La Hogwarts
14 Jun 2010, 11:00
Am spus 8 posturi fiindca nu l-am terminat de scris ca nu aveam idei si nu vroiam so copiez pe Alice ca si ea ii la Hogwarts si mi greu am pus 8 persoane diferite? daca nu spun scum DIFERITE sper ca e destul de mare.
Am pus 8 sa trag de timp.
PS: Postul meu nu se pune

[Image: 2u6zhqe.jpg]

" Tu esti...nu esti tocmai dragostea vietii mele, pentru ca imi doresc sa te iubesc mult mai mult... Dragostea existentei mele. Te voi iubi pe vecie- in fiecare zi din vecie... " by Stephenie Meyer
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
14 Jun 2010, 12:18
Ce rea esti , Anny
Uite ...sunt si eu pe aici
Imi fac inca 6 conturi si gata >Happywide<

- Bella Emily Rose -

There's a white moon hanging in the southern sky,
under the sun rising in the east, but the west wind sings for me.

[Image: fight.png]

I love you , Dess.

14 Jun 2010, 16:02
Oficial nextul ii gata cand inca 6 persoane posteaza pun nextul.

" Tu esti...nu esti tocmai dragostea vietii mele, pentru ca imi doresc sa te iubesc mult mai mult... Dragostea existentei mele. Te voi iubi pe vecie- in fiecare zi din vecie... " by Stephenie Meyer
14 Jun 2010, 16:04
Eu, Marean Vanghelie Sectorul 5, care este pe persoana fizica, deci...nu am next, nu exist..deci, mananc, deci, exist! Finna)

[Image: xp60xv.gif]
[Image: 3kPCzyr.jpg]
14 Jun 2010, 16:59
Tare faza dar nu mai vreau cel putin o persoana si poti fi si tu sa Bell apropo asta e ultimul next pe care il veti avea vara asta deci comentati.

14 Jun 2010, 19:19
Bellyshor e aici, prezenta la datorie
hai cu next'ul, anny
14 Jun 2010, 19:32
haide Ani odata cu nextul
si eu ma pun la socoteala

Opusul iubirii e indiferenta, nu ura. Daca ma urasti, inseamna ca inca iti mai pasa

de mine si ca eu pot sa te modelez cum vreau.

[Image: Signature_by_AliceMorris.jpg]
14 Jun 2010, 21:18
Uitati nextul :
Spuneti-mi ce credeti:
Capitolul VI
Vajthat

