Casatorii
|
24 Jun 2010, 12:37
|||
|
|||
haide Iss
scrie la propria nunta dar stati asa..rochia de mireasa o are cineva salvata in calculator? Iss, pune si rochia in post |
|||
24 Jun 2010, 17:42
|||
|
|||
mirele nu ar trebui sa vada rochia inainte de nunta
deci, fara rochie ![]() |
|||
25 Jun 2010, 22:13
|||
|
|||
mmda, Al, cred ca era mai bine cu rochie
tot aia deci, mirele e plecat nasul nu are inspiratie nasa a scris o data cred ca vin la rand domnisoarele de onoare deci, cn continua amaratul ala de RPG? |
|||
25 Jun 2010, 22:16
|||
|
|||
Ah , pai as scrie eu , dar nu inteleg cu ce ar contribui domnisoarele de onoare? Sa descriu aranjamentele , lacul , apusul de soare , conversatii?
![]() Serios acum , faceti o treaba buna acolo ![]() ![]() I see nothing in your eyes, and the more I see the less I like. I know nothing of your kind, and I won't reveal your evil mind. Is it over yet? I can't win. |
|||
25 Jun 2010, 22:17
|||
|
|||
Aly, nu prea are rost.
![]() Matt m-a corupt acum doua zile pe mess si a vazut rochia. ![]() ![]() ![]() You run. I con.
Tiger don't change their stripes.
|
|||
25 Jun 2010, 22:18
|||
|
|||
helena, tu nu ai scris nimic, nu??
poti sa scri si tu ceva informatii despre rochiile domnisoarelor inca nu avem..dar am pregatite buchetele si florile de pus in par daar..inca nu avem costumele..scrie si tu ceva gen..cum arata castelul, ca astepti nunta, inspira'te din ce am scris si noi inainte si Iss, puteam sa jur ca Matt a vazut rochia mi'ai confirmat indoiala.. |
|||
25 Jun 2010, 22:21
|||
|
|||
Nup , nu am scris inca
Cred ca ma apuc in seara asta si daca il termin , il postez , daca nu , maine Ce miri moderni Carora nu le pasa de superstitii ![]() ![]() I see nothing in your eyes, and the more I see the less I like. I know nothing of your kind, and I won't reveal your evil mind. Is it over yet? I can't win. |
|||
25 Jun 2010, 22:24
|||
|
|||
cred ca Matt innebunea acolo, nu Iss??
vroia sa vada rochia asa..pai, prima superstitie s'a dus mai folosim chestia cu "ceva vechi, ceva albastru si ceva imprumutat"? eu iti dau ceva albastru, si imprumutat |
|||
25 Jun 2010, 22:31
|||
|
|||
pai, stiti ca era traditia aia cu jartiera, si sa fie schimbata de pe un picior pe altul? ar fi funny sa vedem ce parere au mirii sau ma rog mireasa
![]() |
|||
25 Jun 2010, 22:35
|||
|
|||
Eu nu am nimic impotriva.
Dar, sincer, acum v-ati gasit si voi.. cand Matt a plecat.. ![]() You run. I con.
Tiger don't change their stripes.
|
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|
Possibly Related Threads… | |||||
Thread | Author | Replies | Views | Last Post | |
Casatorii II | Isabella River | 52 | 7,899 |
01 Jan 2012, 22:39 Last Post: Agnes Marie Lovel |