simplu. El o tot saluta, pana cand s'a plictisit sa vorbeasca singur.
Mai tarziu, cand primea cele mai rare sanse sa ii spuna doua trei cuvinte, ii critica prietenele. Ea il facea nesimtit si idiot in fata.
A trecut mult timp decand au discutat fata in fata... acum se limiteaza la mesinger. Daca il vede il evita. Oricum, stie sa joace teatru foarte bine, incat toata lumea o crede ca nu il mai place. Cu exceptia mea
Singurul lucru pe care il vreau e... sa fie impreuna. Sa ii pot face sa fie impreuna. Ambii sunt incapatanati. Si nu stiu ce sa mai fac. Ma enerveaza ca se plangea intotdeauna de defectele lui, dar pe zi ce trece il place mai mult ca niciodata.
PS.2. Si el o place - cred eu - deoarece e singura fata pe care nu o ignora chiar daca il face nesimtit pe la spate, chiar daca are DND la status etc.

[Image: 20090723022350m.jpg]

I love DOLLS. I love R.