The last chance
|
16 Jun 2010, 12:33
|||
|
|||
Asteptam , Bell
- Bella Emily Rose - There's a white moon hanging in the southern sky, under the sun rising in the east, but the west wind sings for me. ![]() I love you , Dess. |
|||
16 Jun 2010, 12:38
|||
|
|||
mai asteptati
nici nu am terminat fic'ul asta si deja vreti urmatorul?? vreti prea multe cred ca voi face o pauza intre cele doua adica, am sa imi organizez mai intai ideile si apoi voi incepe sa postez continuarea..poate un prolog, asa de inceput, am sa pun |
|||
16 Jun 2010, 13:36
|||
|
|||
eram atat de sigura ca il vei omoriii:-< fiinta cruda fara suflet:-w
ieri am citit TOOT ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() a fost atat de frumos ![]() ![]() ![]() si nu stiu de ce..pozele personajelor sunt cu totul altfel decat m'as fi asteptat o_o gen josh..brunet cu ochi albastrii ![]() ![]() ![]() ![]() si Lisa ceva gen a s a sau ceva in genul asta si asa mi'o inchipui in continuare; )) ashley arata FIX cum ma asteptam=)) si chiar nu as fi banuit tainele pwcii detinute de pete cum ca e corean / japonez / chinezoi da e ok:-j DAR STATI CA MAI AM CEVA !! de fapt acum ma gandi.. palid, brunet, ochi albastri / verzi totuna:-j [=))] , Josh e clar asta de aici :>:>:> si asa ramane UUUU JOSH ![]() ![]() ![]() ![]() apropo.. de ce dupa Capitolul 19 – And so thunder follows lightning [imi place la nebunie cum sunaaa] urmeaza Capitolul 20 – Visul si apoi tot Capitolul 20 – Adevarul ? mi'a sarit in ochi pentru ca aseara le citeam pe toate unul dupa altul si ma asteptam sa vina 21 dupa 20 si am vazut de 2 ori 20 ![]() bun..gata=)) sunt SIGURA ca mai vazusem ceva dar am uitat ![]() ![]() ![]() ![]() aa stiu ![]() La capitolul 16 ubitha noastra Bell [:X :X] Wrote:Lisa?! In coma?! Era o gluma! Ingerul meu nu putea muri! Nu. Nu… mintea, inima, corpul meu s’au sincronizat, gravitau si pulsau intr’un singur cuvant: Nu. Nu ea. “-O gluma…” am implorat. “-E la spitalul municipal, grabeste’te!… te rog.” Click ----- Sunt doar o umbra, sunt intunericul ce se zbate in agonie neprimindu’si lumina. Nevazand soarele. Iar soarele meu e Lisa. Ma simt un pion la picioarele reginei mele nemuritoare – caci un inger nu poate muri… Viata mea a urmat un curs simplu si firesc de cand am plecat. Totul se rezuma la Before si After. Asa va fi mereu? Sunt obosit, sunt foarte obosit. Dar trebuie sa ma intorc. Masina parintilor mei coti pe drumul principal, spre cladirea alba a spitalului. Chipuri cunoscute si surprinse treceau pe langa noi, panouri sterse de vreme, cladiri cunoscute si parcuri, dar le ignoram. Stiam, simteam ca nimic nu se schimbase; timpul inghetase pentru mine si pentru toata lumea… “-Josh, pe aici,” spuse tata zambind incurajator. imi place atat de mult cum ai conturat ideea iubirii lor ![]() waai ![]() ![]() a si..ultima chestie=)) s'ar putea sa fie un regionalism sau cum era , dar in cap19 ai scris asta : -Dar e normal sa ploaie, Ly si apoi again -Nu poate sa ploaie fara tunete ? .sunt foarte foarte sigura ca forma corecta e sa ploua, dar acum nu stiu daca asta se foloseste doar in oltenia [SUNT OLTEANCAA si voi nu mwhaha ![]() ![]() ![]() Quote:“-Sa nu indraznesti!” se auzi vocea hotarata a lui Josh, care veni imediat langa mine.my fav part ![]() ![]() si eu m'am gandit la acelasi lucru cu tine ![]() ![]() P.S. wa numai matt ma mai intrece cu lungimea comentariilor=)) lasa ca te bat eu pana la urmaa ![]() SI TU BELL SCRII FRUMOS CA BICA te ador jur si ficul tau e superb si iti ador modul de gandire scrie scrie scrie ![]() ![]() |
|||
16 Jun 2010, 13:47
|||
|
|||
ginny a mea
si eu te ador pe tine si ador comentariile tale lungi si pete e coreean pentru ca rose a vrut asa ma rog, ea e nebuna dupa coreeni, deci am sa scriu in continuare, si partea a doua care se va numi "A new hope" uite ca v'am zis si titlul si ms inca o data Ginny o.O sunt 23 de capitole, am pus de doua ori capitolul 20 si n'ati observat niciunul numai ginnutza mea deci, 23 de capitole+epilog |
|||
16 Jun 2010, 14:15
|||
|
|||
eeee
am aflat titlul e foarte tare "a new hope" ce tare e nici macar nu am citit dar cred ca o sa fie ficul meu preferat Opusul iubirii e indiferenta, nu ura. Daca ma urasti, inseamna ca inca iti mai pasa
de mine si ca eu pot sa te modelez cum vreau. ![]() |
|||
16 Jun 2010, 14:24
|||
|
|||
Imi place titlul
![]() - Bella Emily Rose - There's a white moon hanging in the southern sky, under the sun rising in the east, but the west wind sings for me. ![]() I love you , Dess. |
|||
16 Jun 2010, 14:25
|||
|
|||
Suna bine "A new Hope"
Si cand postezi continuarea?
and the crashes are heavy for a sinner like me ~
![]() ![]() You're too pretty for your own good. That's why you destroy everything you touch. Love you, Bells.
|
|||
16 Jun 2010, 14:37
|||
|
|||
Imi place mult titlul cred ca si ficul in sine va fi la fel
![]() " Tu esti...nu esti tocmai dragostea vietii mele, pentru ca imi doresc sa te iubesc mult mai mult... Dragostea existentei mele. Te voi iubi pe vecie- in fiecare zi din vecie... " by Stephenie Meyer |
|||
16 Jun 2010, 14:46
|||
|
|||
Imi place titlul "A New Hope"
Sper ca o sa incepi continuarea fic-ului si sa il postezi cat de curand ![]() ![]() I see nothing in your eyes, and the more I see the less I like. I know nothing of your kind, and I won't reveal your evil mind. Is it over yet? I can't win. |
|||
16 Jun 2010, 16:25
|||
|
|||
"A new hope"?
ar fi fost shmecher sa se cheme "A new chance" abia astept sa vad de ce mai esti in stare[in materie de scris, normal] ![]() |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|
Possibly Related Threads… | |||||
Thread | Author | Replies | Views | Last Post | |
Chance [+16] | Alice Swan | 54 | 11,656 |
19 Jun 2010, 19:22 Last Post: Bell Evans |