Mai in gluma mai in serios!!!:)
|
25 Jun 2010, 22:02
|||
|
|||
sec ultimul, Helena
Un vanator s-a dus la vanatoare in padure si fara sa-si de-a seama l-a prins noaptea si s-a ratacit. Batea vantul, era frig si ploua iar el, disperat, mergea ca sa se incalzeasca, fara sa mai stie unde se afla. Intr-un tarziu vede undeva o lumina si tot mergand catre ea ajunge la un canton silvic. Bate la usa si apare padurarul: - Te-ai ratacit - spune omul si il pofteste in casa. Este tarziu, ramai aici pana dimineata cand iti arat drumul. Pana atunci stai la masa cu noi, dar avem numai mamaliga cu branza. Vanatorul era obosit si flamand, pentru ca mersese toata ziua fara sa manance. Dupa ce mananca o vreme, intreaba: - Padurarule, pot sa mai iau un pic de mamaliga? Uite, mi-a ramas un pic de branza... Nu trece mult si intreaba din nou: - Padurarule, pot sa mai iau un pic de branza? Uite ca mi-a mai ramas mamaliga... Dupa ce se repeta actiunea cu mamaliga cu branza de mai multe ori, adorm toti in singura camera unde era cald, padurarul cu nevasta in pat si vanatorul pe o saltea pe jos. Dupa miezul noptii se aude urletul unei haite de lupi. Padurarul sare din pat ca ars, se imbraca repede si dispare in noapte. In urma lui ramane o liniste apasatoare. Dupa un timp, vanatorul intreaba in intuneric: - Oare sta mult? - Sta mult, ii raspunde femeia in soapta. - Oare nu ma prinde? intreaba din nou vanatorul. - Nu te prinde mai omule, ca pana iese el in calea lupilor, la capatul paraului, poate sa treaca toata noaptea. - Zici ca nu ma prinde... - Nu te prinde, fii sigur de asta. Hai, curaj! - Atunci, spune vanatorul, ma duc sa mai iau un pic de mamaliga cu branza! Vasile cu Gheorghe la vanatoare. Stau ei ce stau, stau ce stau... la un moment dat vad ei ca se misca o tufa. Pune mana Vasile pe pusca trage un foc spre acea tufa si vede ca nu se mai misca tufa. Zice Gheorge: - Du-te si vezi ce am puscat. Se duce Gheorghe, intra in tufa, il striga Vasile de afara: - Gheorghe, ce am puscat? - Ma Vasile, nu stiu ce ii, da dupa buletin, ii Ion! Doi vanatori isi povestesc pataniile. Unul venit tocmai de la Pol povesteste: -Deci ursul polar era pe urmele mele. Eu fug in zig-tag sa il derutez si deodata el aluneca si eu reusesc sa ma salvez urcandu-ma pe un ghetar inalt. -Doamne, Dumnezeule sa stii ca ai avut mare noroc. Eu as fi facut pe mine de frica! -Bine, bine dar tu pe ce crezi ca a alunecat ursu'?! |
|||
25 Jun 2010, 22:12
|||
|
|||
^Aia din primul banc se gandea la prostii , cand el la mamaliga cu branza?! =)))
I:Cum se incepe reteta de prajitura tiganeasca? R:La inceput se fura 4 oua... Ambasadorul irakian la Naþiunile Unite tocmai a terminat un discurs ºi iese pe hol, unde se întîlneºte cu preºedintele Bush. κi strîng mîinile ºi irakianul zice: − ªtiþi, am ºi eu o întrebare apropo de cultura Americii. − Excelenþã, dacã pot sã vã ajut o sã o fac cu mare plãcere, rãspunde Bush. − Fiul meu se uitã la filmul ãsta, Star Trek, ºi acolo sînt ºi rusi, ºi negri, ºi asiatici, dar niciodatã arabi. La care preºedintele Bush rîde, se apleacã la urechea irakianului ºi-i ºopteºte: − Pãi asta e din cauzã cã acþiunea se petrece în viitor... ![]() I see nothing in your eyes, and the more I see the less I like. I know nothing of your kind, and I won't reveal your evil mind. Is it over yet? I can't win. |
|||
25 Jun 2010, 22:16
|||
|
|||
dap, da el vroia doar mamaliga
Doi tractoristi se pun sa manance. Vine seful si ii intreaba: - De ce nu semanati, ma! Unu dintre ei raspunde: - Pai nu suntem frati! Un taran, mergand pe ogor, vede pe jos un pestisor de aur. Cum se zbatea pestisorul pe uscat, minune mare, incepe sa vorbeasca: - Tarane, fie-ti mila de mine, arunca-ma te rog in balta aia, ca eu sunt regele pestisorilor si ti-oi da tot ce vrei. -... - Te rog frumos, tarane, arunca-ma in apa ca ti-oi da toate bogatiile pamantului! -... - Indura-te tarane, o sa-ti dau cel mai frumos palat din lume sa stai in el! Cu naduf si indesat, taranul nostru puse calcaiul pe pestisor si il strivi in tarana. - Ma, pe cine faci tu taran?! Pe un drum de tara un politist pe motoreta urmareste o caruta si intreaba taranul care statea pe capra: - Domnule nu ti-ai dat seama ca nevasta-ta a cazut din caruta la cativa kilometri de aici?! La care taranul: - Doamne ajuta! Am crezut ca am depasit viteza legala! |
|||
25 Jun 2010, 23:06
|||
|
|||
tot bancuri scurte si seci
