Children of the damned
19 Jun 2010, 19:53
Capitolul 6-Another day,another unlucky look

[Image: mirrormirrorbysicpurity.jpg]

Dimineata urmatoare veni mult prea repede pentru mine,dupa o noapte de petreceri si bautura.
Mi-am lasat ghiozdanul negru Nike langa chiuveta si am aruncat o privire in oglinda.O dunga lunga brazda sticla fina;un lucru destul de normal,avand in vedere ca eram intr-o scoala rebela.
Chipul meu avea o paloare fantomatica,iar in jurul ochilor verzi,lipsiti de stralucire,se adunau cearcanele.Mi-am trecut periuta de la lip-gloss pe buzele palide,sperand sa arat ceva mai bine.Am incercat sa imi acopar obrajii cu fard;insa fara niciun succes.
Expresia mea obosita reflecta lupta care se dadea in sufletul meu chinuit.Dezamagita,am lasat sa-mi scape un oftat disperat.
Nu-mi placea cum aratam.Nu eram frumoasa.
M-am dat batuta in timp ce lacrimile mi se adunau in coltul ochilor.
Nu voi fi niciodata destul de draguta,de slaba si de bogata.Let’s face it.Toata lumea ma uraste.Nu stiu de ce ma chinui in continuare,totul ramane la fel.
Am luat cu varful degetului o lacrima de pe obrazul drept.Nu avea niciun rost sa plang;asta nu va repara nimic.
As fi vrut sa arat bine,ca si Katherine.Daca as fi avut macar jumatate din frumusetea ei,nu m-ar mai uri toti.
Cu o ultima privire sumbra in oglinda,am iesit din baie.
Ce durere mare de cap m-a cuprins.Dupa o noapte nedormita si zeci de pahare cu alcool,efectele negative isi spuneau cuvantul.”Ar trebui sa pastrez escapadele astea numai pentru sambata”,mi-am zis eu.
“-Frumoasa ca intotdeauna,Vivi”,spuse o voce ironica in timp ce ma indreptam spre clasa.
Mi-am intors automat capul ca sa-I arunc o privire dispretuitoare lui Lilith.In cinci ani,nu se schimbase absolut deloc:era aceeasi pitipoanca cu fustita roz-bombon.
Nu aveam nici un chef ca sa-I arunc cateva injuraturi peste umar,asa ca am mers mai departe.
Nimeni nu ridica capul in timp ce mergeam spre banca mea,cea de langa geam.Era ceva obisnuit pentru mine,dar ceva din inima mea facea ca indiferenta colegilor sa ma doara.
Imediat ce m-am asezat pe scaun am observat-o pe Katherine cum butona entuziasmata pe telefonul ei cu Touchscreen.Cand mi-am trantit ghiozdanul pe podea,fata ridica capul.
“-Salut,credeam ca nu mai vii”,zise ea zambind.”Mai sunt doar 2 minute pana se suna.”
M-am uitat la ceasul de pe perete si am vazut ca avea dreptate.
“-Si deci…care a fost povestea de data asta?”intreba Katherine cu o stralucire smechera in ochi.
Mi-am dat seama imediat despre ce vorbea.De fiecare data se interesa de lucrul acesta.
“-Oh…pai,i-am zis mamei ca trebuia sa invatam urgent pentru un test la matematica si ca m-ai chemat la tine in timpul noptii fiindca nu stiai ceva.”
Am zambit gandindu-ma la cat de slaba fusese minciuna.
“-Si te-a crezut?”chicoti Katherine amuzata.
“-Sigur ca da”,i-am replicat eu in timp ce imi examinam unghiile.”Cand nu m-a crezut?”
Am simtit un junghi de vinovatie in stomac,dar l-am ignorat.
Fata incepu sa rada,gandindu-se la cat de usor pot fi dusi de nas parintii.
“-Vad ca te-am invatat foarte bine arta minciunilor”,ranji Katherine,inca stapanita de hohote de ras.”Bravo,tine-o tot asa.Dar stii ,draga…Chaz te putea duce acasa.De ce l-ai refuzat?”
“-Da,sigur”,am zis eu sarcastica”,sa accept si sa mor strivita de un copac?OMG,aproape am lovit un semn de trecere pentru pietoni noaptea trecuta.”
“-Asta a fost buna”,rase Katherine.”Auzi…strivita de un copac…”
Am auzit o usa trantindu-se si m-am intors ca sa vad cum diriginta noastra,profesoara de desen,intra in clasa.Avea pe fata o expresie ciudata,iar toti din jur se intrebau daca se petrecuse ceva rau.
“-Buna ziua,elevi”,spuse ea aproband usor din cap.”Imi pare rau ca incep ora asa,dar va voi spune vestea direct.Profesorul vostru de matematica,domnul Rosserdell,a murit azi-noapte in somn.”
Un cor de soapte se inalta in sala de clasa.
“-…si liceul a reusit sa gaseasca un profesor suplinitor,din fericire.Veti face cunostinta cu noul vostru profesor in dupa-amiaza aceasta,la ora…”
“-A murit?”ma intreba Katie perplexa.
“-Da”,am aprobat eu.”L-am urat pe profesorul trecut,sper ca urmatorul va fi mai bun.”
M-am intrebat cum va fi ora de matematica de data aceasta.Mai buna,speram eu.Iar profesorul ceva mai rabdator cu elevii.

