some love
12 Jun 2010, 18:46
O Doamne...prietena ta nu gandeste DELOOC Finna) din momenbt ce tipu era ok cu ea...de ce a stat ca natanga? :-L fara suparare dar in cazul asta chiar a fost...trebuie sa recunoasteti...ma rog...deci e CLLAAAAR ...adica...din moment ce iti place un tip de 2 ani....si...ala afla ca il placi si vine la tine si se baga in seama inseamna un fel de..."si eu te plac Happywide" era clar....zi-i sa faca ceva cu el...pana nu se plictiseste de tot Smile

@Ginny .... ba da ...daca nu-i zice nimic si face pe nepasatoarea chiar reiese curva..crede-ma traiesc intr-o lume in care....adica ma aflu intr-un punct...in care stiu totul despre toti...si stau in mijlocul a toti baietii din oras..si crede-ma..baietii toti gandesc la fel...nici unu nu este diferit la categoria asta...adica..sunt nesimtiti...si draguti...dar nici macar aia draguti n-o sa renunte la etichetarea de "curva" Smile crede-ma...stiu mai bine ce gandesc ei decat ce gandesc fetele asa...si...cel mai bine ana..e sa te duci la el...sa vorbiti DOAR despre chestia asta..pentru ca altfel..am zis mai sus...ce se intampla Smile trebuie doar sa i-o zici..cu un ton destul de distant si chestii....si defapt sa-ti bati joc de el si sa-l faci sa creada ca tu esti victima si el e ala naspa....adica....fa pe victima Smile adica incat sa iesi tu din cacat si sa-l bagi pe el...ii zici ca il placeai si ca ...mna prinzi ideea dar acum vezi ce cacat de om e Smile

If you love her, you'll let her go.
I'll wait for you...
[Image: tumblrmbpe5yf4cr1rafbq6.gif]
"If the innocent are unjust, I'd rather be counted among the guilty."

Visit this user's website Find all posts by this user
Quote this message in a reply
12 Jun 2010, 19:11
nu am spus sa faca pe nepasatoara tot anul. daca lui nu ii pasa si vrea sa uite ce a fost nu o intereseaza nici ca'i curva nici ca nu e.daca nu e un tip calumea sau na, a fost pur si simplu un ons pt el, il doare fix undeva ca anna vrea mai mult si ar fi jenant sa stea amandoi acolo si el sa incerce sa schimbe subiectul "ce a fost atunci?"
nu te contrazic ca esti foarte informata si faze Smile dar nu vorbim despre acelasi lucru.eu spun sa o lase balta daca nu va merge.sigur ca e ok si sa clarifice lucrurile, dar eu de ex nu m'as avanta sa fac asta daca e clar ca nu ajung niciunde.pur si simplu.
Find all posts by this user
12 Jun 2010, 20:53
eu zic sa incerce, chiar daca nu iese nimic
adica, daca tipul a sarutato atunci, cred totusi ca a insemnat ceva pentru el
si poti pur si simplu sai spui ca vrei sa lamuresti ce sa intamplat in seara aia
si daca nui pasa, ii poti spune ca pur si simplu nu ai vrut sa'si faca o parere gresita despre tine
dar daca isi arata interesul, aici depinde de cum va reactiona

[Image: 2igkmd1.png]
12 Jun 2010, 20:53
De rezolvat lucrurile cu el...nu are ce rezolva...da imi e ca sa nu imprastie el sau prietenii lui vestea prin sat asta-i singura chestie...si dupa anna iese prost...
Cu el,oricum nu mai are nici o sansa...singura chestie care o mai poate face..este sa-si salveze reputatia si atat....
Sincer...dpa ce un tip zice si face asa...nui prea sunt sanse...daca ar fi brut ceva ar fi zis ca "da....Smile" la intrebarea "vom mai iesi?"

deci anna : Du-te la el..si freaca-i vreo doua...fa-l sa se simta naspa,ca si cum ar fi vina lui singura solutie

I'll wait for you...

