Perle...peste perle :))
|
22 Jun 2010, 13:29
|||
|
|||
Cretu , Burca si Bianca C.
A fost penal - Bella Emily Rose - There's a white moon hanging in the southern sky, under the sun rising in the east, but the west wind sings for me. ![]() I love you , Dess. |
|||
22 Jun 2010, 13:31
|||
|
|||
Aaa, da, asa e, Cercelush..
Bai, cat am ras.. =)) You run. I con.
Tiger don't change their stripes.
|
|||
22 Jun 2010, 13:43
|||
|
|||
Profa: Mara...am auzit ca ai prieten
Mara: pai Doamna Profesoara...eu am muuuulti prieteni...toata clasa imi e prieten Profa: si fetele? o.O Mara: mai ales fetele Carmen: ciudate orientari Cik o tipa : Carol I de Hoherzol Profu: Si vine Carlo I de Hepentzol? o.O Un tip...Carlo: Ce-i cum mine? o.O Profu de religie: Si Dumnezeu striga: "Adame unde esti!?" Se ridica unul din spate...il cheama Adam Marian "Aici domn' profesor!" Atentie mare avem la ora de religie ![]() ![]() |
|||
22 Jun 2010, 13:53
|||
|
|||
La ora de istorie in clasa a 7a, profu era stangaci si scria la tabla cu dreapta, si scria mare cat tabla, si foarte urat
si incepe sa scrie Carol de Hohenzoler[sau cum il cheama pe ala] noi eram cam asa: -Nu, dom' profesor, nu scrieti! dupa ce scrie, o colega -Ah, dar eu il stiam pe asta, mia zis tata La care eu -Si de ce nu neai zis si noua cum se scrie si neai lasat sa induram? nu a fost cine stie ce, dar atunci am ras toata clasa de cum se plangeau unii de cum scrie profu ![]() |
|||
06 Oct 2010, 21:46
|||
|
|||
Deci (desi nu se incepe cu deci )...mi-a povestit o prietena ca un coleg mihai se duce la proful de tehno sii ii prezinta o bucata de "fier".
urla profu: CUM?? CE AI ZIS? BA , ESTI PROST?! mihai: pai bunicul meu a fost sudor si mi-a zis ca aceasta bucata este din fier profu: SPUNE-I BUNICULUI TAU CA E CU VACA! Mda..imi pare rau ca n-am fost si eu la scoala azi sa asist la faza ![]() I see nothing in your eyes, and the more I see the less I like. I know nothing of your kind, and I won't reveal your evil mind. Is it over yet? I can't win. |
|||
06 Oct 2010, 22:10
|||
|
|||
Profa de fizica : " Vineri dam test . "
Eu : " Dar eu vineri nu vin acasa " Profa : " ? " Eu : " Aa da . Nu vin la scoala . Asta vroiam sa spun . " Profa : " Esti indragostita ? O.o ? " - Bella Emily Rose - There's a white moon hanging in the southern sky, under the sun rising in the east, but the west wind sings for me. ![]() I love you , Dess. |
|||
06 Oct 2010, 22:14
|||
|
|||
Super tare.. Elev de serviciu pe scoala (intra in clasa): Nr de absenti? Profu de fizica: impar Elev de serviciu pe scoala (intra in clasa): Nr de absenti? Profu de chimie: pune acolo 40 sa vedem, o sa faca directoru ceva in privinta asta? (noi eram toti 33 prezenti in clasa). ![]() |
|||
06 Oct 2010, 22:16
|||
|
|||
Fosta diriga, cam proasta ea de fel.
