some love
|
14 Jun 2010, 22:30
|||
|
|||
pai, eu zic asa
daca A. iti mai spune vreo ceva, ii poti spune scurt si la obiect ca nu te intereseaza dar poate fi genul de persoana care sa inteleaga ca defapt esti geloasa cat despre B., ai putea ori sa astepti, ori daca sunteti prieteni buni, sa incerci varianta mai complicata: sa il intrebi direct daca te place, dar ar fi destul de posibil sa stricati prietenia asta e ce as face eu, dar eu zic sa astepti si alte sfaturi ![]() |
|||
15 Jun 2010, 01:33
|||
|
|||
Te temi sa vorbesti cu el Cea mai mare greseala sa lasi lucrurile prost intelese si sa nu le lamuresti.
|
|||
15 Jun 2010, 02:00
|||
|
|||
ba nuuu..uneori..e bine
![]() asa eviti o cearta urata si eventual prietenia..cel mai bine nu faci nimic o vreme..si dup'aia sentimentele revin:| ma rog in ambele cazuri dai de dracu ![]() sii mystyy [scuze ca am ramas la porecla asta=)) ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() si eu ce fac?:| cateva zile reusisem PERFECT sa evit sk8park'ul..si sa nu intru pe id'ul killtheblabla [edit: daca dadeai search pe google gaseai pag asta:-s uuh:-s ![]() ![]() ![]() ![]() si acum sunt asa..daca fac ceva..ala se duce la prietenii lui nenorociti si imi stric reputatia..si oarecum merit:| dar nu vreau..dar merit:-w adica NU ![]() si asa nu il mai suport..in prima zi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() [ps: faptul ca vorbesc de 94pag de el nu inseamna ca imi place de el=)) ] si solutia perfecta ce atesta curajul meu indiscutabil : continui sa ma ascund inca o saptamana ![]() ps2: voiam sa pun pe cineva sa il sune si sa zica "NU TE MAI ATINGE DE IUBITA MEA:-W " dar dupa cum vorbeste despre fosta..adica tipa l'a inselat si o [cam] uraste:-s o sa ajung si eu "fosta aia nenorocita" in ce m'am bagat.. edit: GATA STIU !! ii spun ca sunt insarcinata in 3 saptamani cu exul ![]() ![]() si la norocul meu parca vad ca o sa ma ceara in casatorie:| |
|||
15 Jun 2010, 10:32
|||
|
|||
Ginny Craig Wrote:ba nuuu..uneori..e bine Dupa parerea mea asta se numeste lasitate. |
|||
15 Jun 2010, 11:21
|||
|
|||
dupa tine.uneori e cea mai buna solutie.asta daca iti iese sa uiti naibii tot.
|
|||
21 Jun 2010, 22:56
|||
|
|||
dupa parera mea, nu cred ca e bine sa lasi lucrurile sa vina de la sine[atat in cazul Brianei cat si in general] sau sa le lasi neterminate[asta in general]
daca e ceva de vorbit, cred ca ar trebui pur si simplu sa vorbesti nush de ce am scris asta, dar asta e sincer parerea mea ![]() |
|||
22 Jun 2010, 01:12
|||
|
|||
pai, mie mi se pare cool ca teai dat inapoi cand ai aflat ca si prietenei tale ii place de el
![]() acum daca vrei sa fii prietena cu el ar trebui sa fii pur si simplu iar daca prietena se supara ca stai prea mult timp cu el ii spui ca sunteti just friends si gata. Daca iti e prietena cu adevarat va intelege si nu se va supara dar daca tie tia cazut cu tronc e cam aiurea sa fii aproape de el si sa incerci sa fiti prieteni asta e faza nasoala in toata treaba dar eu intodeauna am zis ca e mai bine sa ai priteni decat iubiti baieti gasesti pe toate ulitele dar un prirten, doar pe bulevardele importante Ps: mama, ce fel a sunat ultima fraza Opusul iubirii e indiferenta, nu ura. Daca ma urasti, inseamna ca inca iti mai pasa
de mine si ca eu pot sa te modelez cum vreau. ![]() |
|||
22 Jun 2010, 01:19
|||
|
|||
Pai mda...e ciudat Da' tipu' mi-a cerut sa fim impreuna.Iar daca as sta pe langa el...n-as vrea sa retin.Adica...sa fie cum e zi la mine...si tot prietena mea sa aiba de suferit
E ciudat...dar am nevoie de el,macar ca si amic...ma intelege ![]() PS: ffff tare ultima fraza ![]() ![]() |
|||
22 Jun 2010, 12:47
|||
|
|||
Si aici...sunt de acord cu Raiz.Intreaba-l...ce naiba?Sa stai tot cu gongul in piept? Intreaba si stii o data si gata.Nu ai cum sa iti risti prietenia cu el.Stii...intreaba-l razand.Sa creada ca e o gluma...sau sa nu isi dea seama
![]() Iesi cu el undeva...baga-i intrebarea aste prin glume si alte chestii.Ceva de genu'...ma rog...stii tu.Nu ma pricep eu la asa ceva Zi si tu "Imi place de X...dar nu stiu daca's atat de buna pentru el.Ce zici? Ca doar imi esti unul din cel mai buni prieteni.Tu ai iesi cu mine?Adica...ti-as placea?"...si vezi cum reactioneaza ![]() Mda...euuuu...stiti,am o povestioara scuuuurta Stiti...si mie imi place enorm de mult de un baiat.Adica...e la fel ca mine,iar chestia asta ma face sa cred ca e perfect Nu-l iubesc! remember?...eu nu cred in dragoste Ok...deci e un tip de care imi place cu adevarat.Dar s-a nimerit ca si celei mai bune prietene ale mele sa ii cada cu tronc Si pentru asta l-am refuzat.Fiindca prietenia e mult mai importanta decat un tip sau o tipa ![]() prietenia pentru niste chestii de moment.Desii recunosc ca tipu' asta m-a tampit si pe mine 8-> Eu...care nu sunt tampita deloc E ciudat...ca intelege...si as vrea sa ramanem prieteni.Dar daca o sa continui sa fiu pe langa el,ma ia asta la suturi pe acolo Nu stiu ce sa fac? Sa ma indepartez sau sa stau locului? Momentan recunosc ca am nevoie de un prieten.Nu...nu iubit.O persoana care sa fie mereu langa mine,dar sa fie baiat Adica e ciudat.Vreau un bestfriend ca si el.Si mna...ma seaca.E si prietenie...dragoste,am zis ca nu cred in asta,da' totusi imi place >.< Pfai...nu credeam ca o sa ajung eu aici.Mi se pune pata foarte rar >.< ![]() ![]() |
|||
22 Jun 2010, 22:14
|||
|
|||
Shayera, nu stiu ce sa zic, eu personal mi-as da orice prieten ar fi nevoie pentru iubita mea. Ea e adevartul meu prieten si cel mai bun. Depinde de fiecare acuma mna..
|
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|