Summer
|
22 Jun 2010, 19:24
|||
|
|||
A venit vara in sfarsit(cu toate ca eu inca n-am terminat scoala)
Ce faceti vara asta?Mare,munte sau poate strainatete? Faceti o lista cu 10 lucruri pe care vreti sa le faceti neaparat vara asta iar in septembrie veti posta concluziile.Incep eu: 1.Sa merg muult la plaja si sa fie cald 2.Sa fac mai mult sport/jogging 3.Sa stau cu prietenii mei 4.Sa stau treaza pana tarziu 5.Sa intalnesc pe cineva... 6.Sa facem o gramadaaa de party-uri! 7.Sa-mi iau bicicleta 8.Sa ma distrez maxim 9.Sa merg des la cumparatuuri(am ramas fara lucururi de spus) 10.Sa fac surf ![]() |
|||
22 Jun 2010, 19:28
|||
|
|||
1. Sa merg la plaja
2. Sa ies cu rolele 3. Sa fiu cu baiatul pe care il plac 4. Sa ies in oras cat mai des 5. Sa ma imbat o data [ niciodata nu am reusit ] 6. Sa ma distrez 7. Sa stau cat mai mult timp cu prietenii mei 8. Sa ies cu colegii 9. Sa ma uit la multe filme [ horror ] 10. Sa il ud cu bere pe frate'miu ![]() - Bella Emily Rose - There's a white moon hanging in the southern sky, under the sun rising in the east, but the west wind sings for me. ![]() I love you , Dess. |
|||
22 Jun 2010, 19:30
|||
|
|||
1.Sa merg la tara
2.sa merg la mare/munte 3.sa intru la liceul la care vreau 4.Sa citesc twilight 5.Sa citesc Gossip Girl 6.Sa ies in oras cu prietenii si cu fostii colegi de scoala 7.Sa'mi termin ficurile 8.Sa invat melodii noi la chitara 9.Sa clarific totul cu prietenul meu 10.Sa ma distrez cat mai mult si cat mai bine ![]() |
|||
22 Jun 2010, 19:50
|||
|
|||
1. Sa merg la mareee..
2. Sa ma intalnesc cu.. cineva. ![]() 3. Toata familia in masina si plecam pe la munte.. 4. Sa ma distrez la nunta lui var'miu.. [ ai dat de belea, varu' ] 5. Sa o dau pe Jenna la dresaj.. [ vezi ca vine, Petrone.. ] 6. Sa ies mai mult cu colegii.. [ 8B rullz !! ] 7. Sa ma contrazic cu Ady.. [ asta nu va fi greu ] 8. Sa stau pana dimineata cu Mery.. 9. Sa nu termin ''P.S. - Te Iubesc''.. 10. Sa fie o vara de neuitat. ![]() You run. I con.
Tiger don't change their stripes.
|
|||
22 Jun 2010, 19:56
|||
|
|||
1.Sa-i dau un pumn lui D. pentru ce mi-a facut.
2.Sa merg la mare. ![]() 3.Sa ma plimb macar odata , toata ziua , prin padurea de pini ( stau la 2 pasi de ea ) 4.Sa citesc mai multe carti 5.Sa implinesc odata si odata 13 ani. 6.Sa ma distrez . 7.Sa scriu tema infernala la mate. (1200 de ex. ) 8.Imi fac o promisiune sa nu mai adorm la 2 noaptea. 9.Sa ma plimb iar cu ATV-ul pe deal. 10. Sa-mi fac prieteni noi. ![]() ![]() I see nothing in your eyes, and the more I see the less I like. I know nothing of your kind, and I won't reveal your evil mind. Is it over yet? I can't win. |
|||
22 Jun 2010, 21:38
|||
|
|||
1. Sa stau cat mai mult cu prietena mea din Canada, care vine doar vara
2. Sa ies cu prietenii si colegii in oras 3. Sa citesc "Pe aripile vantului" [ce lunga e cartea aia o.O] 4. Sa merg la mare 5. Sa merg la bunici 6. Sa merg la Satu Mare 7. Sa urc a doua oara Raraul pe jos, inclusiv Pietrele 8. Sa fac panarama de cativa idioti 9. Sa imi fac prieteni noi cat mai multi 10. Sa intru la liceu [cred ca asta trebuia pusa prima ![]() |
|||
22 Jun 2010, 21:45
|||
|
|||
Ah .. mai trebuia un lucru in plus pe lista.
~ Sa citesc cat mai multe carti , care sa imi placa Printre care " Dear John " ![]() - Bella Emily Rose - There's a white moon hanging in the southern sky, under the sun rising in the east, but the west wind sings for me. ![]() I love you , Dess. |
|||
22 Jun 2010, 22:33
|||
|
|||
Bell Evans Wrote:3. Sa citesc "Pe aripile vantului" [ce lunga e cartea aia o.O] Merita citita
and the crashes are heavy for a sinner like me ~
![]() ![]() You're too pretty for your own good. That's why you destroy everything you touch. Love you, Bells.
|
|||
22 Jun 2010, 23:08
|||
|
|||
1.Sa merg in Belgia la tatal meu 2.Sa invat cat mai multa Japoneza 3.Sa citesc cat mai multe carti 4.Ca majoratul prietenului meu sa fie super 5.Sa fac o noaptea alba 6.Sa merg cu gasca in excursie 7.Sa imi fac prieteni noi 8 Sa merg la bazin sa inot sau la piscina 9.Sa merg la mare{desi nu cred} 10.Ca tot ce am spus mai sus sa fie cele mai tari lucruri pe care le-am facut in viata mea. ![]() |
|||
23 Jun 2010, 12:07
|||
|
|||
1. Campionatul Mondial 2010 - Argentina !
2. Plajã! 3. Prieteni! 4. Liberty Parade... 5. Club-uri 6. Fotbal 24 din 24 dacã se poate. 7. Caterincã... 8. Plecatul la þarã. 9. Agãþ cât mai multe fete... 10. Mã plimb de bezmetic noaptea pe strãzi. Nu sunt într-o anumitã ordinea... Aºa mi-au venit în minte. ![]() I'll be back one day ! ![]() |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|