~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Stiti ca nu meritati next,nu-i asa?

and the crashes are heavy for a sinner like me ~

[Image: tumblr_m672ztrjKL1qa5eu4o1_250.gif]    [Image: tumblr_m672ztrjKL1qa5eu4o2_250.gif]
You're too pretty for your own good. That's why you destroy everything you touch.

Love you, Bells.
Visit this user's website Find all posts by this user
Quote this message in a reply
19 Jun 2010, 19:53
prima

EDIT: foarte tare capitolul..si normal ca meritam next, desiree
cum poti sa spui asa ceva?
a fost o faza dura, care mi'a placut
Quote:era aceeasi pitipoanca cu fustita roz-bombon.
penala

cand ne pui next??
Find all posts by this user
19 Jun 2010, 19:59
cum adica nu meritam next
ce noroc avem ca tu tii la noi si totusi il scrii
imi place la nebunie cum subliniezi contrastul dintre ea si Lilith, si Katherin[sper ca am scris bine]
este super, dar, la ce ne puteam astepta de la Desee a noastra?

[Image: 2igkmd1.png]
19 Jun 2010, 20:00
Uhh
Next dupa 235386 de ani
Sigur ca meritati next-uri ...am vrut sa vad cum reactionati
Love you

[Image: tumblr_m672ztrjKL1qa5eu4o1_250.gif]    [Image: tumblr_m672ztrjKL1qa5eu4o2_250.gif]
You're too pretty for your own good. That's why you destroy everything you touch.

Love you, Bells.
19 Jun 2010, 22:25
si esti multumita de reactie?

[Image: 2igkmd1.png]
19 Jun 2010, 22:25
Daaa

Love you, Bells.
20 Jun 2010, 17:31
Capitolul 7-Suspicions

[Image: alonebypartofus.jpg]

Invarteam usor pixul intre degetul mare si aratator.Ceilalti colegi erau la cantina,in timp ce eu murmuram singuratica cantece rock in sala de clasa.Asa eram eu;preferam tacerile adanci in loc de grupurile mari de oameni normali…
O briza de aer patrunse in camera si mi-am ridicat capul ca s-o vad pe Katherine cum vine entuziasmata spre mine.
“-Vi”,spuse ea in timp ce ma imbratisa.”De ce nu ai venit sa luam pranzul?Sa stii ca te-am asteptat.”
In vocea ei se distingeau ingrijorarea si curiozitatea.Plictisita,am inceput sa ma joc cu fermoarul penarului in timp ce ii raspundeam:
“-Nu prea imi este foame”,am mintit-o eu.
De fapt,motivul era cu totul altul.Aveam o durere mare de cap si vedeam totul in ceata din cauza ultimelor evenimente.As fi vrut sa nu simt efectele acestea,sau macar sa reusesc sa le ascund mai bine.Nu vroiam sa-I arat slabiciunea aceasta lui Katherine,mai ales ca ea a baut mult mai mult decat mine.
As fi vrut sa fiu ca ea.
“-Oh”,sopti Katie.”Auzi,eu doar vroiam sa-ti spun ca…”
Insa glasul ei se pierdu intr-un vartej ametitor de culori.Ma simteam tot mai rau.Ii auzeam cuvintele,dar nu le puteam gasi intelesul.
“-Ma auzi?”zise fata enervata.
Vocea ei mi-a distrus gandurile in agonie.Chiar vorbea cu mine…?
“-Uhh…da”,am raspuns eu stangace.
Katherine ofta usor in timp ce ma cuprinse cu privirea.
“-Vivian,ce se intampla cu tine?In ultima vreme ii ignori pe toti.”
Am marait incet.Speram sa nu observe nimeni asta.
“-Sunt in regula”,am soptit eu.”Continua.”
“-Ok”,spuse ea suspicioasa.”Tocmai am zis ca parintii mei sunt plecati saptamana asta,asa ca Matt isi aduce prietenii si tragem o petrecere imensa!”
Matt era iubitul Katherinei.Cel putin,deocamdata.Pierdusem sirul baietilor cu care iesea in oras.
“-Asa ca o sa fii acolo”,ordona ea.”Sambata viitoare.”
“-Mmm…da.”Eram obisnuita ca ea sa dea ordine.Insa un gand ma macina pe dinauntru.”Chaz nu va fi acolo,nu-I asa?”
“-Ba da”,spuse ea defensiv.”Ai o problema cu asta?”
Aveam obiceiul sa privesc in jos cand eram nervoasa.Exact asta am facut.
“-Pai…nu”,am mintit eu ragusita.”Doar cred ca nu ma place prea mult,stii data aceea,acum 2 saptamani,cand a incercat sa ma…”
“-Aceea e personalitatea lui”,replica Katherine rece.”Va trebui sa te descurci cu el.”
Cum?Inca ii lua apararea?Am simtit cum furia imi curgea prin vene,precum otrava.
“-Dar”,am continuat eu”inca il aperi dupa ce a vrut sa…”
“-Ahh,la naiba,Vivian”,striga Katie manioasa.”Te porti intotdeauna atat de ciudat cu prietenii mei!Nu-I mai critica atata.Te lasa la petrecerile lor,nu-I asa?Vorbesc cu tine,nu-I asa?Ar trebui sa fii multumita..”
Am incercat sa spun ceva,insa furia fetei se revarsa in continuare.
“-…poate ca nu sunt toti genul “Hai sa ne spunem toate secretele si sa ne tinem de mana”.Nu te mai purta ca un copil rasfatat ce vrea acadele!Multumeste-te cu ce ai.”
Tonul ei ma facu sa ma crispez.De ce s-a infuriat dintr-o data?De ce arunca cuvinte cu atata ostilitate?Nu era normal pentru ea.
Ma uitam cu mirare la Katherine cand am vazut o sclipire ciudata in privirea ei.
“-Kat….ai…?”am murmurat eu socata.
“-Ce?”izbucni ea din nou.
“-Nimic,nimic”,i-am zis eu speriata.Speram ca suspiciunile mele erau neintemeiate.”Scuze,te rog iarta-ma.Voi merge la petrecere,ok?Nu te infuria din nou.”
Expresia lui Katherine incepu sa se schimbe.Am oftat usurata.
“-Asta e tot ce vroiam sa aud”,zambi ea.
Tonul ei reveni la normal;notele furioase disparura,lasand loc unui glas gretos de dulce.
Eram mai dezorientata ca niciodata cand si-a pus bratele in jurul meu.Nu era normal sa treaca dintr-o stare in alta atat de repede.
Ce naiba se intampla cu ea?

