La Hogwarts
|
15 Jun 2010, 14:33
|||
|
|||
Imi place foarte mult , Anny
Mai ales ca ai scris si de James O mica observatie Banuiesc ca te'ai grabit : Quote:Matura tremura un pica poi cu o viteza inimaginbila - Bella Emily Rose - There's a white moon hanging in the southern sky, under the sun rising in the east, but the west wind sings for me. ![]() I love you , Dess. |
|||
15 Jun 2010, 14:36
|||
|
|||
Multumesc Bela pt observatii. Acum ma duc sa corectez
![]() " Tu esti...nu esti tocmai dragostea vietii mele, pentru ca imi doresc sa te iubesc mult mai mult... Dragostea existentei mele. Te voi iubi pe vecie- in fiecare zi din vecie... " by Stephenie Meyer |
|||
15 Jun 2010, 14:36
|||
|
|||
Sper ca nu te'ai suparat
Oricum imi place foarte mult capitolul asta ![]() - Bella Emily Rose - There's a white moon hanging in the southern sky, under the sun rising in the east, but the west wind sings for me. ![]() I love you , Dess. |
|||
15 Jun 2010, 14:40
|||
|
|||
Nu cum sa ma supar ba chiar ma bucur ca cititi cu atentie. Cat am cautat greselile am mai corectat cateva va rog sa ma iertati pt ele. Dar eu va promisesem un next de saptamana trecuta si intarziasem mult dar... m-am grabit sa-l pun cat mai repede.
![]() " Tu esti...nu esti tocmai dragostea vietii mele, pentru ca imi doresc sa te iubesc mult mai mult... Dragostea existentei mele. Te voi iubi pe vecie- in fiecare zi din vecie... " by Stephenie Meyer |
|||
15 Jun 2010, 14:45
|||
|
|||
Ma bucur ca nu te'ai suparat , Anny
Repet : Imi place foarte mult - Bella Emily Rose - There's a white moon hanging in the southern sky, under the sun rising in the east, but the west wind sings for me. ![]() I love you , Dess. |
|||
16 Jun 2010, 15:35
|||
|
|||
hey oameni buni daca tot nu mai pun alte capitole dacat la toamna sa va scun titlurile urmatoarelor 4 capitole:
-Prajiturile de piatra -Detentia -Hallowen -Coridoare buclucase ![]() " Tu esti...nu esti tocmai dragostea vietii mele, pentru ca imi doresc sa te iubesc mult mai mult... Dragostea existentei mele. Te voi iubi pe vecie- in fiecare zi din vecie... " by Stephenie Meyer |
|||
16 Jun 2010, 16:20
|||
|
|||
Toate suna interesant , dar cred ca cel mai mult imi va placea " Halloween "
P.S. : Anny , cand pleci ? :-S - Bella Emily Rose - There's a white moon hanging in the southern sky, under the sun rising in the east, but the west wind sings for me. ![]() I love you , Dess. |
|||
16 Jun 2010, 17:58
|||
|
|||
Capitolul VII
Prajiturile de piatra Pima luna la Hogwarts trecu pe nesimtite. Orele de curs treceu una dupa alta. Mai pirdeam puncte de la Snape sau mai castigam de la doamna McGonagall dar mai pierdeam si de la ea cand nu eram atenta. In general nu se intampla ceva deosebit dar astazi am primit o scrisoare de la mama. Draga Anaella, Ce mai faci? Cum te descurci la ore? Sper ca nu ai pierdut multe puncte de la domnul profesor Snape acum ca esti l cercetasi. Cred ca deja l-ai vizitat pe Hargid. Noi acasa suntem bine. Am o veste mare pentru tine… VEI AVEA UN FRATIOR! Cu dragoste, mama si tata Eu, un fratior? E cea mai spendida veste pe care am primit-o de cand am venit la Hogwarts. Oare cum il va chema? Va cadea la Viperini sau la Cercetasi cand va fi la Hogwarts? Trebuia sa o anunt pe Rachel. Dar nu putem intra in camera de zi a Viperinilor asa ca am asteptat micul dejun pentru ai putea spune.Intre timp Harry veni in camera de zi a Cercetsilor. -Harry, amprimit o scrisoare de la mama mea si ghici ce? O sa am un fratior! -Uau, este o veste minunata. Ma bucur pentru tine. spuse el cu sinceritate. -La micul dejun trebuie neaparat sa-i zic lui Rachel, dar mai sunt doua ore pana atunci. -Tu, ti-ai facut tema la Potiuni? -Nu. Aoleu. Nu stiu daca o terminam in doua ore. Sper totusi pentru ca deja sunt lihnita! Mi-am lut un pergament, pana si am inceput sa scriu lungul referat la Potiuni. -Am terminat la fix! Tu mi ai? il ntreb eu pe Harry. -Da, putin. Tu dute si mananca ca vin si eu imediat. -Bine ne vedem la masa. Am iesit din camera a Cercetasilor prin tabloul Doamnei Grase. Am inceput sa fug pe coridoarele lungi fara sfarsit.Dupa ceva timp am ajuns in sfarsit in fata Marii Sali. Am deschis usa uriasa de lemn de stejar si am intrat in incaperea uluitoare. Ca de obicei davanul imita bolta cereasca cenusie. Mii de lumanari stralucesc suspendate in aer printre mesele lungi unde stau elevii si profesorii scolii Hogwarts. M-am indreptat spre masa Viperinilor