Unde te duci? Nu stiu. Tu? Nici eu nu stiu. Atunci hai pe aici cai mai aproape. De ce nu e bine sa mori lunea? Iti merge prost toata saptamana. Americanii urasc doua lucruri: rasistii, si pe negri Care e femininul la tren? Tunel ![]() |
|||
26 Jun 2010, 12:04
|||
|
|||
dura ultima, Al
Patru prietene tinere si frumoase si-au petrecut concediul impreuna la mare, fara barbatii lor. La intoarcere, pe satena au apucat-o remuscarile: - Fetelor, am sa-i povestesc barbatului meu de cate ori l-am inselat in concediu. Bruneta: - Ce idioata! Roscata: - Ce curajoasa! Blonda: - Ce memorie! Culmea timpului: sa pierzi timpu citind bancuri acilea.. Care este diferenta dintre o blonda si o gaina? Gaina are logica ei. Discutie intre doua blonde: - Auzi fata m-a invitat George la majoratul lui. - Ei da ? Si cati ani face ? - De unde vrei sa stiu, ca nu mi-a spus |
|||
26 Jun 2010, 12:09
|||
|
|||
Prea tare prima =]]
De fapt toate sunt faine - Bella Emily Rose - There's a white moon hanging in the southern sky, under the sun rising in the east, but the west wind sings for me. ![]() I love you , Dess. |
|||
26 Jun 2010, 12:21
|||
|
|||
stiu eu culmi
Culmea zborului: sa zbori pe cerul gurii Culmea croitorie 1: sa cosi chiloti pentru fundul marii Culmea croitorie 2:sa intorci pe dos costumul lui Adam Culmea saraciei:sa cumperi mancare de la SH [yaw] Culmea innotului: Cu o mana sa inoti, cu cealalta sa dai din picioare Culmea tramvaiului:sa te depaseasca al doilea vagon Culmea matematicii:sa fii singur si sa te simti in plus Culmea atletismului: sa alergi singur si sa iesi pe locul 2 Culmea ceasului: sa sune ocupat Culmea fotbalului 1: sa deschizi frigiderul si sa strigi: GOOOOOOOOL! Culmea fotbalului 2: la intrarea pe teren sa scrie: "nu calcati spatiul verde" Culmea fotbalului 3: in direct sa fie gol, in reluare bara Culmea zgarceniei; Sa-tzi i-a foc casa si sa dai BIP la pompieri. Culmea paranormalului: Sa-ti ia foc casa si sa-ti dea BIP pompierii. Culmea lenei: sa te scoli la 6 dimineata ca sa ai mai mult timp de stat degeaba. Culmea politetii: Sa-i cedezi locul unei babe pe scaunul electric. Culmea parazitismului:sa aiba puricii paduchi Culmea orei exacte: sa pui ceasul dupa radio si sal uiti acolo Culmea melancoliei: sa cazi pe ganduri si sati rupi mana Culmea yoga: sati tragi un cap in gura Culmea rasismului: sa bei whiski black&white din pahare diferite Culmea usturimii: sa te dai pe un topogan cu lame si sa aterizezi intr'o piscina cu spirt Culmea suspansului: V'o spun maine si mai stiu culmea vitezei, si a supraaglomerarii in tren, si culmea culmii supraaglomerarii in tren, dar nu prea pot sa le postez daca vreti sa le stiti vi le spun pe mess si, in final, Culmea culmilor: A r fi culmea so mai stii si pe asta ![]() |
|||
26 Jun 2010, 12:22
|||
|
|||
Bell Evans Wrote:Dura asta O stiam , prima data cand am citit gluma am murit de ras Un tip cu masina darama 13 garduri, omoara 5 persoane, proiecteaza un camion in zid si se opreste intr-un copac... Dupa 3 zile, se trezeste la spital.. − Ei, doctore, cum e? − Am rezultatele analizelor: In alcoolul dumneavoastra am gasit 3 picaturi de sange!!! - Cum se numesc baiatul unui gay? − Baiat de baiat! Un alpinist cãzut în crãpãtura unui gheþar este gãsit de o trupã de la crucea roºie ºi salvamont. útia strigã de sus: − Crucea roºie ºi salvamontul sunt aici! Iar alpinistul din prãpastie: − Nu donez nimic!... App Alice , tari culmile As vreau si eu culmile alea , dar nu am id-ul tau ![]() ![]() I see nothing in your eyes, and the more I see the less I like. I know nothing of your kind, and I won't reveal your evil mind. Is it over yet? I can't win. |
|||
26 Jun 2010, 12:23
|||
|
|||
Quote:Culmea politetii: Sa-i cedezi locul unei babe pe scaunul electricdur Quote:Un alpinist cãzut în crãpãtura unui gheþar este gãsit de o trupã de la crucea roºie ºi salvamont. útia strigã de sus:si mai dur - De ce nu sunt manele in Elvetia? - Pentru ca e tara neutra si nu are dusmani... Un angajat intarzie la servici,seful sau nervos tipa la el: -Ar fi trebuit sa fii aici la 8:30! Tipul raspunde: -De ce?Ce s-a intamplat la 8:30? I. Cand va incepe Foamea Mondiala? R. Cand vor incepe chinezii sa manance cu lingura. Doua bufnite stau pe o creanga: una la un moment dat una spune: buhuhu, iar cealalta raspude: da buhuhu la ma-ta ca mai speriat!! |
|||
26 Jun 2010, 12:25
|||
|
|||
Doua bufnite stateau pe o creanga. Deodata una ii spune celeilalte ca o impinge. Si a impinso stiu, sec
![]() |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|