Hy ^^
|
13 Jun 2010, 20:07
|||
|
|||
UNDE E RUBRICA "best friends"? :-w:-w
unde sa fie o singura persoana , unica si imbatabila , inco..ntestabila si foarte draguta de ce sa fim modesti.. eu nu o cunosc nooope[-x nu stiu nimic.. ![]() ![]() =))) asa. baga acolo "Bebe: Ginny" ![]() ![]() >;d< ubitaah ![]() te kiss kiss din partea asta a orasului ![]() ![]() |
|||
13 Jun 2010, 20:11
|||
|
|||
heyyy, welcome si scuze de intarziere
have fun si ne intalnim la un RPG sper sa fim prietene bune [~ti'am dat o cerere de prietenie ![]() |
|||
15 Jun 2010, 14:22
|||
|
|||
Bine ai venit!!
Imi place personajul tau pentru ca si mie imi place Avril Lavigne! Sper sa ne intlegem bine si sa devenim prietene! In rest Have Fun si fii activa! Rose Evans
Half-Blood ![]() |
|||
15 Jun 2010, 14:25
|||
|
|||
Hy bine ai venit sper sa te distrezi si sa ne vedem la RPG.Astept o mica istorie despre personajul tau.
![]() |
|||
15 Jun 2010, 14:27
|||
|
|||
Si eu ti'am dat o cerere de prietenie >
![]() - Bella Emily Rose - There's a white moon hanging in the southern sky, under the sun rising in the east, but the west wind sings for me. ![]() I love you , Dess. |
|||
15 Jun 2010, 18:23
|||
|
|||
si eu te iubesc pui>
![]() ![]() |
|||
15 Jun 2010, 18:29
|||
|
|||
Ginnnyyy... Pot sa fiu si eu puiu' tau de gainaa?
![]() You run. I con.
Tiger don't change their stripes.
|
|||
15 Jun 2010, 18:48
|||
|
|||
tu esti puiul meu de curca
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() =))))) |
|||
15 Jun 2010, 18:55
|||
|
|||
Si tu esti puiul meu de.. aa.. de barza, parca vorbisem pe mess, nu?
![]() ![]() ![]() ![]() Ginny: PUIUL MEU DE CURCAAA Ginny: Ginny: ) Isabella [ CoS ] D.E.H.: aaasaaaa ca voiam sa vb cu tine despre asta Isabella [ CoS ] D.E.H.: ) Isabella [ CoS ] D.E.H.: Isabella [ CoS ] D.E.H.: si tu esti puiul meu de... Isabella [ CoS ] D.E.H.: de ce? Ginny: barza Ginny: Ginny: crocodil Ginny: crin Ginny: Isabella [ CoS ] D.E.H.: barzaaa Isabella [ CoS ] D.E.H.: am citit ''varza'' O.o Isabella [ CoS ] D.E.H.: Ginny: uu am cracii lungi Isabella [ CoS ] D.E.H.: ) Ginny: si sunt si verde Ginny: =]]]]]]]]]]] Asa.. Asta era partea in care tu spuneai.. ''Nu da dishcutii secrete, toh.. :-w'' ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() You run. I con.
Tiger don't change their stripes.
|
|||
15 Jun 2010, 19:09
|||
|
|||
yeaah..noi suntem ocupate
![]() |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|