Casatorii
|
20 Jun 2010, 14:45
|||
|
|||
Edward "Banderas" Rochester poate fi prezent? [poate un al 3-lea naº( threesome )]
*Cã tot vorbim de Banderas.... Întotdeauna stricã nunþile în filme. **Apropo, ºti ce se spune despre naºul mare, nu? I'll be back one day ! ![]() |
|||
20 Jun 2010, 15:05
|||
|
|||
Oke, Ed
![]() ![]() ![]() ![]() Asa, ce se spune despre nasul mare? ![]() ![]() ![]() |
|||
20 Jun 2010, 16:08
|||
|
|||
hey, dar nu e corect
nasa nu poate avea doua perechi?? ok, asta a sunat ciudat nu se poate? va rog muuult |
|||
20 Jun 2010, 16:42
|||
|
|||
Ed.. mai avem nevoie de un cavaler de onoare.. Ce crezi?
![]() You run. I con.
Tiger don't change their stripes.
|
|||
20 Jun 2010, 16:42
|||
|
|||
@Matt: Tocmai ce am spus... A Threesome.
Se spune cã naºul testeazã primul mireasa.... EDIT: Sure... I'll be back one day ! ![]() |
|||
20 Jun 2010, 16:47
|||
|
|||
ok, deci, Edward e cavaler de onoare pana la urma??
si stefan, ai aprobarea mea la ce a zis Edward |
|||
20 Jun 2010, 16:57
|||
|
|||
Defapt trebuie aprobarea mirelui...
I'll be back one day ! ![]() |
|||
20 Jun 2010, 17:27
|||
|
|||
Ed...cum sa iti spun eu tie asta...asa, intr-un mod frumos...hmmm
"-Ba baiatule, tu nu m-ai inteles pe minee. Pai tu sti cine sunt eu? Tu sti?! Zii tu, ma Gigi, ma, cine sunt eu. Si cand o sa aflii cine sunt eu, nu o sa mai vorbesti cu mine asaa, si o sa-mi spui Domnu' Giovanni, Domnu' Giovanni. Si eu atunci nu am sa am nimci cu tine...dar pana atunci te scuip, ca daca fac altceva o sa ma dai in judecata, ca ultimul papagal, si o sa ne tiganim pe la tribunale, alea alea, si tu, o zdreamta, o sa ceri despagubiri, si eu nu o sa-ti dau, si-am sa te scuip uite asa: Ptuu! Ca mai si puti, ca te miros, ca puti, ca eu m-am dat cu parfum de 6000 de euro si tu vii aici, la tine in emisiune si puti in ultimul hal. Zii si tu, ma Gigi, ma, nu pute? Nu mirosi? o.O -Bhehehe, Bhehehe! Mi-e-mi miroase a scandal, Buehehehehe!" o.O Oke, am exagerat putin ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|||
20 Jun 2010, 17:30
|||
|
|||
Edward Rochester Wrote: Adica teste de sange, ceva? Wa.. Dar daca mireasa nu vrea? BTW: [ Te iubesc, Matt. (sau era ok daca ziceam Dragos? ![]() ![]() You run. I con.
Tiger don't change their stripes.
|
|||
20 Jun 2010, 17:31
|||
|
|||
Matt Ichigo Carter
usurel, ca Ed glumea probabil nu te lua asa de el ca se supara nasa si te lasa in ziua nuntii fara cine sa te cunune glumeam, cum sa imi las eu finii?? |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|
Possibly Related Threads… | |||||
Thread | Author | Replies | Views | Last Post | |
Casatorii II | Isabella River | 52 | 7,834 |
01 Jan 2012, 22:39 Last Post: Agnes Marie Lovel |