Casatorii
|
13 Jun 2010, 21:16
|||
|
|||
Thanks a lot to everyone!!
Dap, dar Matt e fericit.. ![]() ![]() You run. I con.
Tiger don't change their stripes.
|
|||
13 Jun 2010, 21:21
|||
|
|||
Fekicitari Domnisoara si domnule Carter Va doresc casa de piatra si sa fiti impreuna pana moartea cu secure ei ascutita va va desparti dar prin dragostea voastra sa-i aratati ca puteti sa ramaneti impreuna si dupa aceea.
NU stiu ce m-a apucat ![]() " Tu esti...nu esti tocmai dragostea vietii mele, pentru ca imi doresc sa te iubesc mult mai mult... Dragostea existentei mele. Te voi iubi pe vecie- in fiecare zi din vecie... " by Stephenie Meyer |
|||
13 Jun 2010, 21:24
|||
|
|||
Mi-a placut mult ce ai spus, Anaella..
Desi, am auzit ceva asemanator si de la Matt.. ![]() ![]() ![]() You run. I con.
|
|||
13 Jun 2010, 21:34
|||
|
|||
Ah, va multumesc..stai, asta nu a iesit asa cum am vrut...o.O...Ok, again:
Va multumim tuturor Inseamna foarte mult pentru noi Suna bine, nu? ![]() ![]() |
|||
13 Jun 2010, 21:36
|||
|
|||
cu placere Ichi, cu placere
eu va urez casa de turta dulce ca sa putem sa o mancam la nunta[mi s-a facut pofta] love pana la moarte Opusul iubirii e indiferenta, nu ura. Daca ma urasti, inseamna ca inca iti mai pasa
de mine si ca eu pot sa te modelez cum vreau. ![]() |
|||
13 Jun 2010, 22:12
|||
|
|||
Casa de piatra si va avem si un botez!Felicitari!
![]() |
|||
13 Jun 2010, 22:23
|||
|
|||
Alice Swan Wrote:..sa avem si un botez! Daa.. am vorbit noi ceva acum.. doua seri. O sa vedem.. ![]() ![]() ![]() You run. I con.
|
|||
13 Jun 2010, 22:52
|||
|
|||
sa stiti ca ne putem apuca si de organizat botezuri
iertatima ca nu am fost prezenta la declaratii, dar am fost in excursie deci, ce sa va doresc, ce nu va mai urat nimeni? dar stai, Matt, spuneai ca e mai bine clasic, deci Va doresc casa de piatra, o casnicie cat mai fericita, sanatate si bani, sa va cumparati o casa mare, in care sa incapa toti copii vostri stiu ca trebuia si aia pana cand moartea va va desparti, dar aia e replica preotului ![]() |
|||
14 Jun 2010, 01:10
|||
|
|||
Dar cine a spus ca mi-ar displace ideea unui botez? Atata timp cat creez costume, cant in trupa si... sunt platit bine pentru asta totul e in regula. Ce mai asteptati? Treceti la planificat botezuri! Sa vedem cate pagini va avea un topic pe tema asta!
Razbunarea cea mai mare
Este cand dusmanul tau E silit a recunoaste Ca esti bun si el e rau! |
|||
14 Jun 2010, 01:35
|||
|
|||
Nee.. eu si Matt ne gandim numai la noi doi deocamdata.. Ne vom gandi dupaia si la un copilas din plastilina. [ Matt..
![]() ![]() You run. I con.
|
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|
Possibly Related Threads… | |||||
Thread | Author | Replies | Views | Last Post | |
Casatorii II | Isabella River | 52 | 7,855 |
01 Jan 2012, 22:39 Last Post: Agnes Marie Lovel |