In cautarea fericirii
|
13 Jun 2010, 23:22
|||
|
|||
pai se putea?
sa nu ne tii tu in suspans? si acum nici nu mai am cu ce sa te santajez vina Sophiei ![]() |
|||
14 Jun 2010, 09:53
|||
|
|||
ce? Aly tu vroiai sa-l santajezi cu numele cartii mele
tocmai de aia am pus tutlul ca sa nu-l mai santajezi nici pe el nici pe mine Si Ichi, M-am hotarat sa las si eu comentarii kilometrice Matt Ichigo Carter Wrote:~ ? ~ La inceput nu am inteles faza asta, am crezut ca e un fel de flash back sau ca se intampla la un anumit timp dupa faza cu desertul abia apoi dupa ce am vazut ca incepi sa povestesi din nou din pdv al lui Matt mi-a picat mie fisa Matt Ichigo Carter Wrote:Hotãrâsem acum mult timp în urmã cã avea sã fie o cãlãtorie solitarã ºi nu aveam de gând sã încep sã regret cã nu i-am acceptat ajutorul. Dacã as fi acceptat i-as fi adus mai multã suferinþã ºi nu vroiam acest lucru. ªi totuºi… Nu prea am inteles eu despre cine este vorba cui ar fi trebuit sa-i accepte ajutorul si compania? Probabil voi afla in urmatoarele capitole Sau daca ar fi trebuit sa ineleg, nu stiu de ce n-am facut-o Matt Ichigo Carter Wrote:Dupã tot acest timp imaginea chipului ei era bine întipãritã în mintea mea ºi nu avea sã disparã niciodatã. De fiecare datã când mã gândeam la ea, o durere profundã mã fãcea sã vreau sã îmi scot inima din piept ºi sã mã întorc în acel loc luminos, unde ea zâmbea chiar dacã ochii ei erau brãzdaþi de lacrimi ºi unde puteam sã fim împreuna pentru totdeauna. Îmi era atât de dor de îmbrãþiºãrile ei calde, de pielea ei albã ºi catifelatã…de tot ce însemna ea. ªi atunci de ce nu puteam? Tot ce aveam de fãcut era sã îmi pun mâna pe piept, ºi atunci nu as mai fi simþit nimic, nici durere, nici regrete, nimic. Dar vocea ei blânda îmi reverbera în minte, mai clarã ºi mai realã decât tot ce mã înconjura în acel moment: „Luptã, dragostea mea…Luptã” M-ai dat pe spate la faza asta, mi sa parut cea mai tare din tot capitolul si din tot ficul tau[nu zic ca celelte nu ar fi tari] E pur si simplu hotararea lui Matt su felul in care inca ma tine la ea e de admirat respectele mele pentru pasajul asta Matt Ichigo Carter Wrote: penala faza si daca tot scrii cu diacritice vezi ca ai scris gheatã în loc de gheaþã Asta a fost asa, ca sa fiu putin carcotasa nu are nici o importanata o geseluta mica pusa in comparatie cu un fic asa de bun e ca si cum ai compara o furnica cu un elefant Matt Ichigo Carter Wrote: care-i treaba cu aparatul de radio s-a intamplat exact ca in fragmentul in care povestesti din pdv al persoanei notate cu "?" e vreo smecherie cu radioul ala? eu cred ca da Mama mia cat de mult am scris ar trebui sa te obisnuiesti cu genul asta de comentarii dee la mine Opusul iubirii e indiferenta, nu ura. Daca ma urasti, inseamna ca inca iti mai pasa
de mine si ca eu pot sa te modelez cum vreau. ![]() |
|||
14 Jun 2010, 12:27
|||
|
|||
Sophia Mason Wrote:ce? Aly tu vroiai sa-l santajezi cu numele cartii melenu cu asta vroiam sal santajez, ci cu altceva, si din vina ta, acum nu mai pot Matt, vroiam sa'ti mai spun ca, spre deosebirew de alte persoane care descriu din alt punct de vedere ce sa intamplat in continuare, dupa ce se termina primul pdv, tu expui aceiasi situatie, aceiasi intamplare, doar ca din doua prespective diferite si asta e super tare ![]() |
|||
14 Jun 2010, 12:28
|||
|
|||
Matt..diseara pui nextul ?
Ai mila de noi ![]() - Bella Emily Rose - There's a white moon hanging in the southern sky, under the sun rising in the east, but the west wind sings for me. ![]() I love you , Dess. |
|||
14 Jun 2010, 12:30
|||
|
|||
Ah, nu Bells Nu stiu daca pot sa il termin pana diseara
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|||
14 Jun 2010, 12:31
|||
|
|||
Asa..suna mai bine miercuri
Thanks > ![]() - Bella Emily Rose - There's a white moon hanging in the southern sky, under the sun rising in the east, but the west wind sings for me. ![]() I love you , Dess. |
|||
14 Jun 2010, 12:32
|||
|
|||
Chiar nu ai pentru ce Ma bucur ca va place fic-ul unui copchil copac
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|||
14 Jun 2010, 12:32
|||
|
|||
Matt Ichigo Carter Wrote:Adica mna..miercuri sigur il aveti Bun Doamne ajuta
and the crashes are heavy for a sinner like me ~
![]() ![]() You're too pretty for your own good. That's why you destroy everything you touch. Love you, Bells.
|
|||
14 Jun 2010, 12:33
|||
|
|||
![]() E normal sa ne placa ficul - Bella Emily Rose - There's a white moon hanging in the southern sky, under the sun rising in the east, but the west wind sings for me. ![]() I love you , Dess. |
|||
14 Jun 2010, 12:36
|||
|
|||
Matt Ichigo Carter Wrote:Ah, nu Bells Nu stiu daca pot sa il termin pana diseara Eh.. ![]() ![]() Ma bucur ca vom avea nextul miercuri.. ![]() Matt Ichigo Carter Wrote:Chiar nu ai pentru ce Ma bucur ca va place fic-ul unui copchil copac In primul rand, ca tu nu esti un copil-copac, ok? Var'tu e. Doamne.. And Yeah, I know.. '' Si.. cum se citeste Yagami invers..? ![]() ![]() ![]() You run. I con.
Tiger don't change their stripes.
|
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|
Possibly Related Threads… | |||||
Thread | Author | Replies | Views | Last Post | |
In cautarea unui vampir [+16][complete] | Alice Swan | 184 | 36,382 |
24 Aug 2010, 11:43 Last Post: Alice Swan |