Sugestii de filme:-?
|
21 Jun 2010, 15:10
|||
|
|||
M-am uitat aseara la "A nightmare on Elm Street"
Helena,filmul e super tare Ai gusturi bune si la filme
and the crashes are heavy for a sinner like me ~
![]() ![]() You're too pretty for your own good. That's why you destroy everything you touch. Love you, Bells.
|
|||
21 Jun 2010, 15:20
|||
|
|||
Vai, am vazut A nightmare on Elm Street.
E suuper.. Desi sunt doua variante.. I mean.. acelasi scenariu, acelasi film. Doar ca atunci cand s-a filmat prima data actorii erau ceva in gen.. anii '70 sau '80 si efectele nu erau foarte bune. Apoi, mai recent, s-a filmat din nou si.. mna.. efectele sunt mult mai bune. You run. I con.
Tiger don't change their stripes.
|
|||
21 Jun 2010, 15:24
|||
|
|||
You're welcome , Desiree
Aseara vara mea m-a rugat sa ne uitam la un film iar eu am pus unul horror , "One Missed Call". Bine pt mn nu e asa horror , dar ea s-a speriat ca naiba Cica o sperie rington-ul ala ciudat si cica poate o suna si pe ea God ![]() I see nothing in your eyes, and the more I see the less I like. I know nothing of your kind, and I won't reveal your evil mind. Is it over yet? I can't win. |
|||
21 Jun 2010, 15:32
|||
|
|||
Apropo de One missed call..
Fratele meu s-a uitat la el acum 5 ani iar dupa aceea incerca sa ma sperie pe mine (e diferenta de 3 ani) cu apeluri necunoscute!!! I hate (cateodata) the big brother!!! ![]() Totul este ceea ce pare dar nimic nu seamana!!
![]() |
|||
21 Jun 2010, 15:36
|||
|
|||
Nu spune asta , nu stii cat imi doresc un frate
Insa era mai super daca iti schimba rington-ul de telefon si iti punea melodia aia sinistra , dupa care te suna Atunci era tare ![]() I see nothing in your eyes, and the more I see the less I like. I know nothing of your kind, and I won't reveal your evil mind. Is it over yet? I can't win. |
|||
21 Jun 2010, 15:50
|||
|
|||
Hei..mi-ai dat o idee..
![]() O sa-mi iau revansa.. ![]() Totul este ceea ce pare dar nimic nu seamana!!
![]() |
|||
21 Jun 2010, 16:03
|||
|
|||
With pleasure
Daca ii faci farsa , sa ne spui si noua cum a fost ![]() ![]() I see nothing in your eyes, and the more I see the less I like. I know nothing of your kind, and I won't reveal your evil mind. Is it over yet? I can't win. |
|||
21 Jun 2010, 16:26
|||
|
|||
Normaaall..
![]() Totul este ceea ce pare dar nimic nu seamana!!
![]() |
|||
21 Jun 2010, 17:02
|||
|
|||
Apropo de filme horror, care a vazut "Camera 1408"? Il recomand pentru o seara in care aveti chef de un "horror" mai deosebit...
![]() "And so I'll be reborn like the fire bird from ashes!" "Wit beyond meansure is man's greatest treasure!" ![]() |
|||
21 Jun 2010, 17:07
|||
|
|||
Nu este filmul unde este un tip si se petrec fenomene stranii??
Se duce la un hotel si incearca sa demonstreze ca se intampla ceva ciudat in camera aia de hotel. Cred ca l-am vazut!!! Totul este ceea ce pare dar nimic nu seamana!!
![]() |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|
Possibly Related Threads… | |||||
Thread | Author | Replies | Views | Last Post | |
Maraton de filme | Shayera Holl | 14 | 4,801 |
03 Mar 2011, 19:44 Last Post: Belle Marie Snowdrop |
|
Filme preferate | Helena Daphne Rose | 144 | 26,491 |
11 Dec 2010, 15:59 Last Post: Crysella Blythe |
|