Harry si Ginny
|
Less than 1 minute ago
|||
|
|||
Pentru cei carora le e dor de HP cititi fanfiction.Sunt unele cati despre care J.K.R a declarat ca ar putea fi chiar mai bune decat originalele .
Whenever Someone Thinks of You, That's Where Home Is.
|
|||
27 Aug 2007, 19:44
|||
|
|||
Oare este o simpla coincidentza ca si Lily(mama) era roscata si Ginny la fel? Mie nu mi se pare o coincidentza.
Cat despre Harry si Ginny... Vi se pare ok ca sau casatorit? Eu nu credeam ca o sa se casatoreasca... ![]() I have no plans, only ideas. No problems with anybody and too much imagination; so I leisurely explore days and nights and some smiles. |
|||
28 Aug 2007, 18:24
|||
|
|||
Da,nici eu nu credeam ca o sa se casatoreasca...Eu imi imaginam ca Harry o sa moara,iar Ginny o sa ramana vaduva pt tot restul vietii...Oricum e frumos ca sunt impreuna,adica se potrivesc...
"Imperfection is beauty, madness is genius and it's better to be absolutely ridiculous than absolutely boring."
|
|||
28 Aug 2007, 22:01
|||
|
|||
Sincer nici eu nu ma gandeam la un asa noroc... si eu credeam ca Harry va muri. Dar, acum ca s-au casatorit... nu prea am de ce sa ma plang. Poate ca par nebuna, dar intotdeauna AM SPERAT cel putin ca or sa fie impreuna!
P.S. Yeeeey... al 800 -lea poooost!!! |
|||
02 Sep 2007, 18:42
|||
|
|||
ce bine ca pana la urma raman impreuna
![]() |
|||
07 Sep 2007, 22:35
|||
|
|||
Poy sincer sa sp mie imi pl mai moolt de Cho dar tre sa recunosc ca ei chiar s potrivesc shi ginny e dragutza cred ca J.K. Rowling a vrut sa surprinda fani pt ca cam totzi credeau ca nu se vor casatori shi ca Harry va muri...shi app ai dreptate Ginny P. nici eo nu cred ca este o coincidentza... sau defapt...dak ma gandesc mai bn poate J.K.Rowling sa gandit shi la asta shi a fakut special ca fani sa descopere singuri... shi oricum chiar dak e sau nu o coincidentza nu mai putem afla...
![]() |
|||
08 Sep 2007, 13:00
|||
|
|||
eu puteam sa jur ca vor ramane impreuna:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Hermione Anne Granger Born:5 august 1992 Dead:29 august 2008 |
|||
08 Sep 2007, 14:58
|||
|
|||
E na
![]() ![]() "Imperfection is beauty, madness is genius and it's better to be absolutely ridiculous than absolutely boring."
|
|||
12 Sep 2007, 14:03
|||
|
|||
eu nu vroiam sa se casatoreasca cu harry! mie mi-ar fi placut sa se casatoreasca cu draco serios...
Happy Holidays
![]() (by Ginny Potter) |
|||
12 Sep 2007, 14:20
|||
|
|||
Gandesti k sora-mea Si ea e fan Draco-Ginny Dar tot tin cu Harry-Ginny eu
|
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|