Parerea despre membrii
|
26 Jun 2010, 11:57
|||
|
|||
Bellatrix, Josh trebuia sa moara
si sunt fata Elena&Stefan&Damon toti 3 nu renunt la niciunul Imi place ca ne lasi sa off-topacim la topic'urile tale de la "Despartiri" si gata cu off-topacitul pe aici ca se supara adminii asa, Al, pai..esti astropufa mea, nu?? si sti ca eu te iubesc mai mult imi place ca te uiti la GG si eu ma mai uitam si ma streseaza faptul ca stai cu un avatar luni |
|||
26 Jun 2010, 11:58
|||
|
|||
Multumesc , Alice
Nu ma asteptam sa crezi asta despre mine [ ] Eu am terminat si sezonul 3 din G.G. Asa .... in legatura cu avatarul Sunt foarte schimbatoare Azi imi place ceva , maine nu In fine .. Tu esti o tipa cula ~ .Si imi place sa vorbesc cu tine ~ .Si imi plac ficurile tale ~ .Si imi plac glumele care le postezi ~ .Si gata > ![]() - Bella Emily Rose - There's a white moon hanging in the southern sky, under the sun rising in the east, but the west wind sings for me. ![]() I love you , Dess. |
|||
27 Jun 2010, 22:29
|||
|
|||
Foarte de treaba imi place sa vorbesc cu ea este o persoana super draguta si o scriitoare excelenta.Un sfat:Tine-o tot asa!!!!!!!
![]() |
|||
28 Jun 2010, 08:18
|||
|
|||
Thanks , Alice
Dar atatea laude mi se urca la cap Tu esti o scriitoare mult mai buna si iti ador ficurile Esti o persoana foarte sociabila si imi place sa vorbesc cu tine > ![]() - Bella Emily Rose - There's a white moon hanging in the southern sky, under the sun rising in the east, but the west wind sings for me. ![]() I love you , Dess. |
|||
28 Jun 2010, 09:34
|||
|
|||
Bell Evans Wrote:si ma streseaza faptul ca stai cu un avatar luni :-wdefapt, primul avatar, cu fata alb negru lam avut 2 luni, iar pe calalt de pe 16 mai pana alaltaieri-mam uitat la arhiva la mess sa vad cand mai rugat sami schimb avatarul Acum, Bella stiu ca am mai ziso dar esti super de treaba, amuzanta, o prietena foarte buna, imi plac pozele care le ai la avatar pe mess, imi place ca te uiti la Gossip Girl si imi place ca ne lasi sa facem off-topic ce neam face noi fara tine ![]() |
|||
28 Jun 2010, 13:10
|||
|
|||
Alice
Esti una dintre prietenele mele de pe forum ( ca baieti nu prea sunt ) Eu una cred ca laudele sunt de prisos , si ca deja stii parerea mea despre tine , care e una buna ![]() ![]() I see nothing in your eyes, and the more I see the less I like. I know nothing of your kind, and I won't reveal your evil mind. Is it over yet? I can't win. |
|||
28 Jun 2010, 13:13
|||
|
|||
Helena si eu te consider o prietena foarte buna, foarte talentata la RPG-uri, si cam singura care mai scrie si RPG-uri din cand in cand
esti super de treaba, amuzanta, si stii multe bancuri si iti schimbi avatarul des, si tu Bell, Bella si Isa vreti sa ma terorizati pe mine cu chestia asta ![]() |
|||
28 Jun 2010, 13:20
|||
|
|||
Si tu esti talentata la RPG Asta cand scrii Oameni buni , de ce numai scrieti la RPG? Ca la sala de primire toti scriem , ne intalnim la RPG
![]() Si in legatura cu avatarul...eh , e un viciu Pur si simplu simt nevoia sa-l schimb Si nu vrem sa te terorizam ![]() ![]() I see nothing in your eyes, and the more I see the less I like. I know nothing of your kind, and I won't reveal your evil mind. Is it over yet? I can't win. |
|||
28 Jun 2010, 13:21
|||
|
|||
Helena
pastaia noastra pai, esti foarte de treaba si ne intelegem super imi place ca iti schimbi asa des avatarul ca iti place VD si sunt de acord la faza cu RPG'ul..adica, nu stiu unde as putea sa mai continui mai scrieti si voi, oameni buni nu ca eu as scrie cel mai mult si mai des, dar.. |
|||
28 Jun 2010, 13:28
|||
|
|||
Beell..
Nasa mea de cununie [ si a lui Matt.. ![]() Esti super de treaba si imi place sa vorbesc cu tine [ mai ales despre.. eh, stii tu ce ] P.S. - Multumesc mult ca ma intelegi. Si.. imi plac RPG-urile tale.. Si faptul ca esti foarte activa. ![]() You run. I con.
Tiger don't change their stripes.
|
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|
Possibly Related Threads… | |||||
Thread | Author | Replies | Views | Last Post | |
Parerea despre membri | Bell Evans | 188 | 42,290 |
31 Jan 2013, 11:11 Last Post: Agnes Marie Lovel |
|
Ce crezi tu despre forum ? | Raizen Isildur | 3 | 2,166 |
10 Feb 2012, 09:15 Last Post: Isabella River |