Summer
|
23 Jun 2010, 14:46
|||
|
|||
1. Sa merg cat mai des la piscina
2. Sa stau treaz ca huhurezii (cu conditia sa nu mai cucuvaiasca nicio cucuvea ) 3. Sa imi inving lenea si sa citesc cat mai mult din lecturile suplimentare. 4. Sa imi iau o pisica 5. Sa ma uit la cat mai multe seriale coreene 6. Sa ma decid odata la ce liceu vreau sa intru. 7. Sa fac multe schite pentru creatii vestimentare si sa reusesc sa le pun pe forum. 8. Sa fac ceva cu fosila asta de computer 9. Sa plec in excursie prin toata Moldova (nu va faceti griji, voi anunta pe forum cand plec ) 10. SA IMI GASESC INSPIRATIA PENTRU RPG! (nu m-am uitat inca sub pat ) Razbunarea cea mai mare
Este cand dusmanul tau E silit a recunoaste Ca esti bun si el e rau! |
|||
23 Jun 2010, 15:04
|||
|
|||
pai vara asta vreau sa fac multe lucruri
10 sunt cam putine pentru cate mi-am propus eu sa fac...... dar cred ca pot sa scriu prioritatile 1: Sa imi termin cartea de scris 2: sa citesc cat mai multe de pe lista aia imensa de lecturi obligatorii 3: Sa invat un manual de geografie[ i know it's a little bit wierd, but... ] 4: Sa citesc seria Amurg[ am vazut filmele si sunt super tari ![]() 5: Sa invat sa dansez streetdance pentru concursul ala in care m-am inscris fara sa-mi dau seama in ce ma bag 6: Sa merg la tara si sa ma intalnesc cu toti prietenii de pe acolo si sa jucam carti ca acum doua veri 7: sa merg la mare si sa ma simt bine 8:sa reusesc sa imi termin primul fic[ i love vampires ] 9: sa ies in oras cat mai des si sa stau cu prietenii mai cat mai mult[ i love ya all ] 10: sa mor de ras macar o data[ glumesc ar fi ceva ; ![]() daca fac macar jumate din ceam scris eu mai sus e bine eu sper la macar un sfert Opusul iubirii e indiferenta, nu ura. Daca ma urasti, inseamna ca inca iti mai pasa
de mine si ca eu pot sa te modelez cum vreau. ![]() |
|||
23 Jun 2010, 16:01
|||
|
|||
01. Sa intru la liceul pe care mi-l doresc
02. Sa termin cele doua ficuri incepute... 03. Sa citesc toate cartile care mi le-am propus 04. Sa am vad cu o prietena buna ![]() 05. Sa am cele mai tari amintiri 06. Sa ma vopsesec roscata [facuta] 07. Sa imi fac noi prieteni [si poate is un lover :>] 08. Sa incep sa invat germana 09. Sa fac multe poze frumoase 10. Sa ma distrez in mare parte.... my momma { raised } me a prophet
|
|||
23 Jun 2010, 16:37
|||
|
|||
Foarte draguta ideea te thread, Anna!
1. Sa plec macar o saptamana din oras. 2. Sa intru la un liceu bun [ printre primele 8 de pe lista mea ] 3. Sa merg la un concert/spectacol. 4. Sa citesc multe carti. 5. Sa primesc 500 de favorites pe deviantart. 6. Sa scriu mai des in jurnal. 7. Sa fac sport. 8. Sa imi fac un prieten nou. 9. Sa am macar o criza de ras. 10. Sa primesc o floare. ![]() I have no plans, only ideas. No problems with anybody and too much imagination; so I leisurely explore days and nights and some smiles. |
|||
26 Jun 2010, 19:13
|||
|
|||
Alice Morris Wrote:1.Sa merg la taraPot sa mai adaug 11.Sa fac un foc de tabara cu prietenii la tara, sau cu familia, tot la tara 12.Sa fac campionat de Macaua in bar la tara, imreuna cu prietenii mei 13.Sa invat sa dansez streetdance ![]() |
|||
26 Jun 2010, 20:03
|||
|
|||
1. Sa ma ditrez cum stiu mai bine in Turcia anul asta, sa cunosc si sa m-a imprietenesc cu unul/una de alta natie (cum m-am imprietenit in Bulgaria cu o olandeza, Merluº )
