The last chance
|
16 Jun 2010, 10:56
|||
|
|||
Eu nu am putut plange dar am simtit agonie in sufletul meu cand am citit Exact ca titlul...
Mie inca imi place povestea , desi Josh a murit..:-< Mai e un singur capitol ramas si epilogul? :-) ![]() I see nothing in your eyes, and the more I see the less I like. I know nothing of your kind, and I won't reveal your evil mind. Is it over yet? I can't win. |
|||
16 Jun 2010, 10:57
|||
|
|||
dar va fi un alt personaj, desiree
unul la fel de cute poate mai cute desi nu, mai bine asa al doilea fic va fi cu final fericit, va promit si da, helena, inca un capitol si apoi epilogul ma bucur ca v'a placut eu una am plans la epilog chiar daca l'am scris eu |
|||
16 Jun 2010, 10:59
|||
|
|||
Scuzati ca nu am dat edit dar nu stiu de ce dar nu mai merge sa citez daca dau edit...
comentez: Quote:Deci chiar mi-a placut asta... dar de ce Lisa trebuie sa sufere atat de mult? Quote:Si eu m-as fi simtit la fel... dar stai tu m-ai facut sa ma simt la fel... Quote:M’am ridicat absenta de pe pat si am insfacatAm crezut ca a murit fara sa-si ia ramas bun de la Lisa... dar totusi... Quote:Terapie intensiva m’am gandit eu. InseamnaBell pot sa te intreb ceva? tu ai avut un copil care a murit? ca ai descris foarte bine cum s-ar simti o mama cand isi pierde fiul numai ca o mama ar lange in hohote. Quote:Ii puteam simti sufletul despartindu’se dureros deAsta mi-a placut cel mai mult... L&J sunã bine sau mai bine suna Quote:M’am intors spre ingerul meu care cazuse fara aripiAi descris aici perfect fara pata. pana am terminat eu de scris postul asta nu chiar kilometric (desi am incercat) te-au corectat altii pt greselile de ortografie pe care si eu le descoperisem dar bn ca ai corectat. Capitolul asta m-a facut sa plang... ![]() " Tu esti...nu esti tocmai dragostea vietii mele, pentru ca imi doresc sa te iubesc mult mai mult... Dragostea existentei mele. Te voi iubi pe vecie- in fiecare zi din vecie... " by Stephenie Meyer |
|||
16 Jun 2010, 11:03
|||
|
|||
Recunosc ca si mie imi venea sa plang , dar pur si simplu nu am putut.
A fost un capitol foarte trist , defapt cel mai trist . Ai descris perfect suferinta Lisei , incat parca simteam cum eram in locul ei . Felicitari din nou , Bell Astept ultimul capitol Si apoi epilogul :-< - Bella Emily Rose - There's a white moon hanging in the southern sky, under the sun rising in the east, but the west wind sings for me. ![]() I love you , Dess. |
|||
16 Jun 2010, 11:11
|||
|
|||
bellatrix, si toti ceilalti, ati fost alaturi de mine de la primul capitol
as vrea sa va multumesc ca m'ati sustinut..a fost primul meu fic, stiu ca nu e in totalitate perfect, dar parerea si sprijinul vostru au contat enorm pt mine mai este un capitol si epilogul, dupa care am sa ma despart de "Lisa&Josh" pentru a trece la un alt capitol din viata mea..pana acum a fost mai rau, cu suisuri, coborasuri, si o dezamagire totala..a fost viata mea dar de acum inainte, sper sa fie un final fericit si pentru mine va veni un alt baiat, mai diferit..sper ca o sa cititi si partea a2a |
|||
16 Jun 2010, 11:13
|||
|
|||
Bineinteles ca o vom citi.
Chiar merita Imi pare rau pentru ca de acum nu va mai exista cuplul Lisa & Josh , dar atata timp cat Lisa isi va gasi un alt baiat , la fel de sweet si de iubitor ca Josh sunt sigura ca totul va fi ok , mai ales ca a doua parte va avea un final fericit. ![]() - Bella Emily Rose - There's a white moon hanging in the southern sky, under the sun rising in the east, but the west wind sings for me. ![]() I love you , Dess. |
|||
16 Jun 2010, 11:43
|||
|
|||
wow. that's.....tough....
nu pot sa cred ca lai omorat nu te doare inima ca ai facut asta cum ai putut sa faci asta nu tie mila de noi care asteptam atat de mult o insanatosire miraculoasa un transplant de celule stem ceva...orice da tu nu, batman tu ai vrut sal omori lasa ca te tin eu minte Opusul iubirii e indiferenta, nu ura. Daca ma urasti, inseamna ca inca iti mai pasa
de mine si ca eu pot sa te modelez cum vreau. ![]() |
|||
16 Jun 2010, 12:17
|||
|
|||
dar asa a fost sa fie, sophie
de la inceput am zis ca personajul principal va muri pentru ca am dat si numele fic'ului "The last chance", adica a fost ultima sansa a lui Josh sa fie fericit alaturi de Lisa, inainte de a muri |
|||
16 Jun 2010, 12:20
|||
|
|||
ei bn
asa a fost sa fie abia astept finalul si abia astept urmatorul fic cred ca cel alaturi de care isi va gasi Lisa fericirea ar trebui sa fie Dane daca Josh a murit,.... sau cum vrei tu o clona dea lui Josh sau un frate geaman de mult pierdut Opusul iubirii e indiferenta, nu ura. Daca ma urasti, inseamna ca inca iti mai pasa
de mine si ca eu pot sa te modelez cum vreau. ![]() |
|||
16 Jun 2010, 12:26
|||
|
|||
dane nu mai este, sophie
e plecat pe luna sau pe marte vad eu dar va promit, a doua parte va avea final fericit si titlul e promitator |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|
Possibly Related Threads… | |||||
Thread | Author | Replies | Views | Last Post | |
Chance [+16] | Alice Swan | 54 | 11,685 |
19 Jun 2010, 19:22 Last Post: Bell Evans |