Not myself anymore
14 Jun 2010, 21:29
pai toata lumea zice ca e perfecta si superficiala
nu mi se pare superficiala
dar in capitolul asta stiu ca pare
dar stai sa vedeti urmatorul capitol pe care il voi scrie
acolo o sa o cunoasteti cu adevarat
si o sa va dati seama ca nu prea e[am zis "prea" pentru ca e la fel de superficiala ca si noi toti]

si stiu ca acest capitol e cam pompos
dar sa descrii viata ei de la maimuta incoace intr-un numar asa de mic de randuri nu e usor
eu am incercat sa scriu esentialul
si daca stam sa ne gandim, in mare viata ei chiar e perfecta
dar asta nu inseaman ca e superficiala si e piti si proasta
nu e deloc asa

ei bine, nu mia scriu romane fara rost si ma apuc de next, unde o sa o cunoasteti pe Destiny

Opusul iubirii e indiferenta, nu ura. Daca ma urasti, inseamna ca inca iti mai pasa

de mine si ca eu pot sa te modelez cum vreau.

[Image: Signature_by_AliceMorris.jpg]
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
14 Jun 2010, 22:51
OFF: M-am hotarat sa incep sa citesc ficurile voastre.Incep cu al tau pentru ca este abia la inceput.

ON:
Chiar imi place foarte mult.
Pentru mine o viata ca ei nu ar fi una perfecta, desi s-ar zice ca are totul...
Abia astept sa vad cum va evolua povestea. Eu as vrea sa isi dea seama brusc ca nu totul este ceea ce pare, ma rog... sa se intample ceva care sa ii schimbe modul de gandire.

[ Mary Mystery ]

[Image: 97340994.png]

[Image: brees.jpg]
14 Jun 2010, 22:53
mai brusc decat ceea ce se va intampla nici nu cred ca ar fi posibil
dar pana aflati ce, mai aveti de asteptat

[Image: 2igkmd1.png]
16 Jun 2010, 12:19
e foarte tare sophia
acum l'am vazut
mi se pare foarte interesant, dar parca e prea perfect
astept next'ul
16 Jun 2010, 12:22
asteapta mult si bine
mai e ceva pana intru in actiunea propri-zisa
cam vreo 4 capitole, sau asa ceva

nextul s-ar putea sa vina azi
sau maine
sau peste 10 ani

Opusul iubirii e indiferenta, nu ura. Daca ma urasti, inseamna ca inca iti mai pasa

16 Jun 2010, 13:55
sophiaLove
chiar imi place povestea am citit capitolul de ieri de fapt mie mi'ar placea sa fie..un pic ingamfata si pitziFinna)) nu stiu de ceFinna stiu ca ai zis ca nu e dar tot suna bine Whistle
imi place ca ai conturat sinceritatea si caracterul direct al tipei:> intr'un fel..foarte tare.

again ma lasati fara comentarii si nu pot criticaFinna))
am vazut doar o mica greseala, "m-il" in loc de "mi-l" pe undeva;; )

Quote:Pãi nu e mare lucru. Mama mea este cea care deþine compania "Vogue" ºi este de asemenea ºi redactor ºef la "Vogue". Dar sã nu credeþi cã ar fi altcineva care merita poziþia asta mai mult decât mine. Chiar dacã mulþi spun cã datoritã mamei mele sunt redactor, eu chiar mã spetesc sã fac revista, care este cea mai buna revistã despre modã adresatã adolescenþilor.
a sunat un pic cam pompos, fraza asta Mama mea este cea care deþine compania "Vogue" ºi este de asemenea ºi redactor ºef la "Vogue" repeta un pic urat numele revistei, si ar fi sunat mai bine doar Mama mea este cea care deþine compania "Vogue". ; )) si in loc de urmatoarele propozitii, in care spune ca isi merita slujba mai mult ca oricine, desi e fiica proprietarilor, mergea si ceva scurt gen Iar eu ma ridic la nivelul asteptarilor. Comentezi?

imi place tareLove si astept capitolul2 sa vad ce pwci face destiny:>
>Happywide<>Happywide<
16 Jun 2010, 14:14
Ginny, nici nu stii cat ma simt de onorata ca am primit un comm de la tine

imi plac la nebunie comentariile tale la ficuri
ma uitam la celeltate ficuri si vedeam comentariile tale geniale
abia asteptam si eu unul de la tine

Stiu ca acolo repetitia a fost cam naspa, dar nam vazut decand atunci cand am postat
si dupaia nu am mai corectat

16 Jun 2010, 16:16
Capitolul I ~ partea a IIa
Aubrey

[Image: hotelfordogs_emmaroberts.jpg]

