Cum va imbracati?
11 Apr 2010, 03:36
Hmmm...my style.... too hardFinna
sunt schimbatoare ca vantul.
Depinde de cum ma simt...
uneori port : tricouri XXL negre cu formatii gen KATAKLYSM,pantaloni drepti din aia cu buzunare si largi de tipi
uneori port: skinny jeans...tricouri..marimea sa zicem...M,L...Happywide si skate shoesi... + camasi peste tricouri
uneori: ma imbrac chiar elegant cu o camasuta draguta...si Thinking..plus esarfa..si pantaloni skinny...

Desi...mai mult a2a chestie..tricouri marimile M,L deobicei .....cu mesaje dragute sau chestii Smile de culori inchise,NICIODAA MULATE vorbim de marimea M,L la baieti ceea ce e destul de mare
pantalonii negrii skinny... si skate shoesi Smile plus camasi LARGOAIE peste tricou

If you love her, you'll let her go.
I'll wait for you...
[Image: tumblrmbpe5yf4cr1rafbq6.gif]
"If the innocent are unjust, I'd rather be counted among the guilty."

Visit this user's website Find all posts by this user
Quote this message in a reply
20 Apr 2010, 18:52
M-am decis recent sa-mi mai fac ordine prin dulap si mi-am dat seama ce naspa sunt toate lucrurile pe care le am(si alea putine,ca nu prea dau eu prin magazine) daaar de la o vreme mi-am mai cumparat niste sandale de gladiator foarte nice ca-i super cald afara,mai am niste pantaloni scurti,tricouri destul de normale(deobicei albastre)mai am si o camasa mai lunga care se leaga la brau care e cute..la papuci am ramas la vechii skate shoes..a si am si o geaca de piele scurta si gri care e foarteee biciuitoare..si o geanta mica de piele pe-o parte si inca una neagra foarte calumea care e mai mare Omg3
In concluzie,ma transform in ceea ce numim o fata normala

[Image: Harry-Potter-7-GIF.gif]
Find all posts by this user
20 Apr 2010, 19:19
Aaa..,draguuut... :-s

ANAA...Bica ta m-a sunat ca sa-mi dea umbrela ? asa...n-am mai intrat pe mess si nici pe chestii ca nu prea am avut timp...si cand te vedeam pe mess fix atunci trebuia sa plec si ma simteam prost sa te salut si dupa sa-ti spun pa dupa trei secunde asa...

Aaa..eu nu ma pot schimba de la stilul de baietas Smile Totusi..mna...am zis..ca nu ma voi simti niciodata bine fata..si cel putin pana acum,asa este!!
Cel putin...inca n-am renuntat la tricourile mele largi si chestii si nici...la pantalonii mei si chestii Smile Adica..sunt inca in top Love... n rest nu stiu

Nu m-as vedea purtand altceva ;-s sincer.. :-s mi-ar fi rusine...cel putin,pentru fata mea, nu mi s-ar potrivi...adica nu ma potrivesc ca si ...fiziologie cu stilul de fata

If you love her, you'll let her go.
I'll wait for you...
[Image: tumblrmbpe5yf4cr1rafbq6.gif]
"If the innocent are unjust, I'd rather be counted among the guilty."

06 May 2010, 20:48
Hip-hop FTW! In blugii mei incap 2 persoane iar hanoracul meu preferat..il pot folosii pe post de parasuta

[Image: xp60xv.gif]
[Image: 3kPCzyr.jpg]
06 May 2010, 20:49
Kurosaki Ichigo Wrote:Hip-hop FTW! In blugii mei incap 2 persoane iar hanoracul meu preferat..il pot folosii pe post de parasuta Finna

Tare asta

and the crashes are heavy for a sinner like me ~

[Image: tumblr_m672ztrjKL1qa5eu4o1_250.gif]    [Image: tumblr_m672ztrjKL1qa5eu4o2_250.gif]
You're too pretty for your own good. That's why you destroy everything you touch.

Love you, Bells.
06 May 2010, 20:51
E adevarat poate o sa va fac o poza oricum eu zic ca imi sta destul de bine

06 May 2010, 21:07
Poza ne va confirma atunci
06 May 2010, 21:08
o sa o fac cat de curand Smile

06 May 2010, 21:09
Da, da..

Cat mai curand..

You run. I con.
Tiger don't change their stripes.
21 Jun 2010, 16:28
Hmm...pai detest rochiile , fustele , tocurile si etc...>.<
In rest , nu stiu , am un stil mai rock Skinny jeans negri , hanorac negru? =))) Tricouri de toate felurile . Mda , cam asa ceva. Daca m-ati cunoaste , nu m-ati vedea niciodata imbracata in roz. Si am ceva cu bratarile, mai ales alea cu tinte ( sa nu credeti ca exagerez , o alta vara de a mea avea zgarda cu tinte ). Si nu ma simt bine daca nu am un ceas de mana. That's me.

[Image: 10zvlg1.jpg]
I see nothing in your eyes, and the more I see the less I like.
I know nothing of your kind, and I won't reveal your evil mind.
Is it over yet? I can't win.

Possibly Related Threads…
Thread Author Replies Views Last Post
  De unde va imbracati? Ada McNair 10 2,840 22 Aug 2010, 18:38
Last Post: Guest