The last chance
|
14 Jun 2010, 16:05
|||
|
|||
dap, o sa fie o nunta
imi trebuie putina inspiratie sa scriu capitolul si sa caut un nume de fapt, doua nume stiu sigur ca pe unul il va chema Stephan nu rezist tentatiei, numele asta inseamna atat de mult pentru mine |
|||
14 Jun 2010, 16:14
|||
|
|||
Matt Ichigo Carter Wrote:[Mireasa mea stie la ce ma refer :”> :>] Da, stiu.. ![]() Matt Ichigo Carter Wrote:[Iarta-ma > Dar te-am iertat.. ![]() Matt Ichigo Carter Wrote:[asta cel putin pana sa intalnim dragostea in momentul acela, in viata noastra mai intra un ingeras > ![]() ![]() BTW: Mi-a placut foarte mult acest capitol, Bell [ Matt, eu am citit tot ce ai scris si multumesc.. ] de fapt, mna.. eu citesc majoritatea fic-urilor dar nu prea las comentarii sa ma invat minte de acum sa las commuri. Bell Evans Wrote:Ichi Ah, nu. Felicitari pentru un capitol superb. ![]() You run. I con.
Tiger don't change their stripes.
|
|||
14 Jun 2010, 16:20
|||
|
|||
ms Iss
si stim amandoua ca nimeni nu'l poate adora pe Matt atat de mult ca tine si..stim noi cine [asta suna cam ciudat ![]() si apropo, Iss, mai vreau next si la tine |
|||
14 Jun 2010, 16:26
|||
|
|||
Bell Evans Wrote:si apropo, Iss, mai vreau next si la tine :-w ''- Germanii au atacat trupele din legiunea straina, dar.. Ma straduiesc din rasputeri, sa traiti !'' Mi-a placut asta. Incerc sa mai scriu ceva.. si in seara asta il aveti. ![]() You run. I con.
|
|||
14 Jun 2010, 16:31
|||
|
|||
"Atunci ar trebui sa chemati intariri, sa traiti! Ce spuneti de infanteria noua? Fiecare au cate un Rottweiler si sunt pregatiti sa castige razboiul!" ![]() ![]() |
|||
14 Jun 2010, 16:32
|||
|
|||
''- Buna idee, Comandante, sa traiti! Doamn' Sergent, cu permisiunea dumneavoastra chemam si Companiile de Sprijin, Infanterie II, Stat Major si Deservire, sa traiti!''
\m/ You run. I con.
|
|||
14 Jun 2010, 16:36
|||
|
|||
"-De acord, executati comanda"
mi'a placut faza cu rott'ul, Matt |
|||
14 Jun 2010, 16:37
|||
|
|||
Si mie.. ''Se stiee!! \m/''
''- Da, sa traiti! Executam acum!'' You run. I con.
|
|||
14 Jun 2010, 16:37
|||
|
|||
"Sir, yes sir. Ok then, Honorable Delegates of Iraq. The time to end the war has finally co...
-Good evening, infidels! -OMG, it's Ahmed, the Dead Terroris! Everybody run!!!! -Ooo, so you're scared of me? [Iss ![]() -Buahhh! And now? -Not really, no ![]() -Buahahahahah! How 'bout now? :-L -Nope ![]() -Goddammit Oh, oh i mean..Alah dammit =))" Oke gata cu offtopaceala ![]() ![]() |
|||
14 Jun 2010, 16:39
|||
|
|||
OMG, Matt, cat mi-a placut asta..
Stim noi la ce te refereai.. Gata cu off-topicul.. Vrem next, Bell! :> You run. I con.
|
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|
Possibly Related Threads… | |||||
Thread | Author | Replies | Views | Last Post | |
Chance [+16] | Alice Swan | 54 | 11,674 |
19 Jun 2010, 19:22 Last Post: Bell Evans |