Dira: Ati aranjat clasa? Noi : Dap. Dira : Ok. Ati varuit peretii ? Noi : Dap, maa. Dira: Ok. Hai sa predam peretii =))) __________ Dira & Randa (cea mai nebuna colega ) Dira: Randaa, scrie odata .. Randa: Nu vreau. Dira: Iti dau 3 .. Randa: Nu .. Dira: Ai tema 3 pagini. Randa: Ba nu Dira : Ba da Randa:Ba nu Dira : Ok .. Fie cum vrei tu :-@ =))))) ![]() Nu ezitati ! De la Zonko sa cumparati ! ![]() ~Cercetasii sunt cei mai tari ![]() |
|||
06 Oct 2010, 22:56
|||
|
|||
profu de bio:
"trage ba ramificatia aia pe desen la tabla... cracaneaza'o... e, cam in halul asta arata un axon" "taci din gura ba sifonarule! bai parintii tai te suporta?" profa de istorie: in ce zi s'a descoperit america? BARBULESCU! oana: marti.=))) profu de mate: "dragotescule, scrie la tabla, ce stai sa te uiti dupa fetele severinului" "unii elevi mai smecheri isi amintesc ca nu si'au facut tema abia cand ii controlez cand ii scot la tabla. daca sunt binedispus in ziua aia folosesc o invoire la tema si il trec la loc cu o injuratura. daca sunt prost dispus ii pun intrebari pana nu stie una. de regula, o intrebare" profa de rom: "pai ati invatat si pe la istorie in anii trecuti. imperiul roman de rasarit, de apus, hunii, tatarii? pai "a"? eu nu ma pot baza niciodata pe ce invatati pe la alte materii" "ia sa vad daca ati invatat cuvintele. ce inseamna, mihnea, varsat? vlad: buba" oana: cum te pensezi singura? eo: cu manaO__O oana: nu cu penseta? =)))) mai vechi: profu' de bio: stii de ce ai creierul cat nuca? bogdan aka federick: nu profu: ca s'a dilatat. "stanciulescule, nu ti'e frig in tricou?" "nu.." "esti in calduri?" elev: doam'profesoara, da' un preot celibatar avea voie sa aiba copii? profa de istorie: ce sunteti voi asa interesati de ce facea popa in timpul sau liber? fosta profa de religie: Canalul Prima e plin cu tampenii. Va uitati la Mondenii? toti: daaa profa: nu e de nasul unui elev al colegiului Traian. vlad: tot colegiul traian se uita profa.. profa de franca: "trebuie sa invatati sa lucrati in echipa. daca vine un alt elev, de la alta clasa, sa agreseze pe cineva de aici..." bogdan: "sarim toti pe el!" profa de romana: "ce faci Arlette cu compasul la ora de romana? desenezi Cetatea Neamtu cu el?" mada: "sobieski era suparacios." "apar conflicte interioare intre Nica si capre..." profu de mate: ce faci raveanule la scoala cu 3 zile inainte de nationala la mate? ia sa nu te mai prind..voua, astia ceilalti, vi se pare normal ca un profesor sa se roage de elevii lui sa chiuleasca? |
|||
13 Nov 2010, 02:51
|||
|
|||
Faze dure de pe la clasã ºi perle ? Pff. Am o grãmadã. Sute. Mii. ªi toate scrise într-o agendã pe undeva. Hmm.. Ia sã vedem. Dacã aveþi chef sã râdeþi ªI timp sã citiþi.. :
Ora de istorie ● Proful: ªi s-ar putea ca bãrbatul sã spunã "Eu sunt capul familiei!". Eu: ªi atunci femeia o sã-i tragã o cratiþã-n cap, nu? Proful: Domniºoarã, eºti vulgarã ºi violentã! ● Proful: Pãi care pãstor? Nico: Iisus Hristos. Proful: ªi noi ce suntem? Nico: ...Oi. Proful: Aºa. Hm-hm. Vorbeºte în numele Domnului. ● Nico: Domn-profesor.. cum puteai sã pleci din þarã în timpul regimului comunist? Cretzu: Sãreai gardul. ● Proful: Vlahii balcanici întemeiazã Statul.. Valen: ..pe scaun. ● Proful: De ce scrii "Vlad Þepeº" cu "þ" mic? De scorpie sau de fraierã? ● Proful: Nicoleto! Am zis "Deceneu" nu "De ce eu". ● Proful: Care a fost ultima idee? Alex: Prima! ● Proful: Aºa, scrieþi cu liniuþe, ca la pomelnic pentru bisericã.. ● Erin: Ce sadic sunteþi. Proful: Haide, zi lecþia. Erin: Aveþi milã! Proful: Pãi mi-ai zis cã-s sadic. ● Proful: Dacã vã uitaþi