intrebare si raspuns
|
07 Sep 2007, 14:53
|||
|
|||
Cum adica sa pui mesaj la semnatura?Pai dai la profil,apoi la semnatura,iti scri mesajul acolo si dai trimitere...
De ce Doamne iarta-ma trebuie sa lucreze astia de la Radet tocmai acum?Ca scot din sarite,iar capul meu mai are un pic si cedeaza "Imperfection is beauty, madness is genius and it's better to be absolutely ridiculous than absolutely boring."
|
|||
07 Sep 2007, 15:28
|||
|
|||
Ms, Hell!
Te-nteleg ![]() De ce Doamne iarta-ma trebuie asculte vecinii, cu volumul dat la maxim, aproape in fiecare zi manele? (ce ma oftica ![]() |
|||
07 Sep 2007, 16:15
|||
|
|||
Cu placere...Pai ca sunt prosti....
De ce Doamne iarta-ma postocalele sunt portocalii? "Imperfection is beauty, madness is genius and it's better to be absolutely ridiculous than absolutely boring."
|
|||
07 Sep 2007, 16:29
|||
|
|||
Pentru k... am sa-ti spun o poveste.
A fost odata ca niciodata, intr-un sat, un om tare sarac. Si asa, mergea el odata prin padure. Si la un moment dat vede un iepure. Cum era el cam idiot, se gandi k l-ar putea prinde, ca apoi sa il friga si sa manance si el ceva. Si normal k n-a putut. L-a fugarit vreo 2 ore, dar s-a lasat pagubas. Si deodata a vazut pe jos un fruct tare ciudat portocaliu. L-a luat si a mers pana a ajuns in oras. L-a dus la targ si a vrut sa-l vanda unui om acel fruct. Si omul l-a intrebat: - Dar cum se numeste acest fruct? Si de ce e portocaliu? - Poi... pentru k a plouat cu o ploaie galbena pe el. si se numeste... portocala Sper k te-ai lamurit (apropo... eu am facut povestea) De ce Doamne iarta-ma trebuie sa mananc morcovi? |
|||
07 Sep 2007, 16:32
|||
|
|||
Foarte draguta poveste ta
![]() ![]() Si trebuie sa mananci morcovi ca sa te mentii sanatoasa...Mie imi plac... De ce Doamne iarta-ma inca ma mai comport ca un copil de 5 ani? "Imperfection is beauty, madness is genius and it's better to be absolutely ridiculous than absolutely boring."
|
|||
07 Sep 2007, 21:19
|||
|
|||
Poi ti-am zis k era idiot
Poi si eu ma conport k un copil de 5 ani aproximativ ![]() De ce Doamne iarta-ma trebuie sa dau mereu eu mancare la pisici?? (mentionez k in timp ce sora mea sta la calculator) |
|||
07 Sep 2007, 22:06
|||
|
|||
Pai ca sa faci tu treaba grea...Si ea sa sta comfortabil la calqu....
De ce doamne iarta-ma trebuie ca episoadele din Naruto sa se termine cand este totul mai interesant? "Imperfection is beauty, madness is genius and it's better to be absolutely ridiculous than absolutely boring."
|
|||
07 Sep 2007, 22:49
|||
|
|||
k sa ne tina pe noi in suspans pana a daoua zi knd va veni ceva ji mai interesant ji asa pana knd se termina totul
![]() dc nu ai vrea sa te intorci la scoala? ![]() |
|||
07 Sep 2007, 23:03
|||
|
|||
Din cauza orei de matematica...Si episoadele din Naruto apar o data la o saptamana.As vrea eu unul pe zi
![]() ![]() ![]() Care este marca ta preferata de chipsuri?(gen chio chips,lais samd) "Imperfection is beauty, madness is genius and it's better to be absolutely ridiculous than absolutely boring."
|
|||
07 Sep 2007, 23:22
|||
|
|||
lais. dar defapt eu vad vro 4 pe zi (ep din naruto).
petrecerile organizate de prietena ta sau mersul la club q tirpii din gasca? (sa nu va ganditi la ceva k nu merg la club. nu am 14 ani ink) ![]() |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|
Possibly Related Threads… | |||||
Thread | Author | Replies | Views | Last Post | |
Intrebare si Raspuns | Bell Evans | 257 | 39,852 |
04 Feb 2018, 16:44 Last Post: Ginny Anne Alden |
|
intrebare si raspuns | Bell Evans | 685 | 83,323 |
03 Sep 2011, 00:55 Last Post: Kennya Allen |
|
intrebare si raspuns | Ada McNair | 990 | 99,187 |