Cand se lasa noaptea
|
18 Jun 2010, 15:05
|||
|
|||
my god o.O
mi'a picat fata fiul lui foarte tare capitolul next next |
|||
20 Jun 2010, 17:32
|||
|
|||
Hey Sophi!!!!!
![]() Sa nu spui ca nu am trrecut pe aici!!!! ![]() Atii doar ca sunt fanuul tau nr.1!!!!!! I loooveeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee it !!!!!! ![]() Astept next-ul!!!! ![]() Totul este ceea ce pare dar nimic nu seamana!!
![]() |
|||
22 Jun 2010, 09:02
|||
|
|||
Cand vine nextul?
and the crashes are heavy for a sinner like me ~
![]() ![]() You're too pretty for your own good. That's why you destroy everything you touch. Love you, Bells.
|
|||
22 Jun 2010, 09:05
|||
|
|||
Sophy
Te facem scriitoare Ma bucur ca ai postat , desi esti ocupata - Bella Emily Rose - There's a white moon hanging in the southern sky, under the sun rising in the east, but the west wind sings for me. ![]() I love you , Dess. |
|||
23 Jun 2010, 18:17
|||
|
|||
deci, multumesc pentru incurajari
stiu ca in ultimul timp imi e cam greu sa scriu, dar acum am ceva inspiratie si pun nextul app, capitolul asta e pentru sorrrmea[ea m-a obligat sa-i dedic un capitol asa ca ii dedic capitolul cu ghinion ] Capitolul XIII
Inapoi in timp Deci, sa recapitulam, tot ce mi-a zis Michelle pana acum, cum ca eu as fi Filip, un vampir care a murit si apoi s-a reincarnat, nu mai e adevarat. Falsele amintiri pe care credeam ca le am au o explicatie complet logica, iar faptul ca din punct de vedere fizic seman perfect cu acel Filip are o explicatie si mai logica, dar inca ma simt putin ciudat sa aflu ca tatal meu era un vampir dornic de razbunare. Michelle parea dstul de surprinsa sa afle ca el era tatal meu. Pun pariu ca era indragostita de el atunci cum este indragostita si de mine acum, doar pentru ca a crezut ca eram el. Viata mea a luat o intorsura foarte ciudata. "-Deci voi doua v-ati intalnit acum 25 de ani?" "-Da, eu si Filip l-am urmarit pe Serghey pana undeva in apropiere de aici, dar eram foarte obositi si a trebuit sa dormim." "-Dar eu stiam ca poti rezista mult fara sa dormi." Am intervenit eu imediat. Uneori aveam mania asta sa despic firul in patru si sa obtin si cel mai mic detaliu posibil. "-Da, asa este, dar nici unul dintre noi nu mai mancase de o luna, si era mai greu sa ramanem trezi, in plus instinctele noastre de vampiri incepeau sa iasa la iveala pentru prima data, asa ca meregeam prin paduri casa nu facem ceva ce vom fi regretat." Vocea ei tremura in timp ce povestea. Nu cred ca i-a fost usor. "Ne era frica sa nu intalnim pe cineva si sa il macelarim. Atunci am intalnit-o pe mama ta. Mergea singura prin padurea din spatele casei." Tipic pentru mama, mereu ii place sa se plimbe si sa faca drumetii singura pe timp de noapte." Filip aproape a atacat-o dar si-a dat seama ca nu poate sa faca asa ceva. A lasat-o in pace" Tipic pentru el, am auzit ca era un tip de treaba, daca n-ar fi fost, eu n-as fi trait. Michelle vru sa continue dar mama o intrerupse. "-Atunci mi-au spus ca sunt vampiri. M-am speriat foarte tare cand mi-au spus asta, dar mai mult ma speria felul in care se uitau amundoi la mine. Parca erau obsedati." Zice mama zambind si sorbind din cea de-a doua ceasca de cafea. "-Pai si cum ai scapat fara sa devii masa lor?" Am glumit eu, dar se pale ca lui Michelle nu i-a priit gluma mea caci s-a uitat destul de urat la mine. "-Nu a fost nevoie de prea multe ca sa scap" Continua mama incercad sa faca uitata gluma de prost gust. "A trebuit un cutit si doua pahare" Zise ea in timp ce imi arata cicatricile de pe mana ei. "-Ai fost ca o mana cereasca pentru noi. Daca nu ai fi fost tu, probabil ne-am fi pierdut mintile si ne-am fi omorat intre noi." Zise Michelle recunoscatoare." Si iti mai zic ceva, dar fara sa te superi, ai cel mai delicios sange din lume." Si mama si Michelle incep sa rada, vorbind despre sange ca despre o noua reteta de spaghete cu smantana. Desi, trebuie sa recunosc ca felul lor de a vorbi speria si dracii din mine, nu ma puteam abtine din ras. "-Apoi, Michelle si Filip au mai stat o vreme la mine si am devenit prieteni foarte buni." Continua mama dupa o buna vreme in care doar a ras. "-Dar eu tot nu inteleg ceva. Cum poate un vampir sa fie tatal meu?" Am intrebat eu. Stiu ca sunt putin nedumerit si asta e intrebarea la care astept raspuns de cateva ore, dar nu puteam macar o data sa tac din gura. Am zis asta fara sa imi dau seama ca pe Michelle o