Katherine P.o.V.

Am imbratisat-o strans,cu mainile inca tremurande.Inima isi mari ritmul,bataile reverberand pana in varful degetelor.Adrenalina insa continua sa rataceasca prin vene.
I-am dat drumul si m-am sprijinat de pervazul unei ferestre.Eram irascibila,un pic isterica,gata sa ma cert cu oricine.Trebuia sa invat sa tin in frau chestia asta.
Gandurile,deciziile,emotiile se invarteau haotic in mintea mea.Ce facusem?Ma certasem cu ea?Cuvintele se pierdusera deja in agonie…
“-Kat,esti bine?”intreba Vivian ingrijorata.
Un fir de sudoare se prelinse pe spatele meu.Ma simteam…ca dracul,altceva nu puteam zice.
“-Da”,am gafait eu,incercand sa-mi mentin tonul vocii normal.”Da…sunt bine.”

~~~~~~~~~~~~~~~~~
Sorry de dublu-post

Love you, Bells.
20 Jun 2010, 17:32

desiree, crede'ma, nimeni nu iti va zice nimic ca ai facut dublu-post
foarte tare capitolul
katherine e cam schimbata vampir, ceva??
abia astept sa vad ce mai face

next
20 Jun 2010, 17:39
Next dupa un comentariu kilometric

Love you, Bells.
20 Jun 2010, 17:49
ok, desiree, pot sa fac si eu asta..ce nu fac eu pentru next??

Quote:Invarteam usor pixul intre degetul mare si aratator
ciudat, si eu fac chestia asta numai ca eu o fac in ore, cand e plictiseala mare in pauze, prea mare distractie

Quote:in timp ce eu murmuram singuratica cantece rock
evanescence sau AC/DC?? Sau mai bine Nickelback

Quote:Aveam o durere mare de cap si vedeam totul in ceata din cauza ultimelor evenimente
"consumul excesiv de alcool dauneaza grav sanatatii" se aplica si aici

Quote:mai ales ca ea a baut mult mai mult decat mine
Vi deja bause mult, daca asta a baut si mai mult, e clara treaba

Quote:“-Ma auzi?”zise fata enervata.
vezi daca bei?? nu e bine

Quote:Matt isi aduce prietenii si tragem o petrecere imensa!
nu vreau sa spun la ce m'am gandit

ce nume ciudat, Chaz pot sa jur ca m'am gandit la o veverita prima data cand l'am citit

Quote:Aveam obiceiul sa privesc in jos cand eram nervoasa.Exact asta am facut.
eu cand ma inrosesc fac asta

Quote:Nu te mai purta ca un copil rasfatat ce vrea acadele!
trebuia sa pui ciocolata sau bomboane

Quote:Ma uitam cu mirare la Katherine cand am vazut o sclipire ciudata in privirea ei.
ce e Kath, vampir, varcolac, vrajitoare?

Quote:glas gretos de dulce
urasc tipul de persoane care folosesc un asemenea ton

Quote:Trebuia sa invat sa tin in frau chestia asta.
care chestie?? micul secret??

deeeci, desiree..cred ca e cel mai lung comentariu pe care l'am dat in toata viata mea..asa ca fa bine si pune next'ul merit :>

Possibly Related Threads…
Thread Author Replies Views Last Post
  | Children's soul | Ainsley Shannon 10 3,213 07 Sep 2010, 18:22
Last Post: Ainsley Shannon