la hartã, o sã vedeþi cã e pe undeva prin centru, adicã unde e ruptã harta. ● Proful: ªi putea sã spunã: "Dom'le, am o întrebare! Cã na, tata nu mã strigã Ion!". ● Proful: Aº vrea sã vã citesc ceva. Bibi: Toatã ora, dacã se poate! ● Proful: Don-ºoarã, nu te uita la mine. Scrie! Bibi: Sunteþi frumos. Proful: ªi sunt ºi însurat. ● Alina: Era o metaforã.. Proful: Aaa, era o metaforã, am înþeles.. ªi unde ai învãþat tu prostiile astea? ● Noi: Domn'profesor, da' la ce se gândea "Gânditorul" ãsta? Proful: La cum s-o facã pe nevastã-sa sã tacã. Ora de fizicã ● Profa: Hai, zi. Bibi: Nu, cã e o prostie. Profa: ªi ce dacã? Mai râdem ºi noi cã uite n-am mai fpcut asta de cinci minute! ● Profa: Bããi, nu mai râdeþi cã vã omor! ● Profa: Nu vreþi sã mutãm tablele mai sus? Oana: Cum adicã "mai sus"? O.o ● Profa: Titlu de lecþie! nico: Dar e prima orã din an.. Profa: Daa, îmi pare bine cã ne-am RE-cunoscut, bla bla bla. Hai sã trecem la lecþie. ● Profa: Hai, mã, cã nu te umilesc.. Pot sã râd de tine ºi sã-þi pun un 3, dar mai mult nu. Cretzu: Mercurul e cel mai bun pentru cã.. ãã.. din câte ºtiam.. ãã.. dacã spargi un termometru cu mercur.. ãã.. nu ºtiu ce se întâmplã. ● Profa: Cum cãutãm ceva? Erin: Dãm "sãrci" pe "goagãl". Profa: Exact! "Gugãlim"! ● Profa: Deci.. gata! Temã nefãcutã! Toþi! Erin: Pãi dacã nu ne-þi dat voie sã dãm "sãrci" pe "goagãl". ● Profa: La ce temperaturã fierbe alcoolul? Cretzu: La.. ohohoooo!! ● Profa: ªi o sã obþinem apã cu temperatura de 20 de grade. Eu: Adicã apã cãlduþã! Ora de tehnologie ● Proful: Fetele, ce conferinþã aveþi voi acolo? Eu: Pãi îi explicam colegei mele diferenþa dintre mine ºi proasta de ea! Proful: O.o Aaa, S.F.'uri.. ● Proful: Voi vacanþa asta aþi cam.. Sarina: Luat-o pe arãturã!! Pauze ● Sarina: Tu, stai acolo pânã îþi zic eu. Eu: Da' tu mã þii aici pânã mâine dimineaþã. Sarina: Da, da, tu respirã acolo pânã una, alta.. ● Eu: Ooo, domn'profesooor.. Cris: Bulangiule. O.o ● DeYa: Alinaa! nu te da la bãieþeii mei!! ● Bibi: Cine ºi-a scris exerciþiul 7? Alex: 7? Ce-i ãla 7? O.o ● Alina: Suntem chit acum. Chiar dacã mai trebuie sã-þi dau un penar în cap, dar asta se rezolvã repede.. CAPUL!! ● Cretzu: Aoleeeeuu!! ªarpelee!! Mã omoarãã!! ● Sarina: Þie þi se cam rupe aºa, de felul tãu, nu? ● Cretzu: Care profã e de serviciu azi? Eu: Aia de desen. Cretzu: Yuuuuhuu!! Hai la bulãnealããã!! Ah, da' mai încet, cã mã doare picioru'.. Ora de biologie ● Alina: Da' avem un punct din oficiu? Cã eu pe ãla mã bazez. ● Proful: Cum ar trebui sã fie pãdurile? Nico: Curate. Proful: Aºaa.. Cretzu: Asfaltate.. 8B la film ● Cretzu: Îþi pui centura ca sã nu sari pe mine? ● Sarina: Da' n-a zis nimic vulgar! Eu: În primul rând, cã tot ce zice Vasi e vulgar. Vasi: Fiþ-ar vulgaritatea mã-tii!! Eu: Vezi ? ● Sarina: Nu ami tac ciorile astea.. Muri-v-ar ciocurile sã vã moarã! ● Cretzu: Prezervativul Red'Bull. Eu: Îþi dã ariiiipi. ● Sarina: Atenþie! Pericol de frecare a mentei în aceastã zonã! Eu: Adicã aiciiii!!! Unde e 8B-uuuu'!! Vasi: Da' eu n-am mentã. O.o Ora de limba ºi litaratura românã ● Profa: Dar cuvântul "cãsãtorie" la ce vã duce cu gândul? DeYa: Divorþ!! ªi mai sunt o mulþime dar o sã le scriu altã datã. Plus cã pânã sãptãmâna viitoare o sã mai am vreo 50 pe puþin. O.o ªi unele nu le-am pus cã trebuia cenzurat mult.. Ah.. ºi.. cea mai recentã, cea mai tare, cea mai G-E-N-I-A-L-Ã.. : Eu: Cine nu-i cuminte "cautã steluþa"! Alina: Stai, Cosmina, "mâncãm", ce eºti tâmpitã-aºa..? :-S [Cine ºtie cunoaºte. ] You run. I con.
Tiger don't change their stripes.
|
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|