12 Jun 2010, 20:55
Ada McNair Wrote:De rezolvat lucrurile cu el...nu are ce rezolva...da imi e ca sa nu imprastie el sau prietenii lui vestea prin sat asta-i singura chestie...si dupa anna iese prost...
Cu el,oricum nu mai are nici o sansa...singura chestie care o mai poate face..este sa-si salveze reputatia si atat....
Sincer...dpa ce un tip zice si face asa...nui prea sunt sanse...daca ar fi brut ceva ar fi zis ca "da....Smile" la intrebarea "vom mai iesi?"

deci anna : Du-te la el..si freaca-i vreo doua...fa-l sa se simta naspa,ca si cum ar fi vina lui singura solutie
or...whatever

12 Jun 2010, 20:57
Vai oameniiiloooooor!!! Voi nu iesiti din casaaa ))

bine macar ca Anna stie exemple de pe aici..
Daca pupi o tipa si dupa pleci.....ai vrut doar sa ai pe cineva pe cine sa ....stiti voi ce Asa....prietenul meu mi-a explicat mecanismul

Fiecare baiat se pupa cu tipele..nu pentru ca le plac sau chestii....se pupa ori cand sunt beti,ori cand se plictisesc si vor sa-si bata joc de cineva Smile sau....daca nu au cu cine se pupa...Smile asta-i singura chestie....
Ori..in cazuri extremeee...ca te place...desi...ar fi indicat...sa fiti impreuna,si dupa sa va pupati Smile entru ca altfel...s-ar putea sa iesi cam prost.. .
Daca a pupat-o,n-a insemnat nimic pentru el Smile Sincer.....traiesc in lumea asta...si eu si Anna stim perfect...viata tipilor...Anna..stii doar Smile gandeste-te la flavia...sau la anatz ...sau la sbiera cum sunt acum si se pupa cu toata lumea...si doar asta nu inseamna ca tipii aia..chiar le plac Smile
Anna...trebuie doar sa te duci si sa-i dai vreo doua Smile

Asta...este....dar viata este cruda..nu chiar cum credeti voi Sincer.... si eu m-am mirat..ma gandeam ca totul e roz si frumos...si ca un sarut inseamna dragoste aprinsa...dar ...daca ai facut prostia sa te pupi cu unu'....ai dat de dracu' ...asta-i adevarata viata Smile

Cineva o sa o iubeasca cu adevarat...doar atunci cand ar fi in stare sa astepte juma' de an fara s-o pupe asta inseamna ca o place cu adevarat...nu ca se avanta ca magaru

Adica nu e ca in basme..sau ca la telenovele..sau ca in filmele de la tv...e complet invers...cu cat te pupa mai repede.cu atat e mai naspa...
Cu cat asteapta mai mult..cu atat inseamna ca te pretuieste...si nu vrea sa te consume Smile

I'll wait for you...

12 Jun 2010, 21:04
sincer cred ca dai de dracul doar cand te pupi cu unul pe care tu il placi, si pe el il doare in cot
am o colega, care la banchet sa tot sarutat cu un fost iubit deal ei, si la fel cand am jucat Invarte sticla
ea doar a profitat de situatie fiindca momentan e singura
problema acum e ca tipu cica a luato prea in serios
si colegele lui de clasa cica el are deja o "gagica" si isi faceau griji pentru colega mea
initial si eu miam facut griji, dar cand am auzit ca a fost doar pentru seara aia, mi sa parut amuzanta situatia
Ada, nui cunos prea bine pe baieti in general, ca sa stiu cum gandesc, dar pe cei pe care ii cunos, pot spune sigur despre ei daca simt ceva sau doar isi bat joc

am zis mai sus Whatever, fiindca felul in care mai contrazis, nu ma mai lasa sa zic nimic, si anula absolut tot ce zisesem eu mai sus, deci iti dadusem dreptate, cand am zis Whatever

12 Jun 2010, 22:00
@ Ada McNair - Cã bine zici. De balul bobocilor ºi eu am "cunoscut" în felul ãsta multe fete. Nu pot spune cã dacã m-am sãrutat cu o fatã, asta înseamnã cã þin la ea sau chestii de genul.
Faza e cã asta-i doar o joacã de copii.... Mã rog, înþelegeþi voi. Adicã, dacã stai cu o tipã ceva timp asta nu înseamnã cã te însori cu ea. Cât despre eternul "Vai! Te iubesc!" e pur ºi simplu... patetic (ca sã nu mã exprim altfel). Nu-i poþi spune unei tipe de 14-15 cã o iubeºti. Nu totul se rezumã la sãrutat, contact sexual º.a.m.d. Ca sã-þi gãseºti sufletul pereche ar trebui sã stai mult timp cu el, sã vezi cine e, ce vrea defapt de la viaþa ºi altele.
Dupã cum am zis ºi o sã o mai zic... Astea-s doar niºte copilãri.