Era o zi frumoasa si insorita aproape de sfâraitul lui septembrie. Soarele nu mai raspândea raze calduroase ca alta data. Un vânticel se joaca in parul meu lung si castaniu. Eram la ora de zbor.
- Spuneti dupa mine „SUS” pentru ca matura sa vina la voi in mana.
-SUS!!!!!!!! spun eu hotarata. Matura tremura un pica poi cu o viteza inimaginbila ajunsese in mana mea dreapta.
-Bravo, donisoara Precieux! Sunteti prima care a reusit!!!spuse uimita doamna profesoara. Nu am mai vazut decat o persoana care a reusit atat de repede.
-Cine????? intreb eu.
-Un elev James Potter… a fost stralucit cat a fost el la Hogwarts Cercetasii nu au pierdut niciodata. A fost un cautator excelent. Nu l-a egalat nimeni.
-James Potter… a spus Harry tremurand. El… el … el era tatal meu… A fost cautator?
-Da si unul stralucit.
-Cati ani avea cand a inceput sa joace Vajthat?
-Pai el juca de mult dar la Hogwarts trebuie sa fii cel putin in anul II.
-OFFFFFF!!!! “Voi reusi sa intru in echipa anul asta cu sau fara reguli” isi spuse Harry in gand. SUS spuse cu fermitate iar matura ajunse in palma lui.
-“ Nu l-am mai vazut asa hotarat niciodata” sspun eu in gand. „Poate a auzit de tatal sau si vrea sa fie ca el...“
Intre timp cativa copii reusisera si ei iar profesoara merge la fiecare si-I felicita. Privirea mea se abatea asupra lui Harry care se straduia din rasputeri sa reuseasca.
-Bun, acum sa inceram sa si zburam… incalecati matura si ganditiva la ceva usor foarte usor! Acum incercati!
“Va fi usor de vreme ce eu cu Rachel ne jucam Vajthat de cand aveam eu vreo patru ani. Eram foarte neindemanatica pe atunci” spun eu in sinea mea.
Am incalecat matura si m-am ridicat de la sol. M-am inaltat cam trei metri de pamant, si am inceput sa dau ture de teren in zbor.
Harry de asemenea reusise sa zboare. El veni foarte rapid spre mine in zbor bineinteles.
-Ce crezi? M-as potrivi in echipa de Vajthat?
-Desigur sbori precum un copil care a zburat de mic.
-Harry, Anaella, veniti jos! Spuse doamna profesoara.
Se parea ca numai 3 copii reusisera: eu, Harry si inca un baiat dar abia se putu ridica un metru.
-Bravo Harry, Anaella si bravo Bill! Voi sunteti primii care au reusit sa se ridice de la sul. Ceilalti sper ca data viitoare sa reusiti. Sunteti liberi!
-Anny, hai cu mine proba care se da pentru a intra in echipa de Vajyhat are loc in 5 minute asa ca hai san e grabim!
-Harry noi suntem anul I nu avem voie inca.
-Daca ne vor vedea cum zburam ne vor primi.
-Dar stii regulile?
-Nu, dar sper dupa proba sa ma inveti. Eu voi face ce zice profesorul iar la final sper sa fim amandoi in echipa.
Am ajuns pe terenul de Vajthat la scolii. Terenul (scuzati repetitia) era acoperit de un vesmant verde de smarald.
Ne-am indreptat spre instructor si i-am cerut voie sa participam si noi.
-Nu aveti voie sa dati proba pana in anul II! Ne raspunse acesta scurt.
In acel moment Harry se urca pe matura si cu o viteza uluitoare strabatu ca fulgerul terenul. M-am suit repede pe matura si m-am dus repede spre el pentru ca el incerca sa inpresioneze in asa fel incat sa-l lase sa dea proba.
-Harry! Asculta-ma, daca ne-a spus nu atunci asa sa fie il vom da la anul. Instructorul va decide degeaba faci ture de teren. Daca te dezechilibrezi sit e ranesti la o asa mare viteza si altitunine poate nici la anul nu vei mai putea sa-l dai.
-Nu, vreau sa ma lase! spuse el incapatanat.
-Gandeste-te ce ar fi zis tata tau daca ar vedea inapatanarea ta.
La aceste cuvinte Harry cobori pe pamant. Instructorul veni l noi si ne zise:
-Sunt impresionat de viteza voastra deci va las sa dati proba cu toate ca nu e voie dar rar vezi copii asa talentati si ati putea sa fiti valorosi pentru echipa.
-Eu nu vreau sa-l dau vreau sa respect regulile voi da proba la anul. Harry merita sa-l dea, e foarte rapid si atent cred ca ar fi bine sa fie cautator.
-Sa stii ca ai drepatate, Harry vrei sa fii cautator?
-Da bineinteles.
-Bine atunci toti cei care dau proba sa se alinieze!
Toti copii se uitau urat la harry, erau invidiosi ca Harry e mai talentat ca ei.
-Cei care vor sa fie cautatori sa faca un pas in fata!
Erau doar trei copii: Harry, Amada(o fata de la cercetasi care doarme langa mine) si inca un baiat banuiesc ca in anul trei sau patru.
-Cand va zic eu zburati si prindeti Hotoaica!... ACUM!!!
Instructorul arunca o minge mica, galbena greu de observat. Cei trei elevi sasnira ca sagetile in vazduh.
Asteptarea era apasatoare vroiam neaparat ca Harry sa devina Cautator. Trecura cinci, zece minute si nimic in zare… dar stai, Harry sosi victorios urmt de ceilalti doi care eru abatuti.
-Felicitari Harry! Esti noul cautator al Cercetasilor.
-Bravo Harry! ma bucur pentru tine dar e cam tarziu si ar trebui sa plecam.
-Ai dreptate dar vreau sa vad cu cine voi fi in echipa.
-Bine…
Ne-am asezat pe banci si am privit restul probei.
-Membrii echipei cercetasilor sunt: Harry Potter, Marta Grow, Alice Morow, Martin si George Branton, Josh Andersen, Daniel Crompovel Finna. Felicitari tuturor!
-Bravo, Harry! spun eu. Dar acum chiar trebuie sa mergem este ora zece!
Ne-am indreptat spre castel gandindu-ma ca puteam si eu sa fiu in echipa dar cu cat meditam mai mult cu atat imi dadeam seama ca am facut ce trebuia.
Cum am ajuns in camera de zi a Cercetasilor i-am urat noapte buna lui Harry si am mers imediat in dormitorul fetelor sa ma culc. A fost o zi memorabila mai ales pentru noul cautator al Cercetasilor si anume Harry Potter.

15 Jun 2010, 14:29
wow
foarte tare
mi'a placut foarte mult, anny
15 Jun 2010, 14:30
As vrea si la mine sa puneti posturi kilometrice.... daca se poate Blush

Possibly Related Threads…
Thread Author Replies Views Last Post
  Peripeţii la Hogwarts Alice Morris 197 32,344 26 Apr 2011, 22:15
Last Post: Alice Morris
  Aventuri la Hogwarts Jack Diggory 4 2,042 15 Apr 2011, 16:28
Last Post: Fleur Delacour