CE FORUM DE CACAT
|
18 Jun 2010, 17:39
|||
|
|||
NU AM VAZUT UN FORUM DE REDUSI MINTAL MAI MARE CA ASTA!!!
Ce plM faceti va taiati venele si ziceti ca e magie pfoaaaahahahaha.. DATIVA DELETE BA !!!!! _|_ _|_ inca ceva ,sper sa lasati topicul ca o sa fac altul p.s. ![]() |
|||
18 Jun 2010, 17:46
|||
|
|||
Ce treaba ai, mah ?!
Esti unu' din 900 si ceva de membri care crede asta. Nu iti place forumul ? Si ce ne spui noua? Marsh pe alt forum daca ai chef de comentat. Hai pleaca. Ti-a venit ora de culcare. ![]() You run. I con.
Tiger don't change their stripes.
|
|||
18 Jun 2010, 17:48
|||
|
|||
eu am o intrebare
daca "nu ai chef de noi" ce mai cauti aici? i mean, mereu se gasesc niste idioti ca tine sa se dea mari destepti chiar nu vad sensul, dar daca esti atat de ratat incat nu ai altceva mai bun de fct, e problema ta sunt prea multi membrii care respecta forumul asta ca sa se enerveze pentru 1 sau 2 care sunt mai redusi mintal.. |
|||
18 Jun 2010, 17:51
|||
|
|||
Asa, asa, Bell..
Bate cu pumnu-n masa.. =)) You run. I con.
Tiger don't change their stripes.
|
|||
18 Jun 2010, 17:52
|||
|
|||
la razboi, inainte
cu Iss, Bell si Jenna in frunte ee, prea multi ratati in lumea asta |
|||
18 Jun 2010, 17:52
|||
|
|||
ba baiatule, daca tot te crezi mai tare decta noi, si nu vrei sati irosesti tu timpul tau pretios cu forumul nostru, de ce nuti faci tu un forum, poate o sa ne placa asa de mult incat o sal facem is noi membri
dar nici atat nu cred ca poti, avand in vedere ca nu stii decat sa critici ![]() |
|||
18 Jun 2010, 18:00
|||
|
|||
Nici eu n-o puteam spune mai bine, Alice.
Daca tot ne critici forumul, macar fii amabil si da-ne o sugestie mai buna. Inainte sa primesti ban. Unde sunt adminii? Razbunarea cea mai mare
Este cand dusmanul tau E silit a recunoaste Ca esti bun si el e rau! |
|||
18 Jun 2010, 18:07
|||
|
|||
S-a rezolvat
A primit ban pe IP, nelimitat... Voi sterge intreg topicul pentru ca nu are rost... [ Mary Mystery ]
![]() ![]() |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|