some love
14 Jun 2010, 13:20
Faza e ca as simti si eu putin ... dar mi'ar trece
Doar e un simplu joc

- Bella Emily Rose -

There's a white moon hanging in the southern sky,
under the sun rising in the east, but the west wind sings for me.

[Image: fight.png]

I love you , Dess.

Find all posts by this user
Quote this message in a reply
14 Jun 2010, 13:29
pai da, si eu as fi putin geloasa, ca doar de
dar atata timp cat e un joc, nu ma deranjeaza
faza e ca, el nu era de fata, si un coleg ma provocat sal sarut, si sa o puna pe o colega sa ne faca poza, dar nu a mai avut ocazie, ca altfel as fi avut tupeu

[Image: 2igkmd1.png]
14 Jun 2010, 13:48
da, am vazut care a fost faza, dar, la asta ma dus cu gandul
si in plus, te poti sacrifica doar ca sa fie celalalt fericit, asta cand iubesti cu adevarat
dar sunt cazuri si cazuri
daca partenerul e posesiv, si te vrea doar pentru el, nu se va da la o parte cu una cu doua[parerea mea]

14 Jun 2010, 13:50
e adevarat, Al, cei posesivi nu prea gandesc limpede la faze de genul asta..adica, pana mea, daca esti posesiv, ce te mai doare capul daca persoana pe care "o iubesti" e fericita, din moment ce tu o iubesti..ai vaga impresie ca egoismul tau face totul..
dar in fine, dragostea adevarata face o cu totul alta persoana din tine..una mai buna, mai nobila, mai curajoasa, mai speciala
14 Jun 2010, 13:52
Uneori si eu poate sunt putin posesiva , dar daca de mine depinde fericirea persoanei iubite , fac orice imi sta in putinta ca sa il ajut.

- Bella Emily Rose -

There's a white moon hanging in the southern sky,
under the sun rising in the east, but the west wind sings for me.

[Image: fight.png]

I love you , Dess.

14 Jun 2010, 13:53
as mai adauga Bell, la ce ai spus tu:
mai atenta la cei din jurul tau, mai visastoare, mai matura, mai speciala
cred ca asta e cel mai potricvit cuvant

14 Jun 2010, 14:39
Alice Morris Wrote:, mai speciala
cred ca asta e cel mai potrivit cuvant

Special e cel mai potrivit cuvant?
Cuvantul asta: "special" mi se pare un cuvant gol, fara inteles
si un WC poate fi special
special inseamna diferit
si nu poti sti mereu daca e rau sau bine
e la fel de confuz ca si "ineresant"
daca ati primit unul dintre "complimentele" astea
nu prea cred ca e de bine
incercati sa gasiti cuvinte mai concrete

Opusul iubirii e indiferenta, nu ura. Daca ma urasti, inseamna ca inca iti mai pasa

de mine si ca eu pot sa te modelez cum vreau.

[Image: Signature_by_AliceMorris.jpg]
14 Jun 2010, 15:30
pai, nici un cuvant nu poate descrie cum te simti sau ce simti cand esti indragostita
logic ca te simti speciala, diferita, alte cuvinte nu mai gasesc

14 Jun 2010, 18:58
Nu l-am mai vazut deloc ca are nu stiu ce examene si intr-o saptamana cred ca pleaca de tot deci am scapat de el..
Plus ca sa zicem ca nu-l placeam..nu cred ca faceam asta.Adevarat,eram putin ametita(cineva a avut proasta idee de a turna vodka in cola :-L) dar pana mea pentru mine totul a insemnat ceva si vaaai pe urma numai la asta ma gandeam m-am simtit vinovata in toate saptamanile astea si eram "VAI CE TAMPITA SUNT CHIAR SUNT" si e adevarat si vaaai am si visat..m-am simtit super prost si super tampit si chiar nu trebuia sa iasa asa sau ceva de genu asta..tin minte chiar inainte de party eram gen "YEY o sa-l cunosc si o sa vorbim 3 ore..si poate dupa..mai vedem" nicidecum alte cacaturi si na..de vorbit am vorbit dar totul a mers putin cam repede si...nu cred ca mai e nimic de spus.Si ce sa-i zic? "VAI CE TAMPIT ESTI!"? sau "Salut care-i viata?Smile" We're done! Si chiar nu-mi mai pasa de el deloc..nici nu ma mai gandesc la asta.Invat din greseli si asta e,viata merge mai departe Smile

[Image: Harry-Potter-7-GIF.gif]
14 Jun 2010, 22:26
Anna, chiar imi place atitudinea ta. Pari o persoana foarte puternica...

Mai fratilor, m-ajutati si pe mine cu un sfat? ^^

Am mai scrius eu mai demult o povestioara despre viata mea p-aici,dar nu o sa o reiau. Este vorba de o situatie foarte dificila din punctul meu de vedere. Pe scurt, mie imi place de un coleg de clasa[sa ii zicem A.] (am detaliat totul pe la pagina 14 ), lui i-a placut de mine la inceputul anului scolar, dar apoi, din cauza prietenilor (sau cel putin asa cred) s-a distantat. Era cel mai bun prieten al meu, singura persoana in care aveam incredere 100%. Mda, si el are o prietena de vreo 3 luni, dar nu asta e problema...
De vreo 2 luni am cunoscut un baiat foarte de treaba,[sa ii zicem B. ^^] un fost coleg al lui, care in scurt timp mi-a devenit foarte bun prieten.Vorbim in fiecare zi pe mess si imi trimite zeci de sms-uri... am iesit de cateva ori in oras ca amici, doar ca mi se pare destul de evident ca ii place de mine si eu il vad doar ca pe un simplu amic.El e destul de timid, nu a mai avut prietena asa ca nici nu cred ca o sa imi spuna prea curand ca ii place de mine... Doar ca mi se pare foarte aiurea... El e atat de dragut, dar eu chiar nu pot sa il vad decat ca amic. Cum as putea sa ii dau de inteles acest lucru si in acelasi timp sa ramanem amici si nimic sa nu se schimbe?

Ce n-as da sa uit de existenta lui A. Si cel mai mult ma enerveaza faptul ca imi spune uneori cat de bine se intelege el cu prietena lui si ce facea el cand s-au intalnit pe bulevard si bla, bla, bla... De parca m-ar interesa? Intr-o zi m-a intrebat daca imi place de B. si i-am zis ca da chiar daca nu era asa doar ca sa il enervez si de atunci am vorbit tot mai putin...

Deci nu stiu ce fac...

[ Mary Mystery ]

[Image: 97340994.png]

[Image: brees.jpg]