The last chance
|
14 Jun 2010, 14:46
|||
|
|||
Bell Evans Wrote:iar la faza cu Josh, Dane si Lisa, Josh ii spuse chestia asta nu pt ca stie ca Lisa il iubeste atat de mult incat nu ar fi in stare sa sarute pe altcineva sau pentru ca ar fi gelos, ci din cauza ca el o iubeste atat de mult, incat ar fi in stare sa isi sacrifice fericirea proprie, pentru ca Lisa sa fie fericita cu adevarat..am invatat asta din proprie experienta, si chiar daca e greu, atunci cand persoana pe care o iubesti este fericita, tu trebuie sa arati ca si tu esti vesel la randul tau, chiar daca te doare..aaa, da? Eu credeam ca a zis-o ca sa-i faca in ciuda lui Dane ceva de genu' :''Na fraiere, vezi ca nu te iubeste, ea a zis-o'' ei bine cred ca ma bucur ca nu am avut drepate de data asta Opusul iubirii e indiferenta, nu ura. Daca ma urasti, inseamna ca inca iti mai pasa
de mine si ca eu pot sa te modelez cum vreau. ![]() |
|||
14 Jun 2010, 15:02
|||
|
|||
pai, nu m'am gandit la chestia asta
sincer adica, acum daca stau sa ma gandesc, par plauzibile si variantele voastre desi adevarata varianta e cea care v'am explicat'o eu |
|||
14 Jun 2010, 15:32
|||
|
|||
Oke Bell, iar ajung putin mai tarziu dar mna :-” Uh, capitolul 19 ne apropiem incet incet de finalul fic-ului So..
Incepem cu titlul capitolului de data aceasta, dragi telespectatori ~ And so thunder follows lightning ~ In primul rand vreau sa imi spun ca imi place titlul ![]() ![]() Bell Evans Wrote:A iubi înseamnã a înceta sã trãieºti pentru tine, a face ca toate sentimentele omeneºti, teama, speranþa, durerea, bucuria, plãcerea sã nu depindã decît de o singurã fiinþã; înseamnã a te cufunda în infinit, a nu gãsi nici o limitã simþirii, a’þi închina viaþa unei fiinþe în aºa fel încît sã nu trãieºti ºi sã nu gîndeºti decît pentru a o face fericitã; a turna mãreþie în înjosire, a gãsi alinare în lacrimi îndurerate, plãcere în suferinþã ºi suferinþa în plãcere; adicã a întruni în sine toate contradicþiile.. Inceputul capitolului este..superb. Pur si simplu superb Intradevar, atunci când iubesti nu te mai gandesti la nimic altceva si tot ce iti doresti este ca persoana iubita sa fie fericita [ ![]() Dragostea este ceva minunat, este ceva care nu poate fi exprimat in totalitate in cuvinte, chiar daca unii incearca si reusesc sa transmita doar o parte infima din dragostea enorma pe care o simt pentru cineva. Daca voi spuneti ca iubiti pe cineva acum, si peste o luna, doua va intoarceti si spunei ca v-ati despartit, inseamna ca aceea nu a fost dragoste, sau a fost doar pentru voi, insa nu si pentru el/ea. So..love doesn’t suck! Sa vad cine are tupeul sa ma contrazica Chiar mi-ar placea ![]() O intrebare mai am si gata ![]() Asa, urmatoarea parte din capitol, adica mica discutie dintre Josh si Lisa, pana la inceperea furtunii Bell Evans Wrote:Josh se ridica de pe scaunul unde statea si veni sa se aseze langa mine, pe pat. Atent, incercand sa nu ma miste prea mult, se cuibari langa mine, strangandu’ma protector la pieptul lui. Aww, nu-i asa ca-i dragut? :”> Incet, cu grija sa nu o miste se cuibareste langa ea si o strange la piept 8-> Deci pana la urma marele sau secret nu este acela