2. Sa imi fac cat mai multi prieteni pe aici prin Pitesti, unde voi sta toata vara la bunici, caci m-am cam saturat de aceleasi adolescente batute in cap si analfabete si ahtiate dupa orice tip de baiat dispus sa se combinexD 3. Sa calaresc. 4. Sa intru la liceu o.O (parca trebuia sa fie o prioritate ![]() 5. Sa experimentez noi chestii, indiferent ce (sporturi, mancaruri, obiceiuri, etc...) 6. Sa citesc romanele Twilight (serios, prea populare, totusi, trebuie sa am habar si eu despre ce e vorba) 7. Sa mi se intample ceva ciudat, iesit din comun, dar in favoarea mea. Asta ca sa fie vacanta mai palpitanta 8. Si poate voi spera ca vara asta nu raman solo... 9. Sa fac din lunile astea... vara amintirilor ![]() "And so I'll be reborn like the fire bird from ashes!" "Wit beyond meansure is man's greatest treasure!" ![]() |
|||
28 Jun 2010, 17:43
|||
|
|||
1. Sa merg cu prietenul meu in vacanta de vara... (s-a indeplinit deja si mai merg inca o data)
2. Sa merg la mare (s-a indeplinit deja dar mai vreau o data ) 3. Sa imi cumpar skate shoesi noi 4. Sa ma imbat intr-o noapte la o rockoteca... 5. Sa merg la Bucuresti si sa imi cumpar multe chestii din mall 6. Sa invat sa inot 7. Sa mananc MUUUULT porumb copt 8. Sa slabesc....inca vreo....5 kilograme (am 43 ![]() 9. Sa merg intr-o tara straina (s-a implinit deja) 10. Sa vina Anna in romania ![]() |
|||
29 Jun 2010, 10:38
|||
|
|||
Asta o sa fie off topic:
Ada, daca vrei sa vii in Bucuresti in mall vino cat mai repede! Am fost ieri si sunt niste reduceeeeeri ![]() I have no plans, only ideas. No problems with anybody and too much imagination; so I leisurely explore days and nights and some smiles. |
|||
13 Sep 2010, 13:09
|||
|
|||
So, cum a inceput scoala, si s'a terminat vacanta, cred ca ar fi timpul ca cei care am scris aici sa vedem cat de multe lucruri am reusit sa facem din cele care ni le'am propus
1.Sa merg la tara[checked] 2.sa merg la mare/munte[nope] 3.sa intru la liceul la care vreau[checked ] 4.Sa citesc twilight[nope] 5.Sa citesc Gossip Girl[nope] 6.Sa ies in oras cu prietenii si cu fostii colegi de scoala[checked si inca cum ![]() 7.Sa'mi termin ficurile[nu le'am terminat dar am progresat ![]() 8.Sa invat melodii noi la chitara[checked ] 9.Sa clarific totul cu prietenul meu[checked] 10.Sa ma distrez cat mai mult si cat mai bine[checked amazing ] 11.Sa fac un foc de tabara cu prietenii la tara, sau cu familia, tot la tara[nope, dar tot m'am distrat in jurul unui gratar cu familia ] 12.Sa fac campionat de Macaua in bar la tara, imreuna cu prietenii mei[nu am avut cum sa jucam macaua in bar fiindca nu ne'am gasit toti prietenii la tara dar am jucat carti la greu cu varul meu si cu sor'mea] 13.Sa invat sa dansez streetdance [n'am avut norocul asta ] deci, voi cate din lucrurile propuse ati reusit sa duceti la un bun final? ![]() |
|||
13 Sep 2010, 13:18
|||
|
|||
1. Campionatul Mondial 2010 - Argentina ! [ nu s-a putut ]
2. Plajã! [ normal, doar stau la câþiva paºi de ea ] 3. Prieteni! [ cred cã din 24 de ore, 16 mi le petreceam cu ei ] 4. Liberty Parade... [ mega-ultra-super tare, sau cum vreþi voi sã-i spuneþi ] 5. Club-uri [ cheked. Aceeiaº frazã din parantezele de mai sus ] 6. Fotbal 24 din 24 dacã se poate. [ am observat cã prea mult fotbal stricã ] 7. Caterincã... [ tot ce se poate ] 8. Plecatul la þarã. [ da, dar nu a fost cum mã aºteptam sã fie ] 9. Agãþ cât mai multe fete... [ Din fericire m-am despãrþit înainte de fata cu care eram pentru a-mi pune în aplicare planul. Oricum a meritat... ] 10. Mã plimb de bezmetic noaptea pe strãzi. [ bifat ] Prin urmare, doar Argentina m-a dezamãgit... I'll be back one day ! ![]() |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|