Sa depanam amintiri
|
14 Jun 2010, 17:26
|||
|
|||
Nu ai pentru ce.
Eu sunt pe forum de vara trecuta.. te-am recunoscut doar din mesajele tale mai vechi.. And again.. Welcome back! ![]() You run. I con.
Tiger don't change their stripes.
|
|||
14 Jun 2010, 21:52
|||
|
|||
Citeam posturile voastre si m-am uitat la data la care m-am inscris pe forum.Au trecut 2 ani si din pacate aproape un an am fost absenta de pe forum.Imi amintesc ca atunci cand m-am inscris inca mai era sortarea manuala, raspundeai intr-un topic la niste intrebari...
Imi amintesc de Kennya, de Ginny(care efectiv ma speria > ![]() Sunt atatia membri care mi-au ramas in memorie, desi nu au mai intrat de mai bine de un an.Sper sa va intoarceti intr-o zi asa cum am facut si eu... Chiar mi-e dor de voi > ![]() Eu, personal, cred ca forumul incepe sa prinda din nou viata.Nu stiu de ce toata lumea se plange ca totul merge prost... ![]() ![]() P.S. Bine ai revenit, Denis! Imi amintesc de tine, desi nu cred ca ne-am intalnit vreodata intr-un post RPG... [ Mary Mystery ]
![]() ![]() |
|||
14 Jun 2010, 22:27
|||
|
|||
Denis, eu te stiu doar datorita avatarului cu Jesse McCartney
Mary, [sper ca pot sati spun Mary] forumul se schimba cu fiecare membru nou, devine mai bogat, si pierde cate ceva de fiecare data cand un membru de valoare il paraseste in prima mea zi pe forum, stiu ca am pus o intrebare, la care mia raspuns Isabella Luminita Swan, pe atunci si avea la avatar o poza cu cea din Vampire Diares, stand cu mainile incrucistae, si din cauza pozei, mi sa parut asa, autoritara, si mia dat impresia ca este cineva pe acest forum eu am aproape 3 luni pe forum, trei luni in care miam facut multi prieteni, printre care si Bell, care avand in vedere ca este membru de la sfarsitul lunii ianuarie, are nush cate posturi cand am venit eu, Lyra avea poza si semnatura cu o fata razand, Bellatrix avea poza cu fata aia colorata cu o floare, Shayera avea poza cu Vitas, Bell cu Kristen Stewart, Ginny inca era diHahalina, Ada avea poza aia cu rockerul pe fundal, Desiree avea poza cu Amy Lee park, Stefan avea poza cu un motan, Jessica parca era Anne jennifer Huston sau ceva, Bell era inca in anul IV, si multe altele vai de mine, cat am scris ![]() |
|||
14 Jun 2010, 23:38
|||
|
|||
Alice Morris Wrote:in prima mea zi pe forum, stiu ca am pus o intrebare, la care mia raspuns Isabella Luminita Swan, pe atunci Asta a fost.. nu stiu.. Ah, da.. imi amintesc de poza aia. Ciudat ca ai crezut asta.. Nu ma consider ''cineva'' pe forumul asta.. sunt o membra oarecare. Cei care sunt cu adevarat ''cineva'' pe acest forum sunt Kennya, Ginny, Raiz si alti cativa membri [ sau era.. Admini.. sau.. Moderatori.. ] ![]() You run. I con.