dar m-am ciocnit de cineva. Acel cineva nu era nimeni alta decat sora mea, Rachel. -Rachel, am ceva sa-ti spun. E foarte important. -Nu se poate si eu am ceva sa-ti spun, dar spune tu mai intai. -Nu, nu spune tu! -Bine, bine azi am primit o scrisoare de la mama si m-a anuntat ca vom avea un fratior! spuse pe nerasuflate Rachel. -Ce exact asta vroiam eu sa-ti spun si eu am primit o scrisoare de la mama. Eram nerabdatoare sa-ti spun. Apropo scuze ca am dat peste tine in felul asta. -Nui nimic. Si ce vei face astazi? -Pai m-am gandit sa-l vizitez imprecuna cu Harry pe Hargid. -Am inteles… -Anny! ma striga Harry din spate. Ce faci? parca iti era foame acum stai la palavre pe podea? -Harry, vin imediat. Scuze Rachel ne mai vedem noi. Pa! -Anny, cum a reactionat sora ta la veste. Am inceput sa rad. -Ce e asa haios? -Si ea vroia sa-mi zica acelasi lucru si eu vroiam sa merg la masa Viperinilor sa o anunt ea la masa Cercetasilor si ne-am ciocnit. -Aaaaaaaa deci de asta stateati pe jos. -Da. Harry, vrei diseara sa-i facem o vizita lui Hargid? -Desigur. Am inceput sa mananc din delicioasele mancaruri pregatite de spiridusii de casa. Am mancat oua cartofi prajiti, la desert placinta si ca lichide un pahar mare cu suc de dovleac. Ce as putea cere mai mult de atat la mancare. Spiridusii sunt grozavi. Dupa ce ne-am ridicat de la masa am mers la ore. La ora de potiuni nu mi-a scazut nici un punct deoarece tema era buna chiar daca pentru o tema rezolvata corect trebuia sa ne dea niste puncte nu m-am plans. Orele au trecut repede pentru ca la majoritatea ma concentram si eram activa deci nu ma plictiseam. In sfarsit haina neagra a noptii invaluie Pamantul. -Harry, esti gata sa mergem? -Desigur, de ce nu? Am mers pe de-a lungul coridoarelor intunecate, luminate de cate o lumanare. Am iesit pe domenii indreptanu-ne spre coliba lui Hargid. -Anny, nu ai senzatia ca suntem urmariti? -Ba da dar hai mai repede ca e frig si inghet! Am batut la usa mare, din lemn masiv. Latraturile lui Colt ne intampinara. Un om cam de doi metri iesi la usa. -Anaella nu trebuia sa fii aici! Poti avea necazuri mari! -Da, da, lasane sa intram ca mor de frig. spun eu. -Buna, Harry nu te-am vazut! Sa va servesc cu niste prajituri si ceai. -Eu numai ceai. spun eu. -Eu vreau si niste prajiturele. -Imediat. hargid puse pe masa un platou pe care erau prajiturelele si doua cesti imense pline cu ceai. -Ce bun e ceaiul! spun eu incantata. -Auuuuuu! cred ca mi-am spart o masea! -De ce crezi Harry ca eu am vrut doar ceai? spun eu in soapta sa nu ma auda Hargid. -Puteai sa ma avertizezi. Auuuu! -Pai si atunci de cine mai radeam? Cioc Cioc! se aude de la usa. -Repede, ascundeti-va! spuse Hargid. Domnule profesor Snape ce va aduce in umila mea locuinta? -Mi se pare ca am vazut doi elevi care s-au indreptat incoace. I-ai vazut? -Nu, da de unde? minti uriasul. -Bine atunci. si iesi u cu un aer superior. -Ati fost urmariti? ni se adresa Hargid. -Nu am stiut! spunem eu si harry intr-un glas. -Bine dar acum duceti-va si culcati-va! -Bine, bine! Haide, Harry! Noapte buna Hargid! -Noapte buna! Am iesit pe domenii si ne-am indreptat spre castel… -Ce faceti la ora asta pe omenii domnule Potter si domnisoara Preciux? Maine la ora saptesprezece fix in biroul meu, detentie! _____________________________________________ anul V iupiiiii am vrut sa fie special si va promisesem si cap 7 inainte sa plec deci... comentati ![]() " Tu esti...nu esti tocmai dragostea vietii mele, pentru ca imi doresc sa te iubesc mult mai mult... Dragostea existentei mele. Te voi iubi pe vecie- in fiecare zi din vecie... " by Stephenie Meyer |
|||
16 Jun 2010, 18:43
|||
|
|||
woow
un fratior, ce cutee vreau si eu mi'a placut foarte mult capitolul o sa'mi fie asa dor de tine |
|||
16 Jun 2010, 18:45
|||
|
|||
multumesc Bell si mie imi va fi dor de tine
Si scuza-ti greselile de ortografie. M-am grabit pt voi ![]() " Tu esti...nu esti tocmai dragostea vietii mele, pentru ca imi doresc sa te iubesc mult mai mult... Dragostea existentei mele. Te voi iubi pe vecie- in fiecare zi din vecie... " by Stephenie Meyer |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|
Possibly Related Threads… | |||||
Thread | Author | Replies | Views | Last Post | |
Peripeţii la Hogwarts | Alice Morris | 197 | 32,568 |
26 Apr 2011, 22:15 Last Post: Alice Morris |
|
Aventuri la Hogwarts | Jack Diggory | 4 | 2,057 |
15 Apr 2011, 16:28 Last Post: Fleur Delacour |