Personajul preferat
|
26 Jun 2010, 11:05
|||
|
|||
mie imi place de Snape,de Voldy,Bellatrix, ... viperini in mare parte , a si Sirius ... majoritatea Devoratori dar si cei mai buni gen Lily sau Narcissa
dar cel mai mult Snape ... nu Voldy,nu Bellatrix a , si Ginny , acum cred ca e ea pe primul loc ... la fete ![]() Nu faceti power-play cu personajul meu |
|||
05 Jul 2010, 21:54
|||
|
|||
mie imi place de harry potter,hermione granger,bellatrix lestrange,fred wheasley,etc. Nu-l suport pe Snape!
|
|||
31 Jul 2010, 18:21
|||
|
|||
Eu ii ador pe gemenii Weasley care is pe primul loc si apoi mai ii Tonks si Bellatrix.
|
|||
03 Aug 2010, 17:16
|||
|
|||
a , si Tonks , Lupin si Hermione cu Harry sunt destul de tari
![]() Nu faceti power-play cu personajul meu |
|||
08 Sep 2010, 17:17
|||
|
|||
Draco... e cel mai egoist copil... si asta e super
|
|||
14 Sep 2010, 14:48
|||
|
|||
personajul meu preferat e Draco Malfoy,iar mai apoi gemenii Weasley
![]() |
|||
16 Sep 2010, 16:42
|||
|
|||
Draco
![]() Hermione e personajul meu preferat 8-> Ador inteligenta si frumusetea ei ![]() ![]() ![]() Nu ezitati ! De la Zonko sa cumparati ! ![]() ~Cercetasii sunt cei mai tari ![]() |
|||
18 Sep 2010, 16:20
|||
|
|||
Sunt deacord cu Ashlyn
O ador pe Hermione si imi place si de Cho Chang ![]() No music = No life! Dacã lumea îþi dã motiv de plîns , atunci tu dã-i motiv sã rîzi din toatã inima!
To be free,to be wild and to be just like a child and if i get lost,i really don't mind,cause i'll be doing just fine... |
|||
18 Sep 2010, 16:22
|||
|
|||
De Cho nu mi-a placut niciodata. Pare a fii un pic bitch
![]() ![]() Nu ezitati ! De la Zonko sa cumparati ! ![]() ~Cercetasii sunt cei mai tari ![]() |
|||
18 Sep 2010, 16:45
|||
|
|||
Nu stiu Mie imi place de ea
![]() dar tot Hermione e the best ![]() No music = No life! Dacã lumea îþi dã motiv de plîns , atunci tu dã-i motiv sã rîzi din toatã inima!
To be free,to be wild and to be just like a child and if i get lost,i really don't mind,cause i'll be doing just fine... |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|