some love
|
24 Jun 2010, 09:34
|||
|
|||
eu una sunt de acord cu Sophia, prietenii sunt mult mai importanti decat iubitii/iubitele pentru ca un iubit'o iubita nu il/o pastrezi toata viata, dar prieteni nu mai gasesti atat de usor
dar depinde si de persona, si, sunt de acord Raiz, cu iubitul/iubita trebuie sa fii mai intai prieten foarte bun, asa cum s'a intamplat in cazul meu dar, depinde foarte mult de fiecare persoana, si cat de apropiat iti e prietenul/prietena pentru care ar trebui sa te dai la o parte ![]() |
|||
24 Jun 2010, 10:18
|||
|
|||
Alice Morris Wrote:pentru ca un iubit'o iubita nu il/o pastrezi toata viata Si de ce nu ? Plus ca e mai usor sa-ti faci alti prieteni decat alt/a iubit/a. |
|||
24 Jun 2010, 10:26
|||
|
|||
dar daca stam si ne gandim, un prieten bun e foarte greu de gasit, asa ca atunci cand il gasim ar trebui sa facem tot posibilul sa il pastram.
cat despre un iubit, nu poti fi sigur ca va fi mereu acolo, ca la un momentat se va ajunge la casatorie si veti trai toata viata fericiti pana la adanci batraneti la un momentad sunt sigura ca voi gasi si o astefel de persoana dar pana atunci vreau sa am cat mai multi prieteni adevarati in care sa am incredere 1000% Acum cred ca noua mea deviza e "No boyfriend, no problem" Opusul iubirii e indiferenta, nu ura. Daca ma urasti, inseamna ca inca iti mai pasa
de mine si ca eu pot sa te modelez cum vreau. ![]() |
|||
24 Jun 2010, 12:22
|||
|
|||
Raizen Isildur Wrote:Si de ce nu ?pai, in primul rand eu am doar 14 ani si nu o sa pastrez un iubit la nesfarsit EDIT:cred ca e usor sa'ti faci prieteni, dar cineva care te cunoaaste din cap pana'n picioare, si tu il cunosti la fel, si ti'e mai apropiat decat o sora sau un frate, si ai incredere 100% in el, mai rar gasesti eu in cei 14 ani ai mei, nu am decat 1 BFF, si inca 3 prietne foarte bune ![]() |
|||
24 Jun 2010, 17:34
|||
|
|||
Mda...e usor sa iti faci prieteni.Eu ma pricep la asta.Dar nu si cand cunosti pe cineva de 8 ani Adica...unori mi-a fost si sora,si mama si...ma rog.
Partea ciudata ca uneori sunt de acord cu Raiz >.< adica frate...iubitul/iubita trebuie sa iti fie cel mai bun prieten ![]() Adica e ciudat...pana mai ieri eram ca si doua surori,iar acum se comporta naspa Si chestie ca...e pur si simplu ridicol ![]() ![]() ![]() |
|||
24 Jun 2010, 17:39
|||
|
|||
si eu sunt de acord, iubitul/iubita trebuie sati fie si cel mai bun prieten
si, colegele mele, uneori isi spun una alteia "sotia mea" sau "ubita mea" ce dor imi e de atmosfera de la scoala si daca prietena ta se comporta ciudat cu tine doar pentru ca baiatul respectiv a venit in vizita, inseamna ca nu vrea sa fie ceva intre tine si el, si daca tu spui ca poti sa fii doar prietena cu el, cred ca artrebui sa'i explici si prietenei tale treaba asta ![]() |
|||
24 Jun 2010, 18:39
|||
|
|||
Asta e faza...nu ma asculta Si mai nou e fooooarte ironica...si-mi vine sa-i dau trei o.O
![]() ![]() |
|||
28 Jun 2010, 17:39
|||
|
|||
La chestia cu prietenii....mie mi-au trebuit 7 ani de prietenie cu Anna...si tot nu ne stim PERFECT PERFECT
Deci un prieten....ia mult sa-ti faci... La un iubit...ce-i drept..il cunosti MULT mai repede decat un prieten...cel putin eu il cunosc pe iubitul meu perfect si el pe mine inca din a3a luna de cand suntem impreuna P.S. Am implinit pe 19.06.2010 un an cu prieenul meu ![]() ![]() Am mers cu el in Grecia...si mi-a dat o verigheta si m-a intrebat daca vreau sa ma casatoresc cu el 8-> si am zisca da....si eram pe plaja ...si ne imbratisam pe nisip si ne plimbam pe malul marii 8-> A fost minunat ...si de neuitat ![]() Si s-a pus in genunchi si mi-a pupat mana ![]() Puiul de el ![]() |
|||
28 Jun 2010, 18:11
|||
|
|||
mama mia.........
ce romantic cat as vrea si eu un tip asa ![]() cat noroc poti sa ai..... esti cea mai norocoasa tipa de pe tot forumu sal pastrezi! si sa va iubiti mult in continuare Opusul iubirii e indiferenta, nu ura. Daca ma urasti, inseamna ca inca iti mai pasa
de mine si ca eu pot sa te modelez cum vreau. ![]() |
|||
28 Jun 2010, 18:54
|||
|
|||
Woow !
Felicitari , Ada Esti cea mai norocoasa persoana Iubiti'va mult > ![]() - Bella Emily Rose - There's a white moon hanging in the southern sky, under the sun rising in the east, but the west wind sings for me. ![]() I love you , Dess. |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|