^^ Stiti ca imi va fi dor de voi... :(
|
21 Jun 2010, 23:39
|||
|
|||
Copilasi, plec!
Nu, mey, nu plec de tot.... Plec in tabara la Busteni, o saptamana asa ca nu voi mai intra pe forum ![]() Chiar imi veti lipsi! > ![]() Sa fiti cuminti! ^^ Va imbratisez pe toti! > ![]() [ Mary Mystery ]
![]() ![]() |
|||
21 Jun 2010, 23:44
|||
|
|||
si noua ne va fi dor de tine
cand am vazut topicul, eram ceva de genul "iar?" dar, sper sa treaca repede saptamana, in absenta ta ![]() |
|||
21 Jun 2010, 23:46
|||
|
|||
Bye,Bree
Distractie placuta
and the crashes are heavy for a sinner like me ~
![]() ![]() You're too pretty for your own good. That's why you destroy everything you touch. Love you, Bells.
|
|||
21 Jun 2010, 23:55
|||
|
|||
Bree, ne va fi dor de tine, si stii asta.
Sper sa te distrezi si.. ne vedem cand te intorci! > ![]() You run. I con.
Tiger don't change their stripes.
|
|||
22 Jun 2010, 00:00
|||
|
|||
Distractie placuta, Bree.
P.S.1: Sper ca in absenta ta sa nu mai vina vreun idiot pe forum (cred ca toti speram asta) P.S.2: Cand te intorci, sa ne povestesti tot ce ai facut, eventual sa ne arati si niste poze cu focul de tabara (presupun ca va fi unul in ultima seara ) P.S.3: Unde e Sherry? P.S.4: Cate p.s.-uri?! P.S.4.2: Si acum, dilema proverbiala: sa offtopacim sau sa nu offtopacim? Razbunarea cea mai mare
Este cand dusmanul tau E silit a recunoaste Ca esti bun si el e rau! |
|||
22 Jun 2010, 00:07
|||
|
|||
Bree , have fun
O sa ne fie dor de tine , admina noastra > ![]() ![]() I see nothing in your eyes, and the more I see the less I like. I know nothing of your kind, and I won't reveal your evil mind. Is it over yet? I can't win. |
|||
22 Jun 2010, 00:10
|||
|
|||
Distreazã-te la maXXXim... Glumeam! Doar bucurã-te de sãptãmâna asta!
Cel puþin scapi de noi! I'll be back one day ! ![]() |
|||
22 Jun 2010, 09:59
|||
|
|||
Distractie placuta , Bree
Sa ne pui niste poze cand te intorci - Bella Emily Rose - There's a white moon hanging in the southern sky, under the sun rising in the east, but the west wind sings for me. ![]() I love you , Dess. |
|||
22 Jun 2010, 11:31
|||
|
|||
eu nu pot sa spun ca folosesc PS-uri, dar la ficul meu, la fiecare capitol puneam si minim 3-4 PS-uri, deci pe mine nu mati molipsit
si haideti ca incep si eu sa OFFtopacesc ![]() |
|||
22 Jun 2010, 12:39
|||
|
|||
distractie placuta, Bree
te asteptam sa revi |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|