Mai in gluma mai in serios!!!:)
|
22 Jun 2010, 18:23
|||
|
|||
Sam,asemanator cu al doilea, eu stiam ceva de genul
Doua vaci pasteau apa minerala in desert.Deodata una spune: -Apropo de lapte, cat e ceasul? cealalta scoate un termometru din buzunar si spune: -Miercuri Bell, il ador pe ala cu Cleopatra ![]() |
|||
22 Jun 2010, 18:29
|||
|
|||
Altele:
Purcelushul super`agresiv, la restaurant, catre chelner: - Aici se primesc comenzi? - Da! - SEZI! - Cum se sinucide un melc? - Se uita in priza! Stiti de ce au elefantii ochii rosii? - ???? Ca sa se ascunda in cires ... . Ati vazut vreodata elefanti in cires ? - ???? Ati vazut ce bine se ascund ... Elefanti zboara cu urechile. -Ati vazut vreun elefant zburand? ???? Concluzie: zboara foarte repede. Merge Bula la posta si ii spune postasului -Nu va suparati, astept o scrisoare! -Nu ma supar, asteptati! ![]() "And so I'll be reborn like the fire bird from ashes!" "Wit beyond meansure is man's greatest treasure!" ![]() |
|||
22 Jun 2010, 18:31
|||
|
|||
is funny toate
le stiam acum, va intreb si eu: De ce da cainele din coada? Ca sa nu dea coada din caine si inca una pentru cunoscatori: Ce e galben cu doua dungi negre? ![]() ![]() |
|||
22 Jun 2010, 18:34
|||
|
|||
O lamaie cu bretele =)))
O stiu.. ![]() You run. I con.
Tiger don't change their stripes.
|
|||
22 Jun 2010, 18:36
|||
|
|||
Isabella Luminita Carter Wrote:O lamaie cu bretele =)))cand am zis pentru cunoscatori ma refeream la cineva anume dar, mere si asa ![]() |
|||
22 Jun 2010, 18:42
|||
|
|||
Era o faza faina..
Un barbat uitandu-se-n oglinda: ''Figaro-n sus, figaro-n jos.. Eu sunt cel mai frumos!'' Un alt barbat din camera alaturata: ''Nu te lua dupa oglinda ca e aburita..'' =)) You run. I con.
|
|||
22 Jun 2010, 18:44
|||
|
|||
si'a intrat in rol deschizatoarea de pagini
![]() |
|||
22 Jun 2010, 18:56
|||
|
|||
Ah, multumesc, multumesc. ; ))
Dar.. aa.. nu fac plecaciuni. You run. I con.
|
|||
22 Jun 2010, 19:00
|||
|
|||
Cica erau doi soldati nemti in timpul celui de al doilea razboi mondial. Au capturat ei un evreu si se gandesc sa-l manance. Aprind soldatii focul, pun ceva cartofi in foc (fara folie de aluminiu ca nu se inventase pe atunci), il pun pe evreu pe protap si il invart incet, incet. Unul din soldati are nevoie sa mearga la toaleta, asa ca ii zice celuilalt sa il invarta pe evreu incet, incet, celalalt aproba. Se intoarce soldatul si incepe a striga: - Mai idiotule, nu ti-am zis sa il intorci incet, sa se coaca bine? Celalalt soldat raspunde: - Da de unde mai atata bucurie? A trebuit sa il invart repede, ca nenorocitul se apucase sa ne manance cartofii inainte de a muri.
and the crashes are heavy for a sinner like me ~
![]() ![]() You're too pretty for your own good. That's why you destroy everything you touch. Love you, Bells.
|
|||
22 Jun 2010, 19:16
|||
|
|||
Care este adresa de e-mail a lui Chuck Norris?
R: <a href="mailto:yahoo@chucknorris.com">yahoo@chucknorris.com Ce fac francezii dupa ce castiga campionatul mondial? R: - Opresc Playstation-ul!!! Un tip se duce într-un restaurant ºi o întreabã pe ospãtãriþã: − Ce îmi recomandaþi astãzi? − Ciorba, spune ea, dar domnul de lîngã dv. a luat ultima porþie. − Bine, atunci voi bea doar o cafea. În timp ce aºtepta cafeaua, îl vede pe cel de lîngã el cã terminase de mîncat, dar în faþa lui mai era o farfurie neatinsã de ciorba. Astfel cã îl întreabã: − Scuze, mai mîncaþi porþia aia? − Nu, vã rog, serviþi-vã! Astfel, tipul nostru se apucã bucuros sã înfulece. Cînd ajunge pe la jumãtatea farfuriei, gãseºte un ºoarece mort în mijlocul mîncãrii. La vederea lui, i se face greaþã ºi vomitã toata ciorba înapoi în farfurie. Tipul de lîngã el zice: − Da, tot numai pînã acolo am ajuns ºi eu! ![]() I see nothing in your eyes, and the more I see the less I like. I know nothing of your kind, and I won't reveal your evil mind. Is it over yet? I can't win. |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|