ca e gay :”> :-J Dar care e atunci? Bell Evans Wrote: Devenea din ce in ce mai plictisitor. Dar faptul ca Josh era langa mine ma facea sa ma trezesc in fiecare dimineata cu zambetul pe buze. Era acolo, intampinandu’ma cu un sarut pentru inviorare. Ce puteam sa cer mai mult? Aici nu prea vreau sa comentez Dar tot nu ma pot oprii sa admir modul tau de a scrie Ah, si ..daca imi dai voie..o sa raspund eu la intrebarea Lisei :”> O acadea! [Mireasa mea stie la ce ma refer :”> :>] Bell Evans Wrote: Mi’am indreptat privirile spre pieptul lui, care se ridica ritmic sub presiunea respiratiei si am vazut micutul medalion cu un cristal albastru odihnindu’se linistit. Uu, nebuno =))) :”> Unde te uiti :”> Trecand peste :”> Ce e cu medalionul ala? Are vreo poveste in spatele lui? Oare contine o poza cu Lisa sau cu ei doi? Sau altceva mai sumbru..OMG…poate e o poza cu Josh si cu o alta fata Sau si mai rau..cu un baiat Oke, scuzele mele :”> Iar nu am putut sa ma abtin :”> Bun, acum am ajuns la partea mai putin frumoasa a discutiei Blood And Thunder Bell Evans Wrote: “-E mersul lucrurilor, Lisa. Nu poti impiedica tunetul sa vina dupa fulger, la fel cum nu poti opri viata in loc. Desi as vrea sa fac asta..” spuse el, ganditor. Bai, deci Josh asta incepe sa ma enerveze Defapt autoarea incepe sa ma enerveze (Sti ca glumesc, nu Bellyshor? :-s ![]() Si apoi Lisa se enerveaza si Josh iese din salon Asta imi aminteste de ceva [Iarta-ma > ![]() Bell Evans Wrote: Lîngã fiecare „este”, îngerul aºazã un „cum ar trebui sã fie”. El conjugã neobosit, la optativ, curgerea vieþii noastre, aºa cum am face-o noi înºine dacã am fi în condiþia lui.. Bun, nu ma pot opri sa nu comentez putin acest citat pentru ca l-am citit si l-am recitit si am ajuns la o concluzie pe care as vrea sa o spun, asa ca sa mai treaca timpul :-” Tot ce se intampla in jurul nostru reprezinta un „este” urias. Si in acest „este” intra nestingheriti o grãmada de alti „este”. Unii sunt buni si ne convin, altii sunt rai si ii uram. Fiecare dintre noi are un inger pazitor [asta cel putin pana sa intalnim dragostea in momentul acela, in viata noastra mai intra un ingeras > ![]() Partea a doua a citatului se refera la faptul ca, daca am sti inainte sa ni se intample anumite lucruri care sunt consecintele, ne-am alege automat cealalta cale si nu am mai avea nevoie de ingeri pazitori, insa atunci viata fiecarui om ar fi perfecta. Poate ca multi ar considera ca e bine. Eu consider ca e rau ![]() Cam atat mi-a trecut prin minte când am ajuns la acest citat :”> ![]() Oke, inca o parte interesanta. Intra Daniel in peisaj si..wow..ce intrare Ochii vad, inima cere Da’ daca fata nu vrea de ce mai insista? Noroc de Josh Bell Evans Wrote: -Sa nu indraznesti!” se auzi vocea hotarata a lui Josh, care veni imediat langa mine. Faza asta este intradevar, putin ciudata. Insa cum probabil si altii s-au gandit, Josh probabil ca o iubeste atat de mult pe Lisa incat nu prea ii pasa daca e cu altcineva, atata timp cat e fericita Asta este putin…gresit zic eu o.O Dar mna… ![]() Bell Evans Wrote: Dar gelozia ma acapara aproape instantaneu, cand imaginea lui Lisa, imbracata in rochie de