Cand se lasa noaptea
|
14 Jun 2010, 19:18
|||
|
|||
e foarte tare
si Michelle e dura cum intra si imi place mult numele Angelica next |
|||
14 Jun 2010, 19:34
|||
|
|||
o sa aflati in decursul sapatamanii asteia dece a intrat Michelle ca la ea acasa.
Opusul iubirii e indiferenta, nu ura. Daca ma urasti, inseamna ca inca iti mai pasa
de mine si ca eu pot sa te modelez cum vreau. ![]() |
|||
16 Jun 2010, 12:14
|||
|
|||
Wow deci ficul este suuper mi-a luat ceva sa citesc avand in vedere ca sunt 13 pagini.Ce pot spune ca saracul Filip sau X a avut o viata nasola si sunt atat de curioasa cum o sa i se schimbe cu Michelle.Poate o sa il faca vampir! Eu oricum sunt fana vampiri
Astept continuare ![]() ![]() |
|||
16 Jun 2010, 12:26
|||
|
|||
Chiar ma gandeam cand vei pune next-ul.
![]() Hmm , si deci Michelle se cunoaste cu mama lui Filip sau ceva de genul asta? Interesant , asteptam next! > ![]() ![]() I see nothing in your eyes, and the more I see the less I like. I know nothing of your kind, and I won't reveal your evil mind. Is it over yet? I can't win. |
|||
16 Jun 2010, 12:37
|||
|
|||
Scuze ca nu am mai comentat de ceva timp
Oricum..am citit capitolele pe care le'am pierdut Imi place foarte mult Am gasit o mica greseala de ortografie : Quote:-Neata'" zic eu in timp ce amundoi mergem sa luam bagajele din sptele masinii. In rest e ok - Bella Emily Rose - There's a white moon hanging in the southern sky, under the sun rising in the east, but the west wind sings for me. ![]() I love you , Dess. |
|||
16 Jun 2010, 22:05
|||
|
|||
Deci cand ne vine nextul?
and the crashes are heavy for a sinner like me ~
![]() ![]() You're too pretty for your own good. That's why you destroy everything you touch. Love you, Bells.
|
|||
16 Jun 2010, 22:06
|||
|
|||
pana sambata e al vostru
nu stiu sigu dar sambata cel tarziu e aici Opusul iubirii e indiferenta, nu ura. Daca ma urasti, inseamna ca inca iti mai pasa
|||
17 Jun 2010, 08:43
|||
|
|||
Asteptam pana sambata, Sophia >
![]() - Bella Emily Rose - There's a white moon hanging in the southern sky, under the sun rising in the east, but the west wind sings for me. ![]() I love you , Dess. |
|||
17 Jun 2010, 11:26
|||
|
|||
defap il voi pune azi cred
daca mai primesc comentarii si daca vreti asa ca astept Opusul iubirii e indiferenta, nu ura. Daca ma urasti, inseamna ca inca iti mai pasa
|||
17 Jun 2010, 11:27
|||
|
|||
Ura
Azi azi azi > ![]() - Bella Emily Rose - There's a white moon hanging in the southern sky, under the sun rising in the east, but the west wind sings for me. ![]() I love you , Dess. |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|
Possibly Related Threads… | |||||
Thread | Author | Replies | Views | Last Post | |
Cand melodia creaza versuri | Ema Snow | 6 | 2,325 |
11 Dec 2010, 15:59 Last Post: Ema Snow |
|
Cand Gheata se Sparge... | Isabella River | 119 | 23,947 |
22 Jun 2010, 16:11 Last Post: Bella Emily Rose |
|
Lasa-ma sa te iubesc.... | Ax Von-Dall | 12 | 3,828 |