Continua propozitia...
|
07 Sep 2007, 19:36
|||
|
|||
Nu e greu deloc.Eu scriu o propozitie,iar cel de jos trebuie sa o continue...Ia sa va vad.App propozitia trebuie sa inceapa cu cuvantul care se termina anterioara.Uitati un exemplu:
Foamea nu ma lasa de trei zile si as vrea sa mananc sarmalele mamei. Mama mi-a dat ordin sa fac curat in casa,dar am uitat si acum sunt pedepsit. Sunt pedepsit de un an,as vrea sa ies pe afara. samd...Cred ca ati inteles,daca nu intrebati Deci sa incep eu: Am auzit ca Canada este o tara frumoasa si as vrea sa o vizitez in viitorul apropiat. PS:Am uitat sa va zic.Incercati sa faceti propozitia cat mai lunga.Adica peste 10 cuvinte... "Imperfection is beauty, madness is genius and it's better to be absolutely ridiculous than absolutely boring."
|
|||
07 Sep 2007, 19:39
|||
|
|||
Are multe lucruri de vizitat shi prieteni care au fost akolo miau spus ca merita shi ca este soooper frumos
|
|||
07 Sep 2007, 19:42
|||
|
|||
Trebuia sa incepi cu viitorul apropiat sau apropiat..dar e destul de bine...
este soooper frumos sa te dai cu skateboardul,dar din cand in cand iti mai rupi o mana. "Imperfection is beauty, madness is genius and it's better to be absolutely ridiculous than absolutely boring."
|
|||
07 Sep 2007, 21:14
|||
|
|||
Mana colegului meu de banca scrie numai tampenii despre doamna invatatoare. (e bine?)
|
|||
07 Sep 2007, 21:20
|||
|
|||
Invatzatoarea mea este foarte dragutza shi se poarta frumos cu totzi colegi mei chiar shi cu cel mai rau copil din clasa
|
|||
07 Sep 2007, 21:37
|||
|
|||
Din clasa mea, numai un copil a ramas repetent si s-a mutat la alta scoala, iar noi ne bucuram k am scapat de el.
|
|||
07 Sep 2007, 21:56
|||
|
|||
El este baiatul pe care il iubesc,iar inima mea ii va apartine pe vecie...
E perfect fetelor "Imperfection is beauty, madness is genius and it's better to be absolutely ridiculous than absolutely boring."
|
|||
07 Sep 2007, 21:58
|||
|
|||
De el ne e teama cel mai tare, bate copii shi le fura banii ai mare ghinion dak il intalnesti p starda...de aceea eo merg pe starada opusa de unde sta el.
|
|||
07 Sep 2007, 22:04
|||
|
|||
Am postat in acelasi timp
![]() Unde sta el nu stiu,dar am de gand sa aflu chiar daca trebuie sa-l urmaresc toata ziua "Imperfection is beauty, madness is genius and it's better to be absolutely ridiculous than absolutely boring."
|
|||
07 Sep 2007, 22:06
|||
|
|||
toata ziua se tzine dupa mine shi trebuie sa ii spun mereu sa plece shi sa ma lase in pace.
|
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|
Possibly Related Threads… | |||||
Thread | Author | Replies | Views | Last Post | |
La cinci cuvinte -> propozitia/fraza . | Lewin Lovwell | 91 | 15,081 |
12 Jan 2013, 20:35 Last Post: Tom Ronald Smith |