I'll be back one day !

[Image: 420717.gif]

12 Jun 2010, 22:53
"Asta...este....dar viata este cruda..nu chiar cum credeti voi Sincer.... si eu m-am mirat..ma gandeam ca totul e roz si frumos...si ca un sarut inseamna dragoste aprinsa...dar ...daca ai facut prostia sa te pupi cu unu'....ai dat de dracu' ...asta-i adevarata viata Smile"

Depinde de tip. N-au cum sa fie toti la fel. Eu nu ma pup cu cine prind si nici atat la chefuri cand sunt beat. Eu cu prietena mea sunt impreuna de cand am sarutat-o prima oara. Si am iesit de multe ori si mi-a luat mult timp pana sa ma hotarasc sa fac asta. Nu am pupat-o pentru ca ma plictiseam.

Cat despre etichetarea de curva.. da si eu am facut-o pe una curva ca mi-a zis ca nu vrea sa strice prietenia si dupa 2 zile se lingea cu unu la un chef. Si am facut-o curva nu pentru ca ar fi curva ci pentru ca nu a avut curajul sa-mi spun ba boule nu te plac esti un idiot. Si dupa ce a aflat ca am facut-o curva era foarte indignata. Pai da-te dreacu.. tot tu esti victima nu ?

12 Jun 2010, 23:53
Ma bucur ca baietii ma inteleg

Aaa...Asta da,Raizen. Adica in cazul in care....amandoi va placeti si chestii...si stiti asta..da.
Dar..sunt cazuri ca cel al Anei...care mna..
Adica toti baietii se saruta de cel putin 20 de ori in viata cu tipe pe care nu le plac...ci doar de distractie si de plictiseala Smile
Adica....mna..asa este. Adica ininate...spuneam "vaaai ce as vrea sa ma pup cu nu stiu care..ca imi place asa mult Love" dar ma bucur ca n-am facut-o Smile si faze...

@Alice Morris ...sincer nu e prea bine ca a fauct asta doar pentru ca era singura si n-avea ce face.... Stii...baietii au un concept cu "noi avem voie sa facem asta,...voi nu"
Dar pana mea...nici nu cer Smile Adica....ei recunosc ca sunt idioti si prosti ca se pupa cu toata lumea,si tocmai de asta o fac,pentru ca toata lumea stie ca asa sunt ei... In schimb noi nu avem voie pentru ca suntem fete si se presupune ca trebuie sa fim dragute si...sofisticate....
Nu e prea frumos din partea ei ca s-a pupat cu nu stiu care Smile ...nu e un exemplu prea bun

Uite...alt exemplu... prietenul meu:
Este cea mai perfecta chestie cu mine...nu sta DECAT cu mine...si face DOAR CE VREAU EU Smile . Se comporta PERFECT!
Daaar...inainte sa fie cu mine,se pupa cu TOATE fetele pe care le prindea Smile chiar cu toate....Daca vedea una...disponibila...doritoare,o lua imediat si o pupa pur si simplu. Doar de distractie.
Insa...cu mine e cel mai perfect baiat din lume.

Tot ce trebuie sa faci e sa-l dresezi. Adica TOTI sunt asa,pana intalnesc pe cineva pe care sa iubeasca...si sa-i faca sa inteleaga cu adevarat ce inseamna un sarut. Dar,acel cineva se gaseste FOARTE rar,si de aceea majoritatea baietilor raman asa.
Si le dau perfecta dreptate...adica nu ma deranjeaza deloc ceea ce fac ei. Nu e vina lor. Daca fetele sunt proaste si accepta, GHINION! Smile

I'll wait for you...