Viaþa poate fi plãcutã în Edwin. Mai ales dacã eºti familiarizat cu high-life-ul, ai o groazã de bani, ºi poþi sã faci ce vrei, sã apari în ziare, sau, de exemplu, sã întâlneºti toate celebritãþile, ºi sã le iei interviuri, cum face Destiny Mayer. Adicã, cred cã toatã lumea ºi-ar dori sã fie în locul fetei ãsteia. Dar nu ºi eu. Viaþa poate fi plãcutã ºi când eºti în locul meu. Sunt fericitã cu viaþa mea aºa cum e, chiar dacã uneori mi-aº dori sã trãiesc altfel. Cred cã ar trebui sã ºtiþi ceva despre mine, deci, sã începem.
Numele meu este Aubrey Anderson, am ºaisprezece ani, ºi locuiesc la marginea oraºului Edwin. Locuiesc într-un apartament cu trei camere, împreunã cu mama mea. O iubesc enorm pe mama, ºi e foarte înþelegãtoare, mã ajutã mereu, cu orice problemã, dar e cam strictã în privinþa banilor, spunând cã "strictul necesar" e de ajuns. Mama lucreazã ca veterinar la o clinicã privatã aproape de centru. Iubeºte animalele la fel de mult cât le iubesc ºi eu. De aceea am un dalmaþian adorabil, la care þin extrem de mult, atât eu, cât ºi mama. Este o cãþeluºã minunatã, ºi o cheamã Linda. Îmi place mult numele ãsta, ºi i se ºi potriveºte. E cea mai dulce din câte existã, ºi nu îmi pasã cine mã contrazice.Tatãl meu a murit într-un accident de maºinã în ziua în care eu m-am nãscut, chiar când se grãbea sã ajungã la spital, sã mã vadã. Mi-ar fi plãcut mult sã-l cunosc, ºi cred cã ne-am fi înþeles bine. Mama îmi spune cã am moºtenit o bunã parte din caracterul lui ºi ochii lui verzi ºi pãtrunzãtori. Poate chiar aºa ºi este. Într-adevãr, am ochii verzi, pãrul ºaten, de lungime medie, ºi uºor ondulat.
Sunt în clasa a Xa la liceul de stat St. Rossana ºi am note destul de bune. Dacã e sã recunosc, am aproape cele mai mari note din clasã. Mã întrece colegul meu, David Harris. Suntem cei mai buni prieteni de când ne-am cunoscut, în primii ani de ºcoalã. David iubeºte animalele la fel de mult ca ºi mine, ºi avem împreunã un fel de part time job. Plimbãm câinii vecinilor în fiecare searã. Nu mã înþelegeþi greºit, îmi place sã plimb câini, dar nici nu mã deranjeazã faptul cã mai câºtig ºi eu bani în plus pe lângã ce îmi dã mama.
Dacã tot vorbeam despre ºcoalã, cred cã ar trebui sã vã spun cã eu ºi David nu suntem prea populari. Suntem vãzuþi ca niºte tocilari, ciudaþi, doar pentru cã avem note mari, ºi citim cãrþi, lucruri de care fetele ca Maddison nici nu s-ar atinge vreodatã. ªi dacã ea nu ne place, ceilalþi trãiesc cu impresia cã nici nu au voie sã vorbeascã despre noi. Maddison Wright este cea mai popularã fatã din ºcoalã, cea mai bogatã, pe care toþi o invidiazã, mai puþin eu. Cine ºi-ar dori sã fie ca ºi ea? Superficialã, cu nasul pe sus, ºi se crede superioarã, mai inteligentã decât mine, sau oricine altcineva, doar fiindcã vorbeºte cu portofelul ºi cartea de credit a tatãlui ei? Ea chiar crede cã acele mici pitzipoance piþigãiate care se þin dupa ea ºi fac tot ce spune, îi sunt prietene? Bineînþeles cã, lor le convine, sã stea pe lângã Maddison, au foarte multe privilegii.
La ºcoalã, singura materie care îmi place este muzica, fiindcã profa este super, ºi învãþãm foarte multe chestii. Defapt, cea mai mare pasiunea a mea este muzica. Am o chitarã acusticã, iau lecþii de chitarã, ºi am în camera mea, pictatã pe perete, o cheie sol uriaºã, neagrã, în contrast cu albastrul spãlãcit al pereþilor.
Am zis cã singura materie care îmi place este muzica fiindcã este singura materie la care învãþ cu plãcere. Defapt, nu învãþ, dar aºtept de fiecare datã ora nerãbdãtoare. La celelalte materii la care mã pricep, cum ar fi matematica, sau chimia, pur ºi simplu înþeleg, dar nu pot sã spun cã îmi plac materiile. Învãþ pentru a avea note mari, pur ºi simplu. Vreau sã ajung cineva în viaþã, ºi ºtiu cã trebuie sã muncesc pentru asta.
Viaþa mea sentimentalã nu este chiar atât de roz în momentul de faþã. De la începutul anului ºcolar îmi place de un bãiat, încã de când ne-am ciocnit pe scãri, ºi el a fost foarte drãguþ sã mã ajute sã mã ridic, ºi sã-mi ridice cãrþile, ºi sã mã întrebe dacã sunt în regulã, ºi nu m-am lovit. ªtiu cã nu am nicio ºansã, adicã, nici mãcar nu cred cã ºtie cum mã cheamã. Nu cred cã cineva ca el ºi-ar obosi capul sã-ºi aminteascã numele meu. În schimb, toatã lumea ºtie numele lui. Este cel mai frumos ºi mai popular bãiat din ºcoalã, Eric Wright. Da, ºtiu, este fratele lui Maddison, dar nu sunt deloc la fel. El este cu picioarele pe pãmânt, nu-i pasã de banii tatãlui sãu, are simþul umorului, ºi este super de treabã. ªi da, ºtiu, ar trebui sã încerc sã-l uit, ºi am încercat, dar, fiind cu el în clasã, ºi vãzându-i ochii mari, caprui, superbi, în fiecare zi, nu-i atât de uºor.
Uneori aº vrea sã zic cã îmi urãsc viaþa, dar apoi realizez cã ar trebui sã fiu recunoscãtoare cã mãcar am o viaþã, cu bune cu rele, ºi o trãiesc dupã propiile reguli.

16 Jun 2010, 16:17
Deci .. imi place foarte mult
Dar ficul este al tau , Alice ? >Happywide<

- Bella Emily Rose -

There's a white moon hanging in the southern sky,
under the sun rising in the east, but the west wind sings for me.

[Image: fight.png]

I love you , Dess.

16 Jun 2010, 16:18
corectie, este al nostru
doua personalitati diferite
cititi si veti vedea