Casatorii
|
14 Jun 2010, 07:35
|||
|
|||
Hei
Vezi ca eu sunt nasa de botez :-w - Bella Emily Rose - There's a white moon hanging in the southern sky, under the sun rising in the east, but the west wind sings for me. ![]() I love you , Dess. |
|||
14 Jun 2010, 10:36
|||
|
|||
Stiu ca tu esti nasa de botez, Bells..
![]() You run. I con.
Tiger don't change their stripes.
|
|||
14 Jun 2010, 10:49
|||
|
|||
heyy
deci lipsesc un week-end si uite ce gasesc 59 de pagini, ehh, sunt mandra de asta Matt si Isa, casa de piatra finii mei iubiti sa aveti parte de o casnicie perfecta si nu cumva sa auzim vre;un divort pe aici ca va mananc poate un botez, ceva si Iss, imi place foarte mult cum suna Isabella Luminita Carter, e foarte tare |
|||
14 Jun 2010, 10:57
|||
|
|||
Multumim, Bell..
Si nu, nu exista vreo sansa sa auziti de vreun divort. [ :-O ] Poate de un botez, ceva.. Dar.. mai vedem.. Ah.. multumesc.. ![]() Dar mai frumos suna numele noastre impreuna.. ![]() ![]() You run. I con.
|
|||
14 Jun 2010, 11:02
|||
|
|||
wow
60 de pagini nu pot sa cred casatorie fericita sa aveti multi copii daca pe primul il boteaza Bella Eu il botez pe al doilea Opusul iubirii e indiferenta, nu ura. Daca ma urasti, inseamna ca inca iti mai pasa
de mine si ca eu pot sa te modelez cum vreau. ![]() |
|||
14 Jun 2010, 11:04
|||
|
|||
dapp
Matt&Issabella Carter Cuplul Carter voi sunteti cel maia activ cuplu felicitarile mele si inca o data, casa de piatra sau mai bine zic..de cristal |
|||
14 Jun 2010, 11:08
|||
|
|||
Sophia Mason Wrote:sa aveti multi copii Sophy, eu sunt de acord, da' noi nici nu l-am facut pe primul [ din plastiliiinaaa ] si tu deja te gandesti la al doilea..? [ din leemnn.. ] Dar da, daca se va intampla.. tu vei boteza.. Sunt sigura ca Matt nu are nimic impotriva acestui lucru.. ![]() You run. I con.
|
|||
14 Jun 2010, 11:16
|||
|
|||
Isabella Luminita Carter Wrote: Cum sa aiba ceva impotriva pai nu-l bat daca are[e doar o figura de stil, nu as face niciodata asa ceva ] si voi cat mai aveti de gand sa astepati faceti copii cat mai repede ca sa pot si eu boteza pe cineva Opusul iubirii e indiferenta, nu ura. Daca ma urasti, inseamna ca inca iti mai pasa
de mine si ca eu pot sa te modelez cum vreau. ![]() |
|||
14 Jun 2010, 11:21
|||
|
|||
Sophia Mason Wrote:si voi cat mai aveti de gand sa astepati Cum am mai spus.. Momentan ne gandim doar la noi doi.. ![]() ![]() O sa mai dureze ceva timp pana sa aveti vreun botez la noi in familie. Intre timp.. sa vedem ce mai facem cu nunta aia.. ![]() You run. I con.
|
|||
14 Jun 2010, 12:37
|||
|
|||
Ok... dedic si eu o zi altor activitati decat forumul si voi va apucati de planificat botezuri?!?!?!
Trebuie sa exersam alte cantece cu trupa... Bagati de seama ca va vom cere mai multi bani Apropo, costumele pentru membrii trupei sunt gata. Sper ca va place negrul... si pisicile... si eventual costumele negre cu pisici Acum, doar daca mi-as putea invinge lenea si m-as duce sa scanez schitele... Matt si Isa, finii mei, va doresc casa de... paie, chirpici, lemn, sticla sau din ce mai vreti voi eventual, cu fortificatii, metereze si santuri intr-o zona fara cucuvele, (spre deosebire de a mea... cucuveaua asta afurisita tot cucuvaieste se cateva zile ) ca eu nu am de gand sa cant la vreo inmormantare! Razbunarea cea mai mare
Este cand dusmanul tau E silit a recunoaste Ca esti bun si el e rau! |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|
Possibly Related Threads… | |||||
Thread | Author | Replies | Views | Last Post | |
Casatorii II | Isabella River | 52 | 7,847 |
01 Jan 2012, 22:39 Last Post: Agnes Marie Lovel |