~ Top Rott ~
|
28 Jun 2010, 22:27
|||
|
|||
Ok, m-am gandit sa fac si asta.
Ideea e.. o prostie. Dar deja nu mai conteaza. M-am gandit.. daca ar fi o competitie de caini, Rottweileri, mai exact, si voi ati fi juriul.. Oare cine ar castiga ? Am pus doar Rotty pe care vi i-am aratat si la topicul ''Rottweiler'' pentru inceput, ca sa vad care va place voua cel mai mult. Acum.. pentru cei care vor sa voteze, dar nu au chef sa se intoarca la celalalt topic.. Sa-i mai vedem o data pe frumosi! ![]() ~ Amigo Von Coss-Rott ~ ![]() ![]() ![]() ~ Jessy Mudiguard ~ ![]() ![]() ~ Paco ~ ![]() ![]() ~ Raffy - Galati ~ ![]() ![]() ~ Dodo ~ ![]() ~ Bruno - Craiova ~ ![]() ![]() ~ Hera ~ ![]() ![]() ![]() ~ Sonya Von Musk House ~ ![]() ![]() ~ Otto ~ ![]() ![]() Acum ca ati revazut Rotty.. Sa vedem cine va castiga.. Daca doriti, puteti sa lasati comentarii la adresa cainilor, doar.. sa nu spuneti cu cine ati votat. Multumesc. :> You run. I con.
Tiger don't change their stripes.
|
|||
28 Jun 2010, 22:29
|||
|
|||
pai, vroiam sa te intreb daca stii cum ii cheama pe stapanii lui Raffy, cine stie, poate mai avem cunostinte
sunt toti foarte dragutzi dar lipseste cineva Jenna ![]() |
|||
28 Jun 2010, 22:30
|||
|
|||
Ideea ta nu e o prostie
Nu ma pot decide intre Hera , Sonya si Otto Hai fie , o aleg pe Sonya \m/ ![]() I see nothing in your eyes, and the more I see the less I like. I know nothing of your kind, and I won't reveal your evil mind. Is it over yet? I can't win. |
|||
28 Jun 2010, 22:33
|||
|
|||
Nope, Alice, nu stiu, pentru ca nu am discutat cu stapanul decat pe forum si nu am intrebat [plus ca numele userului e chiar ''Raffy'']. Majoritatea lucrurilor pe care le stiu despre caine sunt de acolo, de pe forum.
Si.. ma gandeam ca imi va spune cineva de Jenna. Nu ar fi corect. Pentru ca.. Nu stiu.. probabil ca unii ar vota-o pe ea numai pentru ca este a mea si nu ar vrea sa ma simt prost, or something.. si.. nu, nu e corect. Poate daca voi mai face sondaje de genul.. o sa o introduc si pe ea. ![]() You run. I con.
|
|||
28 Jun 2010, 22:33
|||
|
|||
Toti sunt adorabili
Dar eu am ales-o pe Hera
and the crashes are heavy for a sinner like me ~
![]() ![]() You're too pretty for your own good. That's why you destroy everything you touch. Love you, Bells.
|
|||
28 Jun 2010, 22:34
|||
|
|||
ok Izzy, ma gandeam ca stii
si, parca nu trebuia sa spunem cu icne am votat ![]() |
|||
28 Jun 2010, 22:35
|||
|
|||
All right, people.
Abia astept sa vad cine castiga. ![]() You run. I con.
|
|||
28 Jun 2010, 22:36
|||
|
|||
Ar fi culmea sa fie egalitate
and the crashes are heavy for a sinner like me ~
![]() ![]() You're too pretty for your own good. That's why you destroy everything you touch. Love you, Bells.
|
|||
28 Jun 2010, 22:40
|||
|
|||
In prezent chiar e egalitate.
Oh, God, trebuia sa-l fi pus si pe Carlos Vom House Mitroi. Nu pot sa cred ca am uitat de dragostea Jennei. [ pe bune.. Carlito e dragostea ei ] You run. I con.
|
|||
29 Jun 2010, 07:30
|||
|
|||
Eu o aleg pe Hera >
![]() - Bella Emily Rose - There's a white moon hanging in the southern sky, under the sun rising in the east, but the west wind sings for me. ![]() I love you , Dess. |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|
Possibly Related Threads… | |||||
Thread | Author | Replies | Views | Last Post | |
~ Top Rott ~ III | Isabella River | 10 | 2,328 |
30 Dec 2011, 01:46 Last Post: Isabella River |
|
~ Top Rott ~ II | Isabella River | 16 | 2,832 |
22 Aug 2010, 18:41 Last Post: Guest |