mireasa, in fata altarului, alaturi de alt baiat imi veni in cap. Deci, cum este Bellyshor? Am ajuns in sfarsit la finalul capitolului Probabil ca oricum nu ati citit tot ce am scris dar mna Mie mi-a placut (sincer ![]() Bell Evans Wrote: In acel moment am fost sigura ca Josh e cel mai nobil baiat din intreaga lume. Ca imi va fi alaturi pe vecie. Dar nu avea sa fie asa. Viitorul imi rezervase alt destin.. Trist Iar ne lasi in suspans si ne faci sa ne gandim: „Mai, Josh asta, ori moare din cauza unei boli, ori e de pe alta planeta, ori e gay, cum am mai spus” [ba da, asa va fi :”> ![]() Ah, gata, am terminat Si..ma uit acum la tot ce am scris si zic: „Mai, intradevar sunt nebun o.O” Un capitol extraordinar, ca de obicei So..Next, next…> ![]() PS: Nush de ce nu merg citatele :-J Acum merg ![]() ![]() |
|||
14 Jun 2010, 15:37
|||
|
|||
Ichi
sti ca te ador, nu?? [Iss, nu mi'o lua in nume de rau ![]() ma bucur mult ca este cineva care imi citeste in detaliu capitolele, chiar iti multumesc conteaza enorm si crede'ma, am citit tot ce ai scris, n'am sarit niciun cuvant cum sa nu citesc eu?? tocmai eu next'ul joi |
|||
14 Jun 2010, 15:39
|||
|
|||
Ah, da Iss nu o lua in nume de rau
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|||
14 Jun 2010, 15:41
|||
|
|||
Ziceai ca in capitolul 20 spui sfarsitul (ce se intampla)
![]() ![]() " Tu esti...nu esti tocmai dragostea vietii mele, pentru ca imi doresc sa te iubesc mult mai mult... Dragostea existentei mele. Te voi iubi pe vecie- in fiecare zi din vecie... " by Stephenie Meyer |
|||
14 Jun 2010, 15:42
|||
|
|||
data viitoare vreau un comentariu mai lung
si zic comentariu, ca in excursie a zis unul "am eu unul mai lung" si se referea la un tricou, dar s'a inteles altceva, deci..ma abtin asa..veti afla mai incolo adevarul..si m'am hotarat, va fi si o nunta si Anny, rezolvam noi doua |
|||
14 Jun 2010, 15:44
|||
|
|||
Matt Ichigo Carter Wrote:Ah, si ..daca imi dai voie..o sa raspund eu la intrebarea Lisei :”> O acadea!mai bine decat portocale sau creale Matt Ichigo Carter Wrote:Am ajuns in sfarsit la finalul capitolului Probabil ca oricum nu ati citit tot ce am scris dar mna Mie mi-a placut (sincersi mie mia placut ce ai scris mai ales paragrafele alea mai lungi si cum sa nu citim tot? Matt Ichigo Carter Wrote:Ah, gata, am terminat Si..ma uit acum la tot ce am scris si zic: „Mai, intradevar sunt nebun o.O” =))si ce e rau in a fi nebun? ![]() |
|||
14 Jun 2010, 15:46
|||
|
|||
Nui de altceva dar nu mai am rabdare ca de la timisoara imprumut calculatorul la Dan ( un baiat la care o sa stau fiindca casa noastra-i plina cu genti) O sa citesc dar pe tren nu o sa pot dormi de emotie. Si am auzit bine : o nunta? ;-)
![]() " Tu esti...nu esti tocmai dragostea vietii mele, pentru ca imi doresc sa te iubesc mult mai mult... Dragostea existentei mele. Te voi iubi pe vecie- in fiecare zi din vecie... " by Stephenie Meyer |
|||
14 Jun 2010, 15:47
|||
|
|||
defapt, am citit bine?
nunta? ehhee, noi avem experienta la cazur de astea ![]() |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|
Possibly Related Threads… | |||||
Thread | Author | Replies | Views | Last Post | |