some love
|
13 Jun 2010, 19:20
|||
|
|||
deci oameni buni, ce=ati facut aici
nu va e rusine sa vorbiti asa de mult.....fara mine credetima viata nu e deloc roz spre exemplu ieri am mers cu clasa int-ro excursie am mer intr-o salina si acolo erau cateva leagane si colegul meu de banca[cine stie cunoaste] statea pur si simplu in leagan cu un alt coleg deodata se aseaza o tipa langa el si pe neve incepe sa-l sarute pe gat tipu ce sa faca si el? normal ca a raspuns eu n u am vazut faza da mi-a povestiti asta cand ne-am intors acasa si am murit de ras ca asta zicea ca si atunci, dupa cteva ore bune, o bere, o pizza si doua gume de mestecat tot mai avea un gust naspa in gura cred ca era gustul vinovatiei ca tipul are prietena de 2 ani si ....aproape 3 Anna: Daca ala te-a sarutat acu' 2 saptamani si dupaia n-a mai zis nik e clar ca nu vrea nimic cu tine asa ca degeaba te mai duci sa clarifici lucrurile cu el dar daca vrei sa fii mai sigura du-te si vorbeste sincer cu el crede-ma, am stat 4 anu cu 15 baieti in clasa si ii cunosc foarte bine, ei apreciaza foarte mult fetele dircte si sincere[in general] Nici eu nu sunt genul care sa sarut asa baieti dar ieri, cand eram in autocar am gasit loc liber langa un coleg de-al meu[nu tipul din salina] si m-am asezat langa el la un momentat am adormit cu capul pe umarul lui dupa ce m-am trezit restul clase facea tot felul de faze de genu " oooo, ai dormit bine" "tia placut" etc la sfarsitul zilei am jucar "provocare" [in loc de "adevar sau provocare"] si toate provocarile pe care le primeam erau indrepate spre tipul pe care am dormit la un momentdat' "perna" mea aprimit provocare sa ma sarute atunci m-am enervat rau si l-am sarutat eu pe el dar fara nici un fel de implicatii Mamama, asta e cel mai lung post al meu Opusul iubirii e indiferenta, nu ura. Daca ma urasti, inseamna ca inca iti mai pasa
de mine si ca eu pot sa te modelez cum vreau. ![]() |
|||
13 Jun 2010, 23:17
|||
|
|||
Sophia, in ce clasa esti ?
|
|||
13 Jun 2010, 23:25
|||
|
|||
Ada McNair Wrote:nu sta DECAT cu mine...si face DOAR CE VREAU EUnu prea sunt de acord la faza cu "dresatul" adica, eu sunt de parere[si vorbesc aici despre situatia mea] ca atunci cand ai un iubit/o iubita trebuie sa va intelegeti si sa va respectati reciproc nu sa iti tii iubitul "sub papuc", cel putin asta cred eu, Ada, dak tu ai o parere diferita, e parerea ta, nu vreau sa tio schimb eu una ma inteleg super cu iubitul meu[ ] si cand am mers la biblioteca, imreuna cu 3 colegi, si a venit si el, am stat si am vorbit tot drumul, si colegele mele se intrebau "ce vorbesti ata cu el? eu in locul tau epuizam toate subiectele de discutie" dar mie mi sa parut ca inca nu am abordat toate subiectelecare as fi vrut, si mai pastram si pentru data viitoare @Raiz Sophia a terminat clasa a 9a ![]() |
|||
13 Jun 2010, 23:32
|||
|
|||
In nici un caz nu-l tin sub papuc
![]() Face asta ...doar pentru ca ma iubeste..nu i-am zis niciodata "FA ASTA :-L..." sau ceva de genu Ne iubim reciproc... si amandoi vrem sa stam unul cu altul non stop 24/24.....implinim pe 19 un aaan |
|||
14 Jun 2010, 11:30
|||
|
|||
Da..asta ziceam si eu inainte...dar am fost inteleasa gresit.
Adica orice tip rau poate fi transformat in bun..de aia am zis "dresat" adica..se dreseaza singur cum ar veni ![]() Asa...hai sa vorbim si despre altceva |
|||
14 Jun 2010, 12:13
|||
|
|||
Ada McNair Wrote:Adica orice tip rau poate fi transformat in bun..de aia am zis "dresat" adica..se dreseaza singur cum ar veni Nu, nu orice tip rau. |
|||
14 Jun 2010, 12:14
|||
|
|||
da Raiz
am terminat a9-a de ce ma intrebi? Ada, Foarte tare tipul trebuie sa-l pastrezi sunt absolut sigura ca toti baietii pot fi asa daca gasesc fata care sa merite adica orice baiat poate fi schimbat daca iubeste o fata poate sa fie cel mai mare nesimtit inainte, dar dupa se transofrma foarte usot intr-um mielusel Opusul iubirii e indiferenta, nu ura. Daca ma urasti, inseamna ca inca iti mai pasa
de mine si ca eu pot sa te modelez cum vreau. ![]() |
|||
14 Jun 2010, 13:06
|||
|
|||
Ada, ai vrut sa vorbim si despre altceva deci, ca sa evit sa fac OFF-topic la ficul lui Bell, spun aici.
in fic este o faza in care, fostul iubit al unei fete o viziteaza la spital si incearca sa o sarute si actualul il opreste, dar fostul spune: "daca ea vrea" actualul:"daca ea vrea, atunci sarut'o", sau ceva in genul si spunea desiree ca nu i se pare ok citez:"O iubeste atat de mult pe Lisa incat sa-l lase sa fie cu altul?Eu cred ca e un pic gelos in sinea lui" dar mie mi se pare destul de ok si eu am petit ceva asemanator[ei bine nu chiar dar e pe acolo] cred ca am mai povestit dar, la banchet, ma'm pupat cu 3 baieti, la Invarte sticla, si un coleg zicea ca iubitul meu o sa se supere daca afla, dar eu am spus ca nu si o colega mia zis ca cik daca nu e gelos inseamna ca nu ma iubeste dar exista si exceptii adica, atata timp cat stiu ca ma iubeste, si stie ca il iubesc, e constient ca nu mas saruta cu altii daca nu ar fi fost un joc ![]() |
|||
14 Jun 2010, 13:16
|||
|
|||
Dupa parerea mea , oricat de constient ai fi de iubirea celuilalt , tot te'ai simti macar putin gelos , dar nu ai vrea sa arati asta.
Acum sincer , Alice.. daca iubitul tau s'ar saruta cu altcineva , chiar si la un joc , nu ai simti putina gelozie ? :-S - Bella Emily Rose - There's a white moon hanging in the southern sky, under the sun rising in the east, but the west wind sings for me. ![]() I love you , Dess. |
|||
14 Jun 2010, 13:19
|||
|
|||
sincer, cred ca doar putin, adica sal vad pupanduse cu alta fata
dar mai deloc, avand in vedere ca stiu ca a fost doar la jocul ala ca daca nu ar fi la joc, ias da papucii in 2 timpi si 3 miscari ![]() |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|