Admitere 2010
|
17 Jun 2010, 13:28
|||
|
|||
eu si rose mergem la mate-info la Dragos-Voda
e ok, suntem grupul nostru de nebuni deci va fi tare |
|||
17 Jun 2010, 13:35
|||
|
|||
Mate-Info (deja admis)
Lic. Lazãr Edeleanu PS: Liceu'i TARE! I'll be back one day ! ![]() |
|||
18 Jun 2010, 09:38
|||
|
|||
Julia Lilith Potter Wrote:Well, eu merg la stiintele naturii bilingv engleza,la cel mai bun liceu din Galati si al treilea pe tara. Nu-mi fac probleme ca nu intru, am a treia medie pe judet si am fost admisa prima la testul de engleza. Cam asta-i.Julia, mergi la LVA nu? de curiozitate, ce medie de admitere ai? a dat cumva cineva examenul de bilingv la engleza? ![]() |
|||
18 Jun 2010, 10:10
|||
|
|||
Da. Eu.
I'll be back one day ! ![]() |
|||
18 Jun 2010, 11:03
|||
|
|||
Alice,esti din Galati?!
![]() Da, ma duc la LVA, am fost si in 5-8 tot acolo. Am 9.97 si da, am dat si examen di cela :-j ![]() ![]() So would you rather live out a lie than live wondering How the fire feels while burning? |
|||
18 Jun 2010, 11:07
|||
|
|||
da, sunt din galati, si am terminat si eu clasa a 8a
9.97, felicitari eu am media 9,54, a 3a in scoala, si am dat si eu bilingvul, dar eu am dat la LMK un baita din liceul soramii, care a terminat a 8a, are media de admitere 9.99 eu vreau sa merg la Pedagogic, la Stiinte sociale, ca prima optiune apoi am pe lista cu optiuni absolut tot ce e cu bilingv engleya, mai putin Mate info bilingv engleya la LVA, fiindca e media prea mare ![]() |
|||
18 Jun 2010, 11:11
|||
|
|||
Cum sa aiba 9.99, ca eu vad numai fete asa sus in ierarhie. Oh, unde ai terminat?
Eu am pus toate clasele de la LVA ca prime optiuni, desigur, prima fiind Stiinte. Puteai totusi sa pui si tu LVA stiinte sociale prima optiune, bai, 3 membri darkmark sub acelasi acoperis ar fi fost straniu rau de tot [cause mai e cineva, un membru vechi tare, care va veni la mine la scoala xD Charlizze di Rino aka Samantha Ravenclaw, pt cunoscatori] ![]() ![]() So would you rather live out a lie than live wondering How the fire feels while burning? |
|||
18 Jun 2010, 12:50
|||
|
|||
eu am terminat la scoala 41, iar baiatul respectiv la peda
as fi pus stiinte sociale la LVA dar e intensiv franceza si nu le am cu franceza absolut deloc oricum, LVA-ul e a 3a mea optiune, dupa peda-stiinte sociale si LMK-filologie bilingv engleza o curiozitate, cu cat ai luat bilingvul? ![]() |
|||
19 Jun 2010, 10:29
|||
|
|||
68 la scris, 30 la oral, deci 98. Daca ai luat bilingvul puteai sa vii la filo la noi. In fine..
![]() ![]() So would you rather live out a lie than live wondering How the fire feels while burning? |
|||
19 Jun 2010, 12:16
|||
|
|||
am luat bilingvul, dar din pacate am gresit cam mult la scris, si am luat doar 43 de puncte din 70
oricum e bun ca am luat si atat, avand in vedere ca eu mama bazat pe cunostintele mele si nu am repetat absolut nimic si filologie bilingv engleza la LVA este a 3a mea optiune mi se pare ca am mai mentionat asta ![]() |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|
Possibly Related Threads… | |||||
Thread | Author | Replies | Views | Last Post | |
Admitere 2012 | Isabella River | 79 | 17,539 |
14 Jul 2012, 18:48 Last Post: Lexie Stryder |
|
Eurovision 2010 | Skynet Barklord | 43 | 9,051 |
02 Jun 2010, 23:31 Last Post: Sophia Mason |