Annyeonghaseyo :))
|
26 Jun 2010, 21:37
|||
|
|||
Se pare ca v-ati apucat de Off-Topaceala, nu gluma...
4 pagini deja... Ma rog, eu nu interzic off-topaceala, numai ca mi-e ciuda ca e fara mn... Oricum...maine plec si am zis sa intru in seara asta putin sa vad cum o mai duceti Dar vad ca voi puneti ceva la cale....contra coreenilor...nu-mi place Ma bucur totusi ca ati renuntat la planurile initiale ... Si vad ca puneti de o petrecere...in liipsa mea?? Sa va fie rusine... Da nu va las eu si lipsesc de la party... Vad eu cum fac... Si in legatura cu tinuta... fara rochie... Nu ma terorizati cu tocuri va rog eu mult...mi-a ajuns banchetul P.S. : Sa nu care cumva sa va atingeti de Goo Jun Pyo si nici de Bi-Dam, Yu-Shin sau oricare alt coreean Rose Evans
Half-Blood ![]() |
|||
26 Jun 2010, 21:43
|||
|
|||
4 pagini deja? 4 pagini e putin si cine a zis ca vine in rochii si tocuri la petrecere? desfiintam tot blugi si tricouri toata lumea si evident, chef de distractie si multa voie buna
![]() |
|||
26 Jun 2010, 22:20
|||
|
|||
nunim welcome back
mi'a fost dor de tine dar indata pleci iar |
|||
27 Jun 2010, 10:16
|||
|
|||
Rose
Sper sa termini dupa asta cu plecatul,ca dauneaza membrilor
and the crashes are heavy for a sinner like me ~
![]() ![]() You're too pretty for your own good. That's why you destroy everything you touch. Love you, Bells.
|
|||
02 Jul 2010, 11:01
|||
|
|||
M-am intors de la Iasi, dar din nefercire plec peste 5 minute din nou
Ma intorc duminica... O sa-mi fie dor de voi!!! Nu mai pot sa stau, am intrat repede sa anunt ca plec... Ne revedem duminica Rose Evans
Half-Blood ![]() |
|||
02 Jul 2010, 12:18
|||
|
|||
oooh, not again
ne va fi dor de tine ![]() |
|||
02 Jul 2010, 13:24
|||
|
|||
mda, am vovrbit noi doua ieri
despre iasi distractie placut |
|||
02 Jul 2010, 13:25
|||
|
|||
Iar ne parasesti ?
Sa vii repede Si sa nu ne uiti ![]() - Bella Emily Rose - There's a white moon hanging in the southern sky, under the sun rising in the east, but the west wind sings for me. ![]() I love you , Dess. |
|||
02 Jul 2010, 16:24
|||
|
|||
da cumva Twilight:Eclipse la cinema in Iasi? ca Sophie e obsedata si vrea si ea sal vada nu e obsedata de Twilight, vrea pur si simplu sa vada filmul
eu nam vazut nici new moon cred ca ma uit azi, dupa ce ma uit la Valentine's day am incercat ieri sal vad si sa oprit pe la 12 minute, si nu a mai mers ![]() |
|||
02 Jul 2010, 16:26
|||
|
|||
Si eu plec la Iasi sa vad " Eclipse "
Dar nu astazi , din pacate =]] ![]() - Bella Emily Rose - There's a white moon hanging in the southern sky, under the sun rising in the east, but the west wind sings for me. ![]() I love you , Dess. |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|