Fight for Freedom
22 Jun 2010, 11:35
deci e foarte tare
ma bucur ca toata lumea incepe sa-si demonstreze creativitate prin ficurile astea minunate
ma bucur ca avem si un fic de la tine Ed [pot sa-ti spun asa nu? ]

e foarte tare, scrii foarte frumos
imi place cum descrii actiunea
si imi place ca personajul tau e la inchisoare, plus de dramatism

banuiec ca a fost inchis pe nedrept si vrea sa-si dovedeasca nevinovatia

abia astept nextul

Opusul iubirii e indiferenta, nu ura. Daca ma urasti, inseamna ca inca iti mai pasa

de mine si ca eu pot sa te modelez cum vreau.

[Image: Signature_by_AliceMorris.jpg]
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
22 Jun 2010, 11:44
Bine ca ai pus primul capitol
E foarte interesant
Sper sa pui nextul repede >Happywide<

- Bella Emily Rose -

There's a white moon hanging in the southern sky,
under the sun rising in the east, but the west wind sings for me.

[Image: fight.png]

I love you , Dess.

23 Jun 2010, 19:38
edward
eu inteleg ca la tine e soare si mergi la plaja zilnic [si faci o baie si pentru mine >Happywide<]
dar unde e next'ul de aici??
hai pune urmatorul capitol
te rog
29 Jun 2010, 13:03
Ed.. Unde e nextul ala?
Inca asteptam, sa stii. :>

You run. I con.
Tiger don't change their stripes.
Visit this user's website Find all posts by this user
29 Jun 2010, 13:06
Poate il pui pana diseara
Te rugam Love

- Bella Emily Rose -

There's a white moon hanging in the southern sky,
under the sun rising in the east, but the west wind sings for me.

[Image: fight.png]

I love you , Dess.

15 Sep 2010, 15:29
Capitolul 2 - Oferta

- Ce cauþi aici ? o întreb.
Zâmbetul de pe faþa ei se ºterge ºi îºi retrage mâna. Probabil crede cã o condamn pentru prezenþa ei aici. Nu e deloc aºa, sunt doar foarte uimit cã o gãsesc aici, dar în tot acest timp am cam uitat de politeþe ºi bune maniere, am stat prea mult timp departe de ei...
- Mi-a fost dor de tine, îmi spune. Nu ne-am mai vãzut de mult. Nu am încetat niciodatã sã mã întreb cum o mai duci, sã mã gândesc la cum a fost înainte...
- Nu ne-am mai vãzut de mult, aºa-i. Dar tu n-ai venit aici numai pentru a mã vedea.
Ofteazã ºi îmi dau seama cã am dreptate. În tot acest timp petrecut în închisoare, dar ºi înainte, am învãþat cã oamenii nu sunt întotdeauna ceea ce par ºi am început sã fiu suspicios cu toatã lumea. Poate unii vor începe sã creadã cã sunt paranoic pentru cã mã tem cã toþi îmi vor rãul, dar lucrurile prin care am trecut m-au fãcut sã mã îndoiesc ºi de persoanele pe care le cunoºteam de-o viaþã.
O privesc pe femeia ce stã în faþa mea, nu credeam cã mã voi gândi vreodatã la ea ca la o femeie. Întotdeuna, în ochii mei, în anii de liceu, ea a fost o fatã, o simplã fatã. Acea fatã cu pãrul roºcat ºi niºte pistrui rãtãciþi pe obraji, cãºti în urechi, cãreia nu pãrea sã-i pese de lumea din jur ºi de ce crede despre ea. Îmi plãcea modul ei de a gândi. Era altfel ºi dispreþuia comportamentul de turmã. Acum, când o privesc, îmi dau seama cât de mult s-a schimbat ºi cã acum face parte din turmã.
- Mi-ar plãcea foarte mult sã putem vorbi, sã povestim, s-au întâmplat multe lucruri...
- Mi-ar plãcea ºi mie, dar dupã cum vezi, sunt cam prins aici, îi rãspund, zâmbind slab. M-am împãcat cu soarta mea.
- Aº vrea sã... începe sã vorbeascã însã se opreºte ºi începe sã scotoceascã prin geantã pânã ce scoate din ea o agendã ºi un pix.
O privesc întrebãtor.
- Lucrez la un ziar, sunt reporter. ªefii mei sunt foarte interesaþi de povestea ta, vor sã-þi publice biografia, pentru cã oamenii sunt foarte curioºi sã-þi afle povestea.
Zâmbesc cu amãrãciune.
- Ciudat cã þi s-a fãcut dor de mine chiar acum... nu, nu, nu trebuie sã explici nimic, spun ºi ridic mâna pentru a o opri, cãci voia sã-nceapã sã vorbeascã. Vreau sã ºtiu ce-mi iese din asta. Dacã-mi daþi bani, puteþi sã-i pãstraþi, nu am ce face cu ei aici.
Se apropie de peretele ce ne desparte ºi îmi ºopteºte:
- Te pot ajuta sã ieºi de aici, spune, cu o expresie gravã pe chip.
Mã încrunt, nu cred aºa ceva. De ce m-ar ajuta pe mine, un hoþ de bãnci, sã ies din închisoare ? Dacã aº începe sã fur din nou ?
- Crezi cã oamenii vor dori sã elibereze un hoþ de bãnci care n-a fãcut decât sã le fure economiile ? Hm.
κi duce o ºuviþã de pãr dupã ureche ºi mã priveºte pãtrunzãtor cu ochii ei cãprui.
- Uite ce e, îi spun. Lasã alea lui Joe. Mi-ar prinde bine sã mai scriu ceva din când în când. ªi dacã vreau, batem palma. Dar acum, nu-þi promit nimic. Dacã ºefii tãi mai vor ceva cu mine, poate þi se face iar dor ºi vii sã mã vizitezi, îi fac cu ochiul ºi mã ridic, înainte ca ea sã-mi poatã spunã ceva. Îl strig pe Joe, iar el mã conduce înapoi în celulã.

I'll be back one day !

[Image: 420717.gif]

17 Sep 2010, 21:57
eddie
ai pus capitol nou
si eu n'am vazut rusine mie ca nu am trecut pe aici de atata timp
ma ierti, da?
mi'a placut capitolul asta..uu reporterita
dar nu mai vreau ca el sa stea la inchisoare
il eliberezi, da?