The last chance
|
16 Jun 2010, 20:03
|||
|
|||
Wow , tot azi l-ai pus
Ador cum descrii sentimentele Lisei Mai ales: Quote: Locul asta nu avea nimic special fara Josh, era ca o planeta fara soare. Iar eu ca o insula pustie, izolata de fericire intr’un ocean de disperare si neputinta. M’am prabusit sub durerea valurilor de amagire si agonie. Imi spuneam intr’una numele lui cu o blandete disperata, infricosata sa nu dispara si el. Josh..Josh..Josh..M’am lasat sa cad in iarba, cu inima batandu’mi dureros, cu lacrimi arzatoare curgandu’mi pe obraji. A fost un capitol trist...inmormantarea lui Josh mi-a adus aminte de inmormantarea tatalui meu...:-< Maine epilogul...ma simt de parca odata cu epilogul lumea Lisei se va sfarsi Un capitol superb , cu toate ca are partile lui dureroase ![]() I see nothing in your eyes, and the more I see the less I like. I know nothing of your kind, and I won't reveal your evil mind. Is it over yet? I can't win. |
|||
16 Jun 2010, 20:11
|||
|
|||
I don't like it
I LOVE it ![]() e cel mai trist capitol ever, si il ador, e atat de trist incat ma facut sa plang, ceea ce nu sa mai intamplat de mult, sa plang din cauza a ceva ce citesc maim reamintit de melodie, si se potriveste perfect cu situatia in cauza ar mai fi potrivit versurile de la refrenul de la My immortal, dar capitolul este intradevar "Alaturi de ingeri" nu stiu ca as putea sa comentez, este totul perfect, chiar daca este trist miam reamintit momente nu prea placute din viata mea, de acum un an si ceva, un alt motiv care ma facut sa plang este pur si simplu admirabil nu pot sa cred ca urmeaza epilogul ![]() |
|||
16 Jun 2010, 20:54
|||
|
|||
ma bucur foarte mult ca v'a placut
si ca nu ati urlat prea tare ca Josh a murit epilogul maine, sau poate mai tarziu..vad eu depinde cine vrea dar am promis cuiva ca inca nu'l pun, deci.. mai asteptati |
|||
16 Jun 2010, 20:56
|||
|
|||
O Bell de ce ma faci sa indur atatea eu vreau neaparat maine pana la 7 eu acum is la Timi si maine la 7 eu plec la bunici!!!!!
![]() " Tu esti...nu esti tocmai dragostea vietii mele, pentru ca imi doresc sa te iubesc mult mai mult... Dragostea existentei mele. Te voi iubi pe vecie- in fiecare zi din vecie... " by Stephenie Meyer |
|||
16 Jun 2010, 21:16
|||
|
|||
anni, poate il pun in seara asta
sau maine dimineata cel tarziu |
|||
16 Jun 2010, 21:17
|||
|
|||
mai bine maine dimineata
sa se termine cat mai tarziu ![]() |
|||
16 Jun 2010, 21:20
|||
|
|||
ok, Al
maine dimineata dar nu vreau sa se termine, adica..a fost primul meu fic a insemnat atat de mult pentru mine..o poveste a vietii mele chiar nu vreau sa il termin dar voi continua |
|||
16 Jun 2010, 21:23
|||
|
|||
pai, daca ar fi sa incep si eu ficuri pentru toate intamplarile din viata mea care le infloresc, ar iesi muuulte ficuri
dar pur si simplu nu imi place cand ceva se termina oricum, vei incepe lat fic o intrebre, pastrezi personajele? ![]() |
|||
16 Jun 2010, 21:24
|||
|
|||
Lisa va fi in continuare protagonista..si restul, nuj..probabil Ash si Pete da
dar vor intra doua personaje superbe cel putin unul dar nu mai zic nimic aflati cam de saptamana viitoare |
|||
16 Jun 2010, 21:26
|||
|
|||
atat vroaim sa stiu
daca povestesti tot din prespectiva Lisei abia astept sa vad ce iti mai scorneste cap'sorul ala in materie de scris, in matrie de altceva, sincer nu prea as vrea sa stiu ![]() |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|
Possibly Related Threads… | |||||
Thread | Author | Replies | Views | Last Post | |
Chance [+16] | Alice Swan | 54 | 11,691 |
19 Jun 2010, 19:22 Last Post: Bell Evans |