enerveaza toata povestea asta. O cunosc prea bine ca sa realizez ca e foarte suparata pentru ca s-a inselat in privinta mea. Cred totusi ca e mult mai suparata pentru ca Filip si mama.... "-Vampirii sunt la fel ca oamenii" Zice Michelle uitandu-se urat la mine. "Singura diferenta este ca ei sunt blestemati sa fie creaturi ale noptii, sa se hraneasca cu sange si sa nu imbatraneasca niciodata" Continua ea cu un ton nu prea prietenos. Mama are ea un al saselea simt si mereu isi da seama cand ceva nu e in regula, dar pacat ca eu nu am mostenit nici macar un pic din calitatile ei. Vroiam sa inteleg de ce ea nu era de acord si respingea cu vehementa posibilitatea ca Filip sa se fi reincarnat in mine. Eu nu eram blestemat. Adica puteam sa ies la lumina Soarelui, cu siguranta imbatraneam si cartofii prajiti erau mancarea mea preferata. Nu inteleg care e diferenta. Inca o data cel de-al saselea simt al mamei a intrat in functiune. "-Mai vreti sa va aduc ceva?" Intreaba ea pentru a ne intrerupe. "-Nu, multumesc" A zis Michelle desi nu prea avea rost, mama oricum nu avea ce vroia Michelle. Am tacut din gura, nu vroiam sa mai deschid vreun subiect care ar putea s-o supere. "-Si, mai povestiti-mi ce s-a intamplat cand v-ati cunoscut." Am schimbat eu subiectul. "-Pai, Filip si Michelle au stat aici cam un an." A raspuns mama." A fost un an foarte frumos. Stateam toata noaptea treaza impreuna cu ei si mai tii minte cand am speriat-o pe baba de peste drum?" Intreaba mama razand. Michelle rade si ea si continua povestea. "-Cum sa uit asa ceva? Aia a fost cea mai frumoasa farsa pe care am facut-o cuiva... si singura in 400 de ani" Spune Michelle razand. Acum este aproape ora doua dupamiaza. Pana acum mama si Michelle au povestit tot ce au facut in anul in care au fost impreuna si nu stiu cum discutia a luat o intorsura neastepata: iar vorbeau despre prima mea iubita de la doisprezece ani. Vroiam sa le intrerup dar eram prea obosit ca sa mai si gandesc. Tot ce imi venea in minte era un pui de somn. Opusul iubirii e indiferenta, nu ura. Daca ma urasti, inseamna ca inca iti mai pasa
de mine si ca eu pot sa te modelez cum vreau. ![]() |
|||
23 Jun 2010, 18:21
|||
|
|||
Sophy Wrote:Acum este aproape ora doua dupamiaza. Pana acum mama si Michelle au povestit tot ce au facut in anul in care au fost impreuna si nu stiu cum discutia a luat o intorsura neastepata: iar vorbeau despre prima mea iubita de la doisprezece ani. Penala faza Si sa pui de acum incolo capitolele mai repede
and the crashes are heavy for a sinner like me ~
![]() ![]() You're too pretty for your own good. That's why you destroy everything you touch. Love you, Bells.
|
|||
23 Jun 2010, 18:26
|||
|
|||
dedicatie? vai, nu trebuia
ghinion asta chiar nu trebuia imi place mult capitolul, si, sper sa nu gaseasca nimeni greseli, ca doar eu am stat si l'am corectat bine ca nu m'ai pus sa schimb si cu diacritice saracul X, el e cam in plus in toata situatia ma'sa si Michelle vorbesc, si el sta ca...sta si asculta ![]() |
|||
23 Jun 2010, 18:27
|||
|
|||
Super capitolul Deci Filip e tatal lui X
Si imi place cum mama lui povesteste cum i-a intalnit si despre nu stiu ce farsa...=)) Quote: Eu nu eram blestemat. Adica puteam sa ies la lumina Soarelui, cu siguranta imbatraneam si cartofii prajiti erau mancarea mea preferata. Imi place faza asta Next > ![]() ![]() I see nothing in your eyes, and the more I see the less I like. I know nothing of your kind, and I won't reveal your evil mind. Is it over yet? I can't win. |
|||
23 Jun 2010, 18:43
|||
|
|||
oo sophia
vampir mort si reincarnat chiar imi place cum se schimba povestea next |
|||
23 Jun 2010, 23:05
|||
|
|||
deci, mersi pentru incurajari
dar nu prea stiu cand o sa mai pun un next pe aici pentru ca nu prea stiu ce sa se mai intample in continuare am doua vriante posibile dar nu stiu pe care s-o aleg ma mai gandesc voi ce ati vra sa se intample mai departe? ajutatima please Opusul iubirii e indiferenta, nu ura. Daca ma urasti, inseamna ca inca iti mai pasa
de mine si ca eu pot sa te modelez cum vreau. ![]() |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|
Possibly Related Threads… | |||||
Thread | Author | Replies | Views | Last Post | |
Cand melodia creaza versuri | Ema Snow | 6 | 2,313 |
11 Dec 2010, 15:59 Last Post: Ema Snow |
|
Cand Gheata se Sparge... | Isabella River | 119 | 23,759 |
22 Jun 2010, 16:11 Last Post: Bella Emily Rose |
|