Tiger don't change their stripes.
|
|||
14 Jun 2010, 23:58
|||
|
|||
wow ce vremuuuri
![]() cand m'am inregistrat eu ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() si imaginea forumului era foaarte schimbata ![]() ![]() si am stat vreo cateva ore sa citesc toate mesajele postate pe forum..si dup'aia am pus'o pe sora'mea sa ma inregistreze si i'am dictat mesajul de la "Sala de primire" care pe atunci..nu mai stiu cum se numea ![]() ![]() ![]() ![]() a si apoi..ma bagam si eu pe acolo..eram plictisitoare taare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() apoi a fost perioada cu LORDUL SMOALAAA hell yeah raizi saracul pescuia pepeni si facea ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() smiley era fratele meu ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() si apooi ![]() ![]() ![]() mi'e lene sa mai scriu=)) continui dup'aia daca e ![]() ![]() LOOOVE <a href="">www.darkmark.ro doamne ce proasta eram cand eram mica..habar n'aveam sa caut in history dak era ceva..stateam in zilele dupa ce m'am inregistrat si cautam 38484 zile forumul pe google=)) si era si in primele pag parca..dar nu vedeam eu ![]() |
|||
15 Jun 2010, 12:05
|||
|
|||
Isabella Luminita Carter Wrote:Asta a fost.. nu stiu..stii, eu pe forum, daca nu cunosc pe cineva, ma uit la poza, si eu traiam cu impresia[pe atunci] ca poza reprezinta si persoana si cum la profilul tau scria ca ai 16 ani, si cand am vazut cate mesaje ai, mia dat impresia ca esti o persoana care stie cum sta treaba pe forum si ai ceva timp pe forum, mai mult decat mine, chiar daca nici tu nu ai fost prezenta in perioada lui de glorie dar, dupa parerea mea, forumul se schimba odata cu membrii noi, care sunt activi dupa parerea mea, un membru valoros este Bell, care de 4 luni jumate de cand e pe forum a postat 2500 de mesaje, face RPGuri super, intampina mereu membrii noi cu ospitalitate caracterisitca moldoveneasaca si caracteristica forumului, si spune mereu ceea ce gandeste mam referit la Bell findca e cea cu cele mai multe mesaje intr-un timp atat de scurt dar si ceilalti membri sunt valorosi: Bella, Isa, Desiree, Rose, Stefan, actuala Jessica, fosta Mary, Shery, fosta Neo, Lizzie, Raiz, Kennya, Ginny, si nu in ultimul rand Lyra, care a creat forumul[imi cer mii de scuze daca am uitat pe cineva] ![]() |
|||
15 Jun 2010, 12:16
|||
|
|||
Multumim Alice
Inseamna foarte mult pentru noi ceea ce ai scris Acum stateam si ma gandeam la momentul cand forumul a fost inchis pentru o perioada scurta de timp. Stiu ca vorbeam toata ziua cu Isa despre asta . Acum ma bucur ca e plin de viata si de mebrii noi si vechi care fac forumul perfect . > ![]() - Bella Emily Rose - There's a white moon hanging in the southern sky, under the sun rising in the east, but the west wind sings for me. ![]() I love you , Dess. |
|||
15 Jun 2010, 15:00
|||
|
|||
6 august, Ciss. Avem .. 3 ani aproape. Uau, ce repede a trecut timpul
![]() Avril, Iris .. prietenii drogati. Julia, HellRiderGirl, cum era pe-atunci. Si mai ales Hermione. Cat am admirat-o ! ![]() ![]() |
|||
15 Jun 2010, 15:10
|||
|
|||
alice, chiar inseamna foarte mult parerea ta
dar sunt pe departe un membru atat de bun cum l'ai descris tu toti suntem la fel de importanti, egali asta face dark mark'ul special, nimeni nu se trezeste sa fie mai sus |
|||
15 Jun 2010, 16:38
|||
|
|||
stiu ca toti sunteti egali, dar am ales sa vorbesc despre tine
as putea sa vorbesc despre toti membrii care imi sunt prieteni, si pe care ii cunosc cat de cat ![]() |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|
Possibly Related Threads… | |||||
Thread | Author | Replies | Views | Last Post | |
Amintiri baaa | Shayera Holl | 32 | 7,010 |
14 Jan 2012, 00:04 Last Post: Bell Evans |
|
Amintiri | Kennya Allen | 3 | 1,629 |
12 Feb 2010, 10:24 Last Post: Bella Emily Rose |