Casatorii
|
14 Jun 2010, 16:26
|||
|
|||
stati oameni buni, stati
noi nici nunta nu am facut'o inca voi va ganditi deja la copii si botezuri incetisor, toate se fac..ehemm, citez "la vremea lor" dar vreau si eu sa botez un copil doi gemeni daca aveti |
|||
14 Jun 2010, 16:28
|||
|
|||
Bai, bai, bai.. ''Toate la timpul lor.''
![]() ![]() You run. I con.
Tiger don't change their stripes.
|
|||
14 Jun 2010, 17:39
|||
|
|||
Alice Morris Wrote:Stef, sper ca nu vrei sa ne faci Cat women, nu? eu ma gandeam la ceva, mai nush, iti dau link pe mess daca vrei sa vezi, ca altfel stricam surprizaPai, eu credeam ca daca trupa se numeste Chat noir (pisica neagra), ar trebui sa avem costume asortate. Asteptati macar sa scanez costumele (daca asta se va intampla vreo data, la lenea mea...). Sunt sigur ca o sa va placa. Si nu, nu o sa aveti urechi se pisici in par sau cozi atarnand la spate Razbunarea cea mai mare
Este cand dusmanul tau E silit a recunoaste Ca esti bun si el e rau! |
|||
14 Jun 2010, 17:48
|||
|
|||
Speram sa nu fie cu coada si urechi ascutite ca la pisicute (I love cat )
Stefan daca nu scanezi azi desenele vin la tine si vin cu paru' dupa mine si sa vezi cum iti dispare lenea aia... Is pe drum ferea ca vin ![]() " Tu esti...nu esti tocmai dragostea vietii mele, pentru ca imi doresc sa te iubesc mult mai mult... Dragostea existentei mele. Te voi iubi pe vecie- in fiecare zi din vecie... " by Stephenie Meyer |
|||
14 Jun 2010, 17:49
|||
|
|||
Alice:stiu ce inseamna chat noir ca altfel nu propuneam numele, chiardaca nu le am cu franceza
dar nu ma gandeam la costume negre, sau chestii de genul adica, rochiile sunt surprize nu? atunci si costumatia noastra ar trebui sa fie o surpriza iti dau link pe mess cu ce ma gandeam eu sa purtam noi, fetele Alice:am postat din greseala de pe contul soramii Opusul iubirii e indiferenta, nu ura. Daca ma urasti, inseamna ca inca iti mai pasa
de mine si ca eu pot sa te modelez cum vreau. ![]() |
|||
15 Jun 2010, 12:46
|||
|
|||
Abia astept sa vad costumele sunt sigura ca sunt super!
![]() |
|||
15 Jun 2010, 15:11
|||
|
|||
dap, si eu vreau sa le vad
macar nunta sa fie terminata abia astept |
|||
20 Jun 2010, 09:50
|||
|
|||
avand in vedere ca au trecut 5 zile de la ultimul meu post, sper sa nu se considere dublu-post
deci, eu am continuat la RPG'ul cu nunta, cred ca ar trebui sa mai scriem toti cate ceva, dupa care sa inceapa ceremonia..avem nevoie de costume [Stefan, ar trebui sa ne instiintezi despre ele] pentru ca in rest totul e gata.. haideti sa terminam asta singura nunta de pe forum [dat fiind ca Raiz si Kennya nu au facut], macar asta sa o terminam |
|||
20 Jun 2010, 12:36
|||
|
|||
Ah, uite ce nasa grijulie avem
![]() ![]() ![]() ![]() |
|||
20 Jun 2010, 12:42
|||
|
|||
sunt si eu o data nasa, cum sa nu fiu grijulie??
eu as fi zis sa continue stefan, dar nuj..cum vreti voi |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|
Possibly Related Threads… | |||||
Thread | Author | Replies | Views | Last Post | |
Casatorii II | Isabella River | 52 | 7,843 |
01 Jan 2012, 22:39 Last Post